matan פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 אני יודע שנידנתי לכולם אבל מה עלשות אני ממש מת לזה! האםאשמח לקבל כל דבר בנושא אנא צרו אתיתי קשר או בפורום(כמובן) א ובכותבת מסנגר: hunkplane@walla.co.il תודה רבה יום טוב!
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 מישהו יכול להסביר לי מה כול כך חדש ויפה הסינרי 0.61? אפשר לראות איזה תמונה או משהו?
רפאל פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 אני יודע שנידנתי לכולם אבל מה עלשות אני ממש מת לזה!האםאשמח לקבל כל דבר בנושא אנא צרו אתיתי קשר או בפורום(כמובן) א ובכותבת מסנגר: hunkplane@walla.co.il תודה רבה יום טוב! אהלן מתן, אין כרגע גירסה לנתב"ג 2000 החדש (0.61), אני יודע שמתוכננת גרסה לנתב"ג 2000 לסימולוטור ובונים אותה. כרגע הדבר היחיד הזמין לשימוש טיסות ולטיסותר שת הוא: נתב"ג 0.51 נצפה בקרוב לעידכונים על נתב"ג 2000 הסינרי ? לא יודע. את הנתב"ג הרגיל (0.51) אפשר להוריד בלחיצה כאן מקווה לשמוע עדכונים,
Oren Geva פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 הסנרי שאתה מתכוון אליו הוא LLBG_062, והוא זה שניתן לראות בתמונות שלי למינהן (עם טרמינל 3 הצהוב). יש שם פשוט תוספת של כמה אובייקטים מעבר לסנרי הרגיל. הסנרי מעולם לא שוחרר לציבור, ולכן נחכה לתגובת היוצרים - חנן או משה - אם הם מעוניינים להפיץ אותו לציבור.
BlackRaven פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 לפי מה שהבנתי מחנן, הסינרי הזה לא ישוחרר לציבור הרחב.
Danm פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 נכון מאוד הסינרי הזה לא ישוחרר לציבור אבל אין מה להתבאס יש בו בסך הכל את טרמינל 3 וTAXIWAYS נוספים\מעודכנים חוץ מזה הכל בדיוק אותו דבר
E.Z פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 שוב חברים אני לא מבין מה אתם מתלהבים מהגירסה הזאת בסך הכל טרמינל 4 המצו'קמק מעבר לזה הגירסה עצמה פחות טובה מהקודמת בגלל שלצורך ניוי הורידו בה את שילוטי החניות.
Oren Geva פורסם ספטמבר 5, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2004 שוב חברים אני לא מבין מה אתם מתלהבים מהגירסה הזאת בסך הכל טרמינל 4 המצו'קמק מעבר לזה הגירסה עצמה פחות טובה מהקודמת בגלל שלצורך ניוי הורידו בה את שילוטי החניות. את השלטים לא בעיה להחזיר - פשוט תביא את signs.bgl מהגירסא הישנה שלך...