Zeev Bucki פורסם אפריל 6, 2012 דיווח פורסם אפריל 6, 2012 שלום לכולם! בואו נתחיל כמו שאיתי ארנון אמר לאחר ליל הסדר "להוריד את הגעפילטפיש". אני מחכה לכם עם ה"מלכה" בJ6 משם נמריא לאימונים. והפעם נתרגל את הSID ORVIM1B או E לפי מצב הרוח כמובן.בהמשך תצפו לכל מיני הפתעות בגישה לנחיתה כגון:פנייה לBOAZZ לצורך ביצוע RNAV VISUAL RW08 או למשל לPURLA לצורך ביצוע VOR Z RW08או כל דבר אחר.זה לא חכמה לתפושLOCALISER של ILS ולנחות.שום דבר לא קבוע על הטייס ללמוד לטוס במצבים משתנים בכל רגע וכמובן בלילה בחושך לפי מזג אוויר ורוחות עכשוויות של אקטיב סקאי.ולאחר מכן כמובן TOUCH AND GO. אז בואו נאמר שעה23.00 האם זה טוב לכם אני לא יודע בדיוק מתי יגמר הסדר אצלי אבל בערך.בבקשה תגיבו פה.כל מי מהפקחים והטייסים שיבוא לטוס יתקבל בברכה.אני זוכר לפני שנים שלאחר ליל הסדר היה מלא תנועה בשמיים אז בואו נחדש זאת. בוקי זאב:4X-MJB
amir friedland פורסם אפריל 6, 2012 דיווח פורסם אפריל 6, 2012 אין לי שמץ של מושג מתי אני חוזר הביתה אבל אם זה לא יהיה מאוחר מידי תקבלו מגדל.. שוב אני לא מבטיח זה תלוי מתי אחזור ומה יהיה מצבי... :drinking:
Ittai Arnon פורסם אפריל 6, 2012 דיווח פורסם אפריל 6, 2012 מי שרוצה להתאמן קצת יותר מידי כדי להרוויח את החג. אני אעלה גישה החל משעה 14:30.