עבור לתוכן
E.Z

תופעת מסנג'ר-או יותר נכון חוסר תשומת לב

Recommended Posts

פורסם

כל מי שחבר ב- VATIL יודע שאין חיוב של חברי הצוות למסור מסנג'רים ויש צורך באישור אני החלטתי לחשוף את המסנג'ר שלי ברבים לסיוע בשעת הצורך אבל לאחרונה מתרבות שתי תופעות שגורמת לי לשקול שוב את הדבר.

התופעה הראשונה היא - יוזר על AWAY או BUSY = שאי אפשר לענות וחבר'ה קצת טאקט יצא לא פעם שאנשים פונים אלי או אל מישהו בזמן שאנחנו תחת לחץ פיקוח ותנועה בלי שום התחשבות וברוב המיקרים אתם מודעים לזה ובכל זאת...כנ"ל לגבי השגחות איך שאני מתעורר ישר קופצים 300 איש להשגחה ולמה לעזאזל אתם חושבים שאיך שאני פותח עיניים בא לי לפקח בעיקר שאני מכריז כמה שעות לפני שאני עולה לפיקוח.

התופעה השניה והיותר מענינת היא שאנשים החלו להשתמש בשורת השם כדי להעביר מסרים תכלס זה עניין שלכם אבל הבעיה שרוב החברים כדי להעביר את המסר לאומה מקפיצים את עצמם בשלט למטה שמבשר על התחברות משתמש מספר פעמים והדבר משגע וביננו מעניין את הסבתא שלי שבדיוק לפני 2 וחצי דקות נחתתם בשוויץ וכל הצד הימני של המסך נופץ לי בשלטים כאלה. למה זה טוב? עד כדי כך חסרה לכם תשומת לב? לא לזה נועד המסנג'ר ובאמת זה מתחיל להימאס השלב הבא יהיה שאני יחסום ויעבור להתכתב בשיטה הרשמית עם אימיילים ומסרים אישיים ותחכו לתשובות בדברים עניניים יום או אולי יומיים אם בכלל.

זה נשמע לכם אולי אגואיסטי שאני אומר את זה אבל תאמינו זאת בעיה שאני בטוח שמכה עוד כמה חבר'ה כאן בקיצור קצת טאקט לא יזיק.

פורסם

בקשר לשאלה השניה: לא יזיק לך לבדוק בהזדמנות את ההגדרות במסנג'ר :\

אני מזמן הורדתי את השלטים שמישהו נכנס, שולח הודעה. וגם את הצלילים המעצבנים.

הכל ניתן לשינוי בהגדרות.

פורסם

בקשר לנקודה הראשונה, תוסיף גם את הדבר הכי מעצבן וזה שאיך שאתה מתחבר ישר קופצים אליך אנשים שהרבה זמן לא דיברת איתם (בכלל למה הם ברשימה!! :roll:) וזורקים שאלה. אין "שלום" אין "מה שלומך" אין "האם אתה פנוי" ... זה כאילו שאתה המענה הקולי של ואטיל! ובכלל על דברים שלא קשורים.

עכשיו, מכיוון שאנחנו פה קהילה שיש בה מכל הטיפוסים האלה, ומכיוון שזה כאב ראש ובכלל לא רלוונטי להתחיל לחנך אנשים איך להשתמש במסנג'ר לפי כללי ההתנהגות שנראים לנו, אז פשוט מי שלא מוצא חן בעיניך, ומי שמפריע לך, פשוט תמחק אותו מהרשימה ותחסוך לעצמך כאב ראש!

פורסם

אלעד לא יעזרו מיליון הודעות על התנהגות במסנג'ר (כבר כתבתי מספר נושאים על כך :x ).

לצערנו הפתרון הפשוט הוא ההתצעה של שאדי, עם תיקון קל, חסימה. אני לא בטוח שמחיקה מונע מהמתרידים לשגע אותך, בחסימה בטוח שהם לא יכולים.

אני לא יודע עם איזה מיון רשימה את עובד, אבל אני עשיתי מיון של הרשימות לפי נושאים כגון VATIL, VATIL STAFF, IAL וכו'.

פתח לעצמך רשימה חדשה שאליה תעביר את כל החסומים, תן לה את השם Z Block ,כך הם לא יפריעו לך בעיין ויהיו בתחתית הרשימה הכללית ויותר הם לא יתרידו אותך.

מקווה שזה יעזור לך.

פורסם
אלעד לא יעזרו מיליון הודעות על התנהגות במסנג'ר (כבר כתבתי מספר נושאים על כך :x ).

לצערנו הפתרון הפשוט הוא ההתצעה של שאדי, עם תיקון קל, חסימה. אני לא בטוח שמחיקה מונע מהמתרידים לשגע אותך, בחסימה בטוח שהם לא יכולים.

אני לא יודע עם איזה מיון רשימה את עובד, אבל אני עשיתי מיון של הרשימות לפי נושאים כגון VATIL, VATIL STAFF, IAL וכו'.

פתח לעצמך רשימה חדשה שאליה תעביר את כל החסומים, תן לה את השם Z Block ,כך הם לא יפריעו לך בעיין ויהיו בתחתית הרשימה הכללית ויותר הם לא יתרידו אותך.

מקווה שזה יעזור לך.

רק הערה קטנה לרן, אפשר במחיקת שמות של אנשים מהרשימה לסמן את אוםצית החסימה, כך שלא יוכלו לשלוח יותר הודעות. וזה עובד נפלא

פורסם

נכון, אבל לפעמים שוכחים לשם את זה... בחסימה זה חסימה בוודאות.

בכל מצב שתבחר, התוצאה הסופית, פחות נודניק על המח :twisted:

פורסם

רן צודק

פרסמתי את המסנג'ר וכל אחד שאני עונה לו בהודעת תמיכה (מי הוא בכלל) קופץ לי למסנג'ר ושואל היי תעזור לי.. מה אני חייב משהו?

א. ניטרלתי את ההודעות הקופצות והצלילים וכל מה שמציק

ב. חסימה עובדת .. ואו ואיזה יופי (הידעתם שבחסימה המשתמש הנחסם לא יכול לראות אותכם אונליין? והפלא.. שזה גם אי יכולת שליחת הודעות :twisted: )

ג. לא צריך להיות איכפת בעריכת השם.. אם ניטרלת הודעות קופצות

פורסם

אני לא יכול לנטרל הודעות קופצות.

וגם לא תמיד אני מסמן את עצמי עסוק גם כשאני עסוק.

תבינו שהמסנג'ר הוא כלי עבודה. לפעמים אני זמין לאנשים בעבודה ולא לכם.

וכן, אני צריך לדעת שמישהו הגיע למשרדו ונכנס למחשב ולכן אין לי שום כוונה לנטרל את ההודעות.

מה שאני כן אעשה - זה ברגע שאני רואה מישהו עם הודעה בשם שלו עולה ויורד וקופץ כמו קפצון זה חסימה מיידית, נצחית ללא כל הודעה מוקדמת.

אז לכל הילדים שברשימה אצלי - אל תגידו לא ידענו.

פורסם

שאדי, רן ואורן צודקים 100 אחוז יש את האופציה הכי קלה והיא החסימה וזה פותר את הבעיה כאן ב -3 וחצי שניות אבל אני לא מעוניין ללכת ישר על האופציה הזאת בסופו של דבר אותם אנשים יהיו צריכים סיוע בזמן אמת לכן אני כאן מקדים תורופה למכה ותאמינו לישאם לא יהיו שינוי במצב אני לא יהסס....ולמי שאמר להוריד את השלטים הקופצים אז שלילי חזק הדבר חיוני ושימושי ואין לי שום עניין בגלל כמה משועממים להשתמש באופציה הנוחה הזאת של מסנג'ר.

מקווה שאנשים יפנימו את המסר ומהר.

ואלירן תנסה להתקין את המסנג'ר פלוס אולי הוא יעזור לך בנושא הרשימה המוגבלת.

פורסם

תאמת אני לא כ"כ מבין אותכם כל המנהלים

אומנם אתם קצת צודקים

אבל אתם משתמשים בתוכנה דיבור בתוכנת צ'אט

יש לכם אנשים ברשימה וחלקם ילדים

מה ציפתים שילד בן 15 יתחיל להתנהג כמו מבוגר ?

באמת יש פה קצת הגזמה.. לא נאה לכם תחסמו

אישית אני משתדל לא להעיף ולעזור כמו שיותר

וככה לא מציקים לי...

זה קהילה רב גוונית (גילאים שונים) וצריכים להתרגל לדפוסי התנהגות שונים לפי הגילאים

כמובן שיש יוצאים מן הכלל שהם בלתי נסבלים ובהם צריך לטפל.. אבל יש גבול למה שאפשר לדרוש :wink: אני מקווה שאתם מסכימים איתי בזה.. ואם לא.. חבל זה דעתי

לכל אחד דעה משלו

פורסם

יש לי מסנגר פלוס תודה רבה לך על התגובה אלעד.

לדעתי תפנה לאותו אדם שעושה את הקפיצה הזאת של ההודעות האלה שזה מגיע עד מעל המסך ותגיד לו שזה מאוד מאוד מפריע ולדעתי אחרי שתעיר לו פעם אחת הוא לא יעשה את זה.

ואור למה אתה אומר שילד בן 15 לא יתנהג כמו מבוגר אם אתה בעצמך צעיר ובן 15 ומתנהג כבוגר?...אז לא כל בן 15 מפריע במסנגר ויש לנו בVFS אנשים צעירים יותר ומתנהגים למופת

פורסם
יש לי מסנגר פלוס תודה רבה לך על התגובה אלעד.

לדעתי תפנה לאותו אדם שעושה את הקפיצה הזאת של ההודעות האלה שזה מגיע עד מעל המסך ותגיד לו שזה מאוד מאוד מפריע ולדעתי אחרי שתעיר לו פעם אחת הוא לא יעשה את זה.

ואור למה אתה אומר שילד בן 15 לא יתנהג כמו מבוגר אם אתה בעצמך צעיר ובן 15 ומתנהג כבוגר?...אז לא כל בן 15 מפריע במסנגר ויש לנו בVFS אנשים צעירים יותר ומתנהגים למופת

כי לנו הקטנים יש שטיקים כאלה של ילדים ומה לעשות זה יוצא לפעמים :wink:

פורסם
תאמת אני לא כ"כ מבין אותכם כל המנהלים

אומנם אתם קצת צודקים

אבל אתם משתמשים בתוכנה דיבור בתוכנת צ'אט

יש לכם אנשים ברשימה וחלקם ילדים

מה ציפתים שילד בן 15 יתחיל להתנהג כמו מבוגר ?

באמת יש פה קצת הגזמה.. לא נאה לכם תחסמו

אישית אני משתדל לא להעיף ולעזור כמו שיותר

וככה לא מציקים לי...

זה קהילה רב גוונית (גילאים שונים) וצריכים להתרגל לדפוסי התנהגות שונים לפי הגילאים

כמובן שיש יוצאים מן הכלל שהם בלתי נסבלים ובהם צריך לטפל.. אבל יש גבול למה שאפשר לדרוש :wink: אני מקווה שאתם מסכימים איתי בזה.. ואם לא.. חבל זה דעתי

לכל אחד דעה משלו

אין לי שום בעיה עם זה שיש כאן קהילה רב גונית ואני לא מצפה מילדים שיתנהגו כמו מבוגרים.

אבל אם הם לא בוגרים מספיק, ובוגרים מספיק עפ"י הסטנדרטים שלי, הם פשוט לא יהיו אצלי במסנג'ר.

זה הכל.

פורסם

אני בכל זאת לא מסכים עם הגישה של "אני לא אוהב איך שהוא מתנהג אז אני חוסם אותו!!". קודם כל מדברים, מבקשים מהבנאדם להפסיק לעשות את הדבר המעצבן שהוא עושה, וגם במקרה קיצוני של חסימה ומחיקה - לאמר לבן אדם. ככה שלפחות גם הוא יוכל למחוק את החוסם מהרשימה שלו...לא נראה לי יפה לחסום מישהו בלי להגיד לו...זה גם יכול לגרום לאנשים שלא נחסמו במקרה שאתם אופליין ויודע שאתם חוסמים בלי להגיד לאנשים - לחשוב שאתם בחסימה!

דברו עם האנשים שמעצבנים והם בדרך כלל יפסיקו. גם אותי מעצבן שיש אנשים שממלאים לי את כל המסך בהודעות כמו "XXXXX - היום הלכתי לקניון וקניתי חולצה חדשה" ומתחברים עם זה 90 פעם ברצף. זה מרגיז. רוצים? תתחברו פעם אחת. מילא פעמיים, לפעמים בטעות...אבל למלא מסך שלם זה די מעצבן...

אם אני בסימולטור ומישהו מתחבר ככה, כל הסימולטור קופא לי ופעם קרה לי ברשת שבדיוק שניה לפני הנגיעה מישהו עשה את זה וכשזה נגמר מצאתי את עצמי בקצה המסלול והייתי צריך להתנתק...אז בבקשה פעם אחת וזהו.

דבר אחרון...

אתם אומרים שיש אנשים שלא מתייחסים לסימנים כמו "לא נמצא" או "עסוק" ואני חושב שיש לזה סיבה. המון המון אנשים עושים דבר שנורא מעצבן אותי, וזה שמים על מצב "לא נמצא" כשהם כן נמצאים, או "עסוק" כשהם לא בטענה "אין לי כוח שיפנו אליי הרבה אנשים עכשיו". אני רוצה לדעת...מה הקטע שלכם? מה אתם סלבריטי כולם רוצים לדבר איתכם? באייסיקיו אני עוד איכשהוא מבין, יש הודעת AWAY. במסנג'ר זה לא קיים. אז בשביל מה זה טוב? אחר כך אני מתרגל שאנשים על מצב AWAY או "עסוק" עונים לי, שאני שוכח שיש אנשים שהם באמת עסוקים.

לתשומת ליבכם...

(אוף, זה היה ארוך.. #-o

פורסם
אני בכל זאת לא מסכים עם הגישה של "אני לא אוהב איך שהוא מתנהג אז אני חוסם אותו!!". קודם כל מדברים, מבקשים מהבנאדם להפסיק לעשות את הדבר המעצבן שהוא עושה, וגם במקרה קיצוני של חסימה ומחיקה - לאמר לבן אדם. ככה שלפחות גם הוא יוכל למחוק את החוסם מהרשימה שלו...לא נראה לי יפה לחסום מישהו בלי להגיד לו...זה גם יכול לגרום לאנשים שלא נחסמו במקרה שאתם אופליין ויודע שאתם חוסמים בלי להגיד לאנשים - לחשוב שאתם בחסימה!

דברו עם האנשים שמעצבנים והם בדרך כלל יפסיקו. גם אותי מעצבן שיש אנשים שממלאים לי את כל המסך בהודעות כמו "XXXXX - היום הלכתי לקניון וקניתי חולצה חדשה" ומתחברים עם זה 90 פעם ברצף. זה מרגיז. רוצים? תתחברו פעם אחת. מילא פעמיים, לפעמים בטעות...אבל למלא מסך שלם זה די מעצבן...

אם אני בסימולטור ומישהו מתחבר ככה, כל הסימולטור קופא לי ופעם קרה לי ברשת שבדיוק שניה לפני הנגיעה מישהו עשה את זה וכשזה נגמר מצאתי את עצמי בקצה המסלול והייתי צריך להתנתק...אז בבקשה פעם אחת וזהו.

דבר אחרון...

אתם אומרים שיש אנשים שלא מתייחסים לסימנים כמו "לא נמצא" או "עסוק" ואני חושב שיש לזה סיבה. המון המון אנשים עושים דבר שנורא מעצבן אותי, וזה שמים על מצב "לא נמצא" כשהם כן נמצאים, או "עסוק" כשהם לא בטענה "אין לי כוח שיפנו אליי הרבה אנשים עכשיו". אני רוצה לדעת...מה הקטע שלכם? מה אתם סלבריטי כולם רוצים לדבר איתכם? באייסיקיו אני עוד איכשהוא מבין, יש הודעת AWAY. במסנג'ר זה לא קיים. אז בשביל מה זה טוב? אחר כך אני מתרגל שאנשים על מצב AWAY או "עסוק" עונים לי, שאני שוכח שיש אנשים שהם באמת עסוקים.

לתשומת ליבכם...

(אוף, זה היה ארוך.. #-o

בקשר לדבר האחרון שלך...

איך אפשר להגדיר "עסוק" אחרת, אם לא "אין לי כוח שיפנו אליי הרבה אנשים עכשיו"...?

פורסם

עסוק = "אל תדברו איתי אני עושה משהו ואתם תפריעו" ולא "אל תדברו איתי כי לא בא לי"

אני מדבר על אנשים ש-24 שעות ביממה AWAY או 24 שעות ביממה "עסוקים"

פורסם

דבר אחרון...

עמרי, כל אחד שם את עצמו כחסום מתי שבא לו ואין לך שום זכות לערער על זה.

אם מעצבן אותך ש"אין לי כח שייפנו אלי הרבה אנשים עכשיו" אז אתה יותר ממוזמן להבין את זה בתור "אני לא רוצה לדבר איתך!".

בן אדם סימן את עצמו כעסוק, תעזוב אותו בשקט.

זה הכל.

פורסם

עומרי אם בנאדם שם את עצמו עסוק אז באמת לחשוב פעמים ואז לדבר איתו.

בכול מקרה אף אחד כאן לא יכול לענות במשך כול הזמן שהוא מחובר לאנשים על שאלות.

תנו לאנשים קצת חופש , מי אמר כשבנאדם שמתחבר הוא עוסק רק בואטיל? אסור לגלוש קצת באנטרנט ללא הפרעות?

בקיצור לדעתי קודם תשאל את החברים שלך שאלות,אני בטוח שהם יוכלו לעזור.אחר כך תשאל בפורום ואם לא מצאת עזרה תשאל אנשים עסוקים.

לילה טוב ................

פורסם

אהלן חבר'ה

רציתי להתייחס לנקודה שעומרי דיבר עליה שהמסנג'ר קופא או מוציא אותנו מהסימולטור.

מה קורה כשטסים ברשת וזה קורה? המטוס ממשיך לנוע על המכ"ם של הפקחים או שעוצר באותה נקודה כמו שמבחינת הטייס הסימולטור בסטופ עד שמשחררים אותו עם P?

ומה קורה אם המסנג'ר מנתק אותך מהרשת? (דבר שלא קרה לי אבל שמעתי שלאחרים זה קרה וקורה)

פורסם

אם הגדרתה בסימולטור שכשאתה ממזער אותו הוא ממשיך לטוס אז כאשר המסינג'ר עולה הוא ימשיך לטוס

אם השארתה אותו על מצב שכשהוא ממוזער הוא על מצב של P אז אתה לא תמשיך לטוס כשהמסינג'ר קופץ

לגבי ההיתנתקות, רק אם מישהו התחבר 200 פעם או יהיה לך עומס על האינטרנט הרשת תתנתק (אני חושב) או שהפקח יראה אותך זז לאט...

פורסם
אם הגדרתה בסימולטור שכשאתה ממזער אותו הוא ממשיך לטוס אז כאשר המסינג'ר עולה הוא ימשיך לטוס

אם השארתה אותו על מצב שכשהוא ממוזער הוא על מצב של P אז אתה לא תמשיך לטוס כשהמסינג'ר קופץ

לגבי ההיתנתקות, רק אם מישהו התחבר 200 פעם או יהיה לך עומס על האינטרנט הרשת תתנתק (אני חושב) או שהפקח יראה אותך זז לאט...

כשכתבת שאני לא אמשיך לטוס כשאני אמזער את המשחק אז הפקח יראה אותי על המכ"ם שלו כשאני לא זז או שממשיך לטוס לפי הנתונים האחרונים שנשלחו אליו?

פורסם

רבותי ההנהלה קצת הגזמתם,

יש לכם קרציות ברשימה (ואני מדגיש קרציות), תחסמו וזהו.

לא עזרה הערה אחת ולא שתיים, אז למי אתם מחכים????? לא שמתם לב שההודעות האלה לא עוזרות???? אז למה אתם מבזבזים את הזמן?? משום מה נראה לי שאתם פשוט נהנים לפרסם כל פעם שרשורים כאלה, כדי להזכיר לכולם שאתם ההנהלה והשאר סתם אנשים שנמצאים פה במקרה.

תפסיקו לפרסם שרשורים ותחסמו.

פורסם
רבותי ההנהלה קצת הגזמתם,

יש לכם קרציות ברשימה (ואני מדגיש קרציות), תחסמו וזהו.

לא עזרה הערה אחת ולא שתיים, אז למי אתם מחכים????? לא שמתם לב שההודעות האלה לא עוזרות???? אז למה אתם מבזבזים את הזמן?? משום מה נראה לי שאתם פשוט נהנים לפרסם כל פעם שרשורים כאלה, כדי להזכיר לכולם שאתם ההנהלה והשאר סתם אנשים שנמצאים פה במקרה.

תפסיקו לפרסם שרשורים ותחסמו.

יניב הסברתי לך גם בצורה אישי תהמטרה כאן הקדמת תרופה למכה בעולם שלנו היום מנסים לדבר קודם לפני שאין ברירה והולמים.. ותאמין שאני אורן רן ושאדי לא צריכים שיזכרו שאנחנו כאן טוב לנו גם בלי זה סך הכל קצת לתקן דברים

פורסם

לפני שלכולם הפיוז יישרף עוד מעט...

אני ממליץ לבקר בTAB ה-OPTIONS, בתוך המסנג'ר.

שם תמצאו מן תיבה קטנה, שיש להסיר ממנה את הV.

ושם תוכלו לבחור אם ברצונכם לקבל התראה כאשר אנשי קשר מתחברים/מתנתקים/מחליפים את כינוייהם.

וכך גם תוכלו להפסיק עם החסימות.

החסימות הן רק ללית ברירה... :roll:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...