Or Bahtari פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 וזה רק חלק מאירועי הקיץ! כמו כן , תודה ענקית לעומר לניס על העזרה בהכנת הלוגואים!
Noy Farhi פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 19/07/2012 :mrgreen: כל הכבוד אור. נראה שהולך להיות לנו קיץ מדהים
amir friedland פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 19/07/2012 :mrgreen: כל הכבוד אור. נראה שהולך להיות לנו קיץ מדהים +1 שאפו
Izik Bakshi פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 אור, כל הכבוד על התכנון הארוך טווח, רואים ומרגישים את ההשקעה שלך! לגבי REAL OPS: בשני האירועים האחרונים שלא היו במסגרת חד"ב מצאתי את עצמי מפקח כמעט לבדי יום שלם, אני מציע לשקול קיצור משך האירוע החל משעות אחר הצהרים עד הלילה. קיום האירוע ביום חמישי מפספס חלק גדול מהקהילה שלנו שעובדים (או בצבא) ביום חמישי-שישי ופשוט לא יכולים להצטרף לחגיגה, מציע להעביר את האירוע ליום שבת. אני מאוד מקווה שנראה באירוע הזה (ובאשר האירועים) את כל הפקחים החדשים שהוסמכו לאחרונה, ניכר שאתה מסתמך עליהם כי בחרת לעשות את האירוע על היום הראשון של החופש הגדול, זהו סיכון גדול מידי שלא כדאי לקחת אותו כי יש גם בני נוער שלומדים לבגרויות. לסיכום, הצלחה של אירוע בסדר גודל כזה שמכסה טווח שעות גדול תלויה מאוד בשיתוף פעולה של כל הקהילה, וזו הסיבה שאני כותב כאן את הדברים (מכוון לכל חברי VATIL!), כי חשוב שהמודעות הזו תעבור לכולם, ואולי גם נגלה שאני טועה לגבי מה שכתבתי מקודם. שיתוף פעולה של כולם הוא המפתח להצלחה של האירועים.
Tomer Oszlak פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 חבל שבREAL OPS אני לא אוכל לקחת חלק מקווה שהאירועים יביאו תנועה משמעותית
Or Bahtari פורסם מאי 21, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2012 אור, כל הכבוד על התכנון הארוך טווח, רואים ומרגישים את ההשקעה שלך! לגבי REAL OPS: בשני האירועים האחרונים שלא היו במסגרת חד"ב מצאתי את עצמי מפקח כמעט לבדי יום שלם, אני מציע לשקול קיצור משך האירוע החל משעות אחר הצהרים עד הלילה. קיום האירוע ביום חמישי מפספס חלק גדול מהקהילה שלנו שעובדים (או בצבא) ביום חמישי-שישי ופשוט לא יכולים להצטרף לחגיגה, מציע להעביר את האירוע ליום שבת. אני מאוד מקווה שנראה באירוע הזה (ובאשר האירועים) את כל הפקחים החדשים שהוסמכו לאחרונה, ניכר שאתה מסתמך עליהם כי בחרת לעשות את האירוע על היום הראשון של החופש הגדול, זהו סיכון גדול מידי שלא כדאי לקחת אותו כי יש גם בני נוער שלומדים לבגרויות. לסיכום, הצלחה של אירוע בסדר גודל כזה שמכסה טווח שעות גדול תלויה מאוד בשיתוף פעולה של כל הקהילה, וזו הסיבה שאני כותב כאן את הדברים (מכוון לכל חברי VATIL!), כי חשוב שהמודעות הזו תעבור לכולם, ואולי גם נגלה שאני טועה לגבי מה שכתבתי מקודם. שיתוף פעולה של כולם הוא המפתח להצלחה של האירועים. מכבד את דעתך ואף אשקול שוב את תאריך האירוע, אני לקחתי בחשבון שיש אנשים עובדים ובכוונה גם בחרתי את יום חמישי לאירוע שכזה ועד שעה מאוחרת יחסית כך שכולם יוכלו לטוס. אין בכוונתי לגרום כאן לפקחים לשבת שעות מול המכ"ם (גם אם יש תנועה) . כמו שאמרתי אשקול זאת שוב ותודה רבה!
Ofir Lavi פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 מישהו מכין צביעה של ישראיר החדש 4X-ABG (כמו שניתן לראות בלוגו) לProject Airbus A320??
Omer625 פורסם מאי 22, 2012 דיווח פורסם מאי 22, 2012 כל הכבוד על היוזמה...אנסה להגיע לחלקם!!!! נראה מדהים וכיפי מאוד! באירוע של חנוכה נהנתי כמו שלא נהנתי מטיסה בVATSIM בחיים!
Yarden Antebi פורסם מאי 22, 2012 דיווח פורסם מאי 22, 2012 ממליץ לשנות את ה White Night ל Sleepless night או משהו דומה, אני לא חושב שיש מושג באנגלית שנקרא לילה לבן.
Or Bahtari פורסם מאי 22, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 22, 2012 ממליץ לשנות את ה White Night ל Sleepless night או משהו דומה, אני לא חושב שיש מושג באנגלית שנקרא לילה לבן. תתפלא דווקא ל-White Night יש משמעות שנוגעת יפה לאירוע: White night, a night of the midnight sun on which it never gets completely dark Midnight Sun = תופעת טבע שבה השמש לא שוקעת לחלוטין וניתן לראות אותה בבירור 24 שעות ברצף. אז השמש כאן זה פיקוח ותנועה והיא לא תשקע ב-19/7 , יפה לא ?
Tal Malca פורסם מאי 22, 2012 דיווח פורסם מאי 22, 2012 חסר בפורום הזה סמיילי של טירוף ענק ! מחכה בקוצר רוח
Zeev Bucki פורסם מאי 22, 2012 דיווח פורסם מאי 22, 2012 כל הכבוד אור! אבל כפי שאיציק טוען גם אני אומר:ללא טייסים בשטח אפילו הדיילת תהיה במתח... ולכן תשתדל להתאים את הזמנים לאפשרות שתתאים מבחינת הזמנים למה שיותר טייסים. בוקי זאב:4X-MJB
Tal Malca פורסם מאי 22, 2012 דיווח פורסם מאי 22, 2012 אגב אני ממליץ לעשות גל בלילה הלבן REAL OPS של 5 שעות. REAL OPS בשעות הקטנות של הלילה יכול להיות מטורף
Amir Paz פורסם מאי 22, 2012 דיווח פורסם מאי 22, 2012 כמו שצריך, כל הכבוד! קדימה, להציף את VATSIM בפרסום !
Omer625 פורסם מאי 22, 2012 דיווח פורסם מאי 22, 2012 שיתפתי גם עם הקבוצה שלי בפייסבוק שבתוך יום אירגנתם לנו פיקוח במטס מתל אביב לרומניה על בן גוריון קרקע וגישה(זה לא היה רישמי ומאורגן חודש מראש, ספונטני) מעניין מה עוד יהיה!!