yossid פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 שלום חברים, יש ברשותי את הדפיות החדשות של בן גוריון (מדובר ב-22 דפיות בסה"כ). הן כוללות את: תרשים השדה כולל טרמינל 3 והחניות; תרשימי הקפות; RNAV למסלול 30 ולמסלול 26 (גישה צפונית ודרומית); גישות VOR ו-ILS השונות; יציאת DEENA על נגזרותיה; יציאת JERUSALEM על נגזרותיה; יציאת NATANIA על נגזרותיה; יציאת PURLA; יציאת SALAM על נגזרותיה; יציאת SOLIN על נגזרותיה; יציאת TALMI; יציאה לכיוון מזרח עם RADAR VECTOR. הבעיה העיקרית - הדפיות מודפסות ולא יושבות כקובץ מחשב, מה שמחייב את סריקתן, דבר שאני מקווה לעשות ביום שישי הקרוב, אי"ה ובלי נדר. מי שרוצה את הקובץ, שמטעמי זכויות יוצרים(לא שלי כמובן) לא ניתן להעלות לאתר החטיבה - מוזמן ליצור איתי קשר. יוסי
matan פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 אהלן יוסי אני מאוד מעוניין כתובתי hunkplane@walla.co.il אשמח שתיצור איתי קשר! מתן נוימרק
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 כבר חודש שאני מחכה עם אותו דבר לתשובה מאילן שאפשר להעלות אותם, מהפעם השניה שהייתי מגדל תפסתי להם תחוברת דפיות וצילמתי הכל במכונה :| יוסי אני לא יודע אם זה כדאי בלי שזה יהיה רשמי מהחטיבה כי למרות שלא ראיתי הבדלי ענק, זה יכול ליצור בלבול בין מה שכולם משתמשים. צריך להגיע להחלטה קודם, הכי טוב יהיה לקבל כבר תשובה שאפשר להשתמש בזה באופן רשמי (אני יודע שזה מה שהראש משמרת במגדל אמר לי, אין להם שום בעיה שנפרסם את זה ונשתמש בזה), אבל אם לא אז צריך להחליט מה עושים בכל מקרה יש לי את הכל סרוק ויפה ובתוך קובץ PDF מתאים של SIDS וIAPS, אז אם באמת נעביר את זה ככה אני אעזור לך עם העומס ואני גם אחלק לאנשים יש שם גם איזה 3 דפיות של שדה דוב אם אני לא טועה
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 אתם יכולים לישלוח לי גם? תודה eliranco@012.net.il
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 אני אשמח מאוד לקבל את הקובץ tartur27@walla.co.il או במסנג'ר lugasi@netvision.net.il מיתר לוגסי
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 גם אני... eitiz@walla.co.il-MSN eitiz@walla.com-EIMAIL
Itai Ganor פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 גם אני brug@zahav.net.il אני כבר הוספתי אותכם.
Raz Gueta פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 mail: ugmar91@walla.co.il msn: raz_goeta@hotmail.com תודה
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 גם לי יש את הדפיות האלה.. לכל מי שיש Jeppview 15-04 המועדכנים לעכשיו ל2004 יהיה לו אותם.. הדפיות של נתב"ג מעודכנות ל30.4.04 עד כמה שזכור לי
zvi rodes פורסם ספטמבר 8, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2004 אני מעונין rodeszvi@netvision.net.il ,תודה מראש.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ספטמבר 8, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2004 העלתי לכם את זה כפתור ימני>שמירה בשם> תשנו את הסיומת ל.pdf IAPs SIDs תהנו מי שמעוניין בדפית של שדה דוב לסידים YOSEF1A/B BGN2A/B ועוד דפית של CLOUD BREAK PROCEDURES, מוזמן לפנות אלי או שאם יהיו הרבה אני אעלה את זה -עריכה- (סליחה חגי התכוונתי ליוסי) יוסי- תוכל להעלות את הדפיות שיש אצלך ואין כאן? דפיות קרקע ותרשימי הקפה. אם תרצה שאני אעלה את זה בשבילך אז בכיף
hagay פורסם ספטמבר 8, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2004 יש לי בעית זכויות יוצרים, ולכן אני לא יכול להעלות את זה.
yossid פורסם ספטמבר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 יש לי בעית זכויות יוצרים, ולכן אני לא יכול להעלות את זה. חגי, הדפיות שאורן העלה לקוחות מהפמ"ת ולכן אין בעיית זכויות יוצרים. היה בעניין הזה שרשור מאוד ארוך בפורום תעופה קלה. (תוכל למצוא את עדכון 16 של דפיות הפמ"ת גם באתר אגודת התעופה וגם באתר שכתובתו www.downwind.co.il). אורן, אני לא מצליח לפתוח את קובץ ה-IAP, כך שאני לא יודע איזה דפיות העלת. בכל מקרה בדפיות שיש לי (של האדון J ) יש מעט שינויים גם מול עדכון 16 של דפיות הפמ"ת. דפית VOR DME למסלול 30 השתנתה; דפית VOR DME למסלול 26 השתנתה; יש שינויים מינוררים ב-ILS מסלול 26. כפי שכתבתי בהודעה הראשונה שלי - אני מקווה שמחר (יום שישי) אסרוק את הדפיות ואז אוכל להעביר למי שביקש (גם בפרטי). יוסי
hagay פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 יש לי בעית זכויות יוצרים, ולכן אני לא יכול להעלות את זה. חגי, הדפיות שאורן העלה לקוחות מהפמ"ת ולכן אין בעיית זכויות יוצרים. היה בעניין הזה שרשור מאוד ארוך בפורום תעופה קלה. (תוכל למצוא את עדכון 16 של דפיות הפמ"ת גם באתר אגודת התעופה וגם באתר שכתובתו www.downwind.co.il). כן את זה הבנתי, רק שביקשו ממני להעלות ואני לא יכול מהסיבה הנ"ל.
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 אם אפשר גם אני אשמח לקבל עותק לכתובת : bensal@eng.tau.ac.il בתודה מראש. :wink:
yossid פורסם ספטמבר 10, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2004 כפי שהבטחתי - סרקתי את הדפיות. גודל הקובץ - 32 מ"ב. דרך היחידה להעברה - באמצעות המסנג'ר. בקשה אחת - אם מישהו יוכל לשמש "ממסר" זה יעזור. הכוונה - אחד מהחברים כאן שקיבל את הדפיות ויעזור להעביר אותן הלאה. אני אהיה במסנג'ר בשעות אחה"צ (אם הים יהיה גרוע לחלוטין) והערב. יוסי
yoni revivo פורסם ספטמבר 10, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2004 32 מ"ב?? :shock: זה יותר כבד מהדפיות של JFK ושארל דה גול... אממ.. אולי תנסה קצת לקצץ, כמו להקטין את גודל הדפיות לאזור של A4? (לדעתי לא צריך יותר מזה...).
Omer k פורסם ספטמבר 10, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2004 יוסי אני מוכן להיות ממסר מסנג'ר om_ka@hotmail.com אולי באמת כדי לבדוק אם כל הדפיות נדרשות כרגע יש לזכור שהם לא תואמות את מה שיש לנו בפלייט ולכן כרגע הם לא בדיוק מבצעיות אבל עדין אשמח לקבל אותם! תודה רבה, עומר
yossid פורסם ספטמבר 10, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2004 32 מ"ב?? :shock: זה יותר כבד מהדפיות של JFK ושארל דה גול... אממ.. אולי תנסה קצת לקצץ, כמו להקטין את גודל הדפיות לאזור של A4? (לדעתי לא צריך יותר מזה...). הדפיות ב-A4. הן סרוקות באיכות ביניים (450 dpi) ולכן המשקל הכולל הוא 32 מ"ב. אין לי כל כוונה לסרוק שוב ובוודאי שלא להוריד את האיכות. רוצה - בבקשה. לא רוצה - בבקשה גם כן. יוסי