Yarden Ben-Dor פורסם פברואר 29, 2012 דיווח פורסם פברואר 29, 2012 הנה חדשות טובות (או שלא), ה-SO CALLED "סימולטור" שוחרר היום, אתם מוזמנים להוריד אותו בהמוניכם ולהעיף אותו אתם יודעים איך תוך 5 דקות! הנה הלינק להורדה: http://www.microsoft.com/games/flight/ מעניין אם הוא באמת שווה משהו :mrgreen:
Ido Rosenthal פורסם פברואר 29, 2012 דיווח פורסם פברואר 29, 2012 החוויה שלי עם MS FLIGHT בבטא היתה בערך 5 דקות שבהן אפילו לא טרחתי לחבר את היוק והפדאלים, הטסתי את המטוס עם עכבר ומקלדת (בקלות אני חייב לציין). מדובר במשחק ארקיידי לכל דבר, מה גם שאזור הטיסה מוגבל לאיי הוואי בלבד. ההורדה שלו לא שווה את הBANDWITH שתבזבזו עליו...
Shoval Cohen פורסם פברואר 29, 2012 דיווח פורסם פברואר 29, 2012 החוויה שלי עם MS FLIGHT בבטא היתה בערך 5 דקות שבהן אפילו לא טרחתי לחבר את היוק והפדאלים, הטסתי את המטוס עם עכבר ומקלדת (בקלות אני חייב לציין). מדובר במשחק ארקיידי לכל דבר, מה גם שאזור הטיסה מוגבל לאיי הוואי בלבד. ההורדה שלו לא שווה את הBANDWITH שתבזבזו עליו... בדיוק. עדיף כבר לטוס ולאסוף קונכיות במשחקים של וואלה כיף.
Elad Zeierman פורסם פברואר 29, 2012 דיווח פורסם פברואר 29, 2012 רגע רגע ...אז עבדו עלי? אמרו לי ש NGX זה הדור הבא :-) אלמוג חכה חכה בגללך אני מטיס כבר שבוע מטוס בלי כנפיים
Shlomlux2 פורסם פברואר 29, 2012 דיווח פורסם פברואר 29, 2012 רגע רגע ...אז עבדו עלי? אמרו לי ש NGX זה הדור הבא :-)אלמוג חכה חכה בגללך אני מטיס כבר שבוע מטוס בלי כנפיים אצלך המושג הדור הבא זה למעשה דור עבר אצל כל השאר... בכל מקרה, זה לא יותר ממשחק, אין לזה שום קשר להגדרת סימוטור. אחרי שגם אני בזבזתי שעה בנסיון להבין מה לעזזל עשו, הבנתי שכל קשר בין הדמיית טיסה למשחק הזה לא קיים! לא יודע מה מייקרוסופט מנסים לעשות, אבל אני מקווה שזה רק ניסוי כלים לתוכניות עתידיות להחזיר את האייסים לעבוד על Flight Simulator חדש.
Almog Atar פורסם מרץ 1, 2012 דיווח פורסם מרץ 1, 2012 רגע רגע ...אז עבדו עלי? אמרו לי ש NGX זה הדור הבא :-)אלמוג חכה חכה בגללך אני מטיס כבר שבוע מטוס בלי כנפיים עד עכשיו הטסת קופסאת שימורים עם משהו שדומה לכנפיים... לפחות עכשיו זה מטוס כן כנפיים לא כנפיים זה משהו אחר שלומי, משפט מחץ הבאת שם
Eldar Sella פורסם מרץ 2, 2012 דיווח פורסם מרץ 2, 2012 נראה לי שאוותר על התענוג (אפילו לא הורדתי) אבל אעלה נקודה למחשבה או מבט קצת אחר על התפתחות עולם הסימולטורים, לא יודע אם אני מזדהה עם זה אבל בכל זאת: למה בעצם כולם מצפים לסימולטור חדש? איזו תפנית כבר יכולה להיות בסימולטור הבא (לצורך העניין FS2014) שאין ב FSX או אפילו FS9? יכול להיות שבמסגרת מגבלות המחשב הביתי או מחשב בכלל, הגיעו למסקנה שלא ניתן לפתח משהו שהוא "יותר" מ FSX?
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 3, 2012 דיווח פורסם מרץ 3, 2012 למה בעצם כולם מצפים לסימולטור חדש? איזו תפנית כבר יכולה להיות בסימולטור הבא (לצורך העניין FS2014) שאין ב FSX או אפילו FS9?? כך חשבו כשהומצא גלגל העץ. חלונות 7 יצא לפני פחות משנתיים וכבר יש 8, עם חידושים ויתרונות. FSX הותקן אצלי ב-16/10/2006, עבר מספיק זמן בכדי לפתח חומרה ותוכנה, שני דורות קדימה, ב-6 שנים. לוקהיד מרטין גובה 500 דולר עבור מוצר סימולציה שלה, ונראה כי בהדרגה המוצר תופס גם עבור חובבים. MSFLIGHT מספק בינתיים פרנסה לצוות המומחים שבתחום עד שיוחלט מה הלאה. אם מיקרוסופט תישן ולו מעט יותר, היא תוחלף בספקים אחרים שזזים בשוק באופן יעיל יותר.
Ohad Shalev פורסם מרץ 3, 2012 דיווח פורסם מרץ 3, 2012 למה בעצם כולם מצפים לסימולטור חדש? איזו תפנית כבר יכולה להיות בסימולטור הבא (לצורך העניין FS2014) שאין ב FSX או אפילו FS9?? כך חשבו כשהומצא גלגל העץ. חלונות 7 יצא לפני פחות משנתיים וכבר יש 8, עם חידושים ויתרונות. FSX הותקן אצלי ב-16/10/2006, עבר מספיק זמן בכדי לפתח חומרה ותוכנה, שני דורות קדימה, ב-6 שנים. לוקהיד מרטין גובה 500 דולר עבור מוצר סימולציה שלה, ונראה כי בהדרגה המוצר תופס גם עבור חובבים. MSFLIGHT מספק בינתיים פרנסה לצוות המומחים שבתחום עד שיוחלט מה הלאה. אם מיקרוסופט תישן ולו מעט יותר, היא תוחלף בספקים אחרים שזזים בשוק באופן יעיל יותר. מסכים עם עופר. תמיד יש מה לשפר ולאן לשאוף, אדם\עסק\חברה שלא מחדשת את עצמה כל פעם מחדש וקופאת על השמרים דינה להתנוון ולהיעלם... רק עסקים בינוניים שומרים על סטטוס קוו ומקווים שמה שהם עשו פעם אחת בעבר והצליח יצליח להם שוב ושוב ושוב - זה לא עובד ככה בחיים. מייקרוסופט בחרו לשים רגל בנתח שוק, כביכול, גדול יותר של חובבי סימולציה קלילה ובכך למקסם רווחים על חשבון ריאליזם. לדעתי הדרך העיסקית הנוכחי שמייקרוסופט בחרה לעצמה בתחום הסימולציה היא טעות ענקית שתתברר להם בקרוב מאוד אם לא התבררה כבר. מאיך שאני רואה את המצב אם לא יהיה שינוי תפיסתי של חטיבת הסימולטורים של מייקרוסופט את אופי השוק הם לא ישארו חיים הרבה זמן ואחרים יתפסו את מקומם כדוגמת X-PLAN, לוקהיד מרטין, AEROSOFT וכד'... לדעתי זוהי התחלה חדשה מרעננת ומבטיחה לעולם הסימולטורים הכבדים ולאוו דווקא החור השחור והדכאוני שכולם אוהב לראות ולהיכנס לתוכו.
maor949 פורסם מרץ 3, 2012 דיווח פורסם מרץ 3, 2012 FSX מציג ניצול זוועתי של חומרה ואני ממש לא אגזים אם אגיד שאין כרגע משחק בשוק שמציג דרישות יותר גבוהות מFSX אני לא מדבר על דרישות יבשות ומה שכתוב על הנייר, אלא על 747 או NGX באמסטרדאם עם 30 פריימים חלק בלי תקיעות על הגדרות הכי גבוהות לא נולד המחשב
maor949 פורסם מרץ 3, 2012 דיווח פורסם מרץ 3, 2012 FSX מציג ניצול זוועתי של חומרה ואני ממש לא אגזים אם אגיד שאין כרגע משחק בשוק שמציג דרישות יותר גבוהות מFSX אני לא מדבר על דרישות יבשות ומה שכתוב על הנייר, אלא על 747 או NGX באמסטרדאם עם 30 פריימים חלק בלי תקיעות על הגדרות הכי גבוהות לא נולד המחשב
Eldar Sella פורסם מרץ 3, 2012 דיווח פורסם מרץ 3, 2012 בעיניי כל סימולטור חדש שיוצא וכל חידוש קטן הוא משמעותי, כמובן שכל פריצת דרך תתקבל בברכה ואין לי ספק שיבואו כאלה בעתיד הלא רחוק. נקודת המבט שלי היא אחרת ממה שכתבתי. העליתי נקודה לא בלתי הגיונית, שאומרת שיתכן ומייקרוסופט הגיעו למסקנה שאין להם מה לחדש לאוכלוסיית חובבי הסימולטורים הכבדים כמונו (לפחות לא מספיק כדי להוציא סימולטור חדש) ולכן ניסו לכוון לאוכלוסיה אחרת.
Omer625 פורסם מרץ 6, 2012 דיווח פורסם מרץ 6, 2012 אולי מייקרוסופט ניסו לאותת לנו משהו-זה Flight ולא flight simulator-אז יש מצב שמלכתחילה הם התכוונו להוציא סתם משחק טיסה ארקיידי ואנחנו לקחנו את זה למקום אחר והתאכזבנו קשות? בלי קשר אני מאוכזב מאוד, ככה לסכם 30 שנה? הסימולטור הראשון שלהם יצא ב-1982. לסיכום, אני מודה שאני כבר לא רואה סימולטור חדש ב-4 שנים הקרובות.