Liav Nefesh פורסם ספטמבר 11, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2004 שנה טוב לכל חברי החטיבה! בהצלחה לחדשים ולוותיקים כאחד שהחטיבה תגדל ותמשיך להיתפתח והמון הצלחה והינה פלאש קטן שמצאתי http://www.aop.co.il/animations/ShanaTova.swf
Nevo Dar-Perl פורסם ספטמבר 11, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2004 שנה טובה לכולם... שיהיו רק הצלחות ומעל הכל שכולנו נהנה פה.
maverick76 פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 :wink: :wink: :wink: שנה טובה!!!! :wink: :wink: :wink:
oschlick פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 שנה טובה לכולם ! נחמד להכיר את "הקוראים" שזה עתה הגיבו ושוב תודה לכל אלה שעזרו לי להתאקלם בקהילת ואטיל הנפלאה וזכותם אני מוסר כאן את ה"שנה טובה" הראשונה שלי בפורום :wink: , עופר
E.Z פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 לכל הפקחים הטייסים וחברי הצוות של החטיבה שנה טובה ומתוקה רק טוב, אושר ועושר.
mickey lip פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 לכל חברי החטיבה באשר הם שנה טובה ומתוקה הצלחה בכל אשר תפנו ותמיד תזכרו ש..... את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק . מיקי
Or Netzer פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 שנה טובה לדוד גיבור אשר על המפרסת ולכל טייס(ת) בעיר ובכפר ברכת חזק נכנסת שנה טובה, טייס אמיץ, רוכב במרום שמיים, ורוב שלום מלח עברי, עושה דרכו במים. שנה טובה, שנה טובה! בשנה הבאה נשב בתוך הקוקפיט ונזיז מפסקים כל הזמן הנוסעים מצדם ימחאו חזק כפיים ויהיה טוב לכולם עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה בשנה הבאה :wink: הקיצר שנה טובה לכל VATIL הקהילה הקטנה והחמה שלנו וכמו שמיקי אמר אצלנו "תמיד עולה המנגינה" ולהלן השיר (כן אני לא יכול בלי) מִן הָרָקִיעַ הַנָּמֵס אֲשֶׁר אוֹמֵר לִי תִּכָּנֵס וּבוֹ אֵלַיִךְ אֲנִי שָׁט וּמִן הָאוֹפֶק הַלָּבָן וּמִן הָרֶוַח הַקָּטָן שֶׁבֵּין הַנִּילוּס וְהַפְּרַת מַה שֶּׁהָיָה וְכְבָר נִגְמַר הַטּוֹב הָרַע וְהַמְּכֹעָר וְכָל אַרְצֵנוּ הַקְּטַנָּה כְּבָר שָׁרָה אֶת הַמַּנְגִּינָה להלהלהלהלהלהלהלהלה
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 netman כתב: שנה טובה, טייס אמיץ, רוכב במרום שמיים, ורוב שלום מלח עברי, עושה דרכו במים. שנה טובה, שנה טובה! להלהלהלהלהלהלהלהלה למה הטייס שבשמים עושה דרכו למים? איזה איחול זה :shock: :shock: שנה טובה
Or Netzer פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 תקרא שוב טוב שנה טובה, טייס אמיץ, רוכב במרום שמיים, ורוב שלום מלח עברי, עושה דרכו במים.
אורח פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 לכל חברי צוות החטיבה, פקחיה טייסיה ומשפחותיהם, שנה טובה ומתוקה.