עבור לתוכן
zvi rodes

דבר כזה עוד לא שמעתי.

Recommended Posts

פורסם

אתמול חזרתי מחו"ל,טסתי עם חברת EASYJET מבזל,בסביבות השעה 11.30 לקראת נחיתה בבן גוריון לפתע נשמע הטייס אומר את הדברים הבאים (תרגום מאנגלית)

"נוסעים יקרים,חל עיקוב קל בנחיתה,עלינו לבצע מספר סיבובים באוויר (הולדים) בערך 15 דקות,לפי הוראות ממשלת ישראל על הנוסעים לשבת ולא לקום אפילו לא לצורך שירותים,אם יש לכם טענות אנא פנו לממשלת ישראל,סליחה על אי הנוחות"

זו לשון ההודעה,החברה היא חברה שווצרית או שלוחה של החברה הבריטית.

מה אתם חושבים על נוסח ההודעה?

פורסם

זה נוהל ידוע ומוכר בכל חברות התעופה (גם הישראליות למיטב ידעתי).

מטעמי בטחון אוהבים שהנוסעים יושבים יפה...

הנוסח נובע מכך שהטייס התעצבן על כך שתקעו אותו ב-Hold, לא משום דבר אחר.

גם אם לא נעים - ואני בטוח שזו המעטה, הוא אדם...

פורסם

שיתבייש...צריך לדווח על זה, נכון זה מעצבן, אבל טייס זו מעיין שליחות פוליטית בעיני, ולומר כזה דבר זו פליטת פוליטית חמורה שלא אמורה להיאמר, בקיצור, שישעו אותו מתפקידו על האמירה הזו...

פורסם

נשמע יותר כאילו הוא השחיל את המשפט הזה כדי שהנוסעים שלו לא יעירו הערות מפגרות כלפי צוות הדיילים

יצא לי להיות על טיסת איזיג׳ט מהארץ ולראות כמה דוגמאות להתנהגות בהמתית של ישראלים על המטוס.

אני לא מגן על אופן ההתבטאות שלו, אני חושב שיש דרכים להעביר את אותו המסר בצורה קצת פחות בוטה אבל מפה ועד להשעות את הקפטן מהתפקיד שלו זה קצת מוגזם

פורסם

דרך אגב יצא לי להיתקל בזה גם כשטסתי לפיניקס אריזונה עם בריטיש אירוויז אבל זה היה בתקופה של דצמבר 2009 כמה ימים אחרי שתפסו את ״מחחבל התחתונים״

פורסם
  Omer625 כתב:
שיתבייש...צריך לדווח על זה, נכון זה מעצבן, אבל טייס זו מעיין שליחות פוליטית בעיני, ולומר כזה דבר זו פליטת פוליטית חמורה שלא אמורה להיאמר, בקיצור, שישעו אותו מתפקידו על האמירה הזו...

טייס זה שליחות פוליטית???? את מי הוא מייצג בדיוק, טייסים יש מכל הסוגים והמינים ואף אחד לא דורש ממך להיות שגריר של אף מדינה או גוף פוליטי. כל עוד הוא מביא את הנוסעים שלו בבטחה ליעדם ואפשר להשתמש שוב במטוס זה מה שחשוב.

אומנם הניסוח שלו לא בהכרח הכי טוב אבל הוא בסך הכל אומר שאם יש בעיה עם הנוהל הזה הכתובת לתלונות היא ממשלת ישראל (שכמובן מחוקקת את החוקים בשטח האווירי שלה) ולא חברת התעופה

יכל לנסח את זה בצורה קצת יותר עדינה אבל לא ביג דיל

פורסם

בארצות הברית בעיקרון אסור להפעיל את המפה שמלווה את הטיסה (במסכי נוסעים) בשטח ארה"ב.

אני מניח שאסור להסתובב במטוס מבחינה ביטחונית בזמנים רגישים.

ד"א לא פעם קורה שהטייסים מדליקים את השלט להידוק חגורות בזמן הארוחה ע"מ שהנוסעים לא יציקו לדיילים במעבר

פורסם
  musa22 כתב:
בארצות הברית בעיקרון אסור להפעיל את המפה שמלווה את הטיסה (במסכי נוסעים) בשטח ארה"ב.

ד"א לא פעם קורה שהטייסים מדליקים את השלט להידוק חגורות בזמן הארוחה ע"מ שהנוסעים לא יציקו לדיילים במעבר

משה אתה בטוח בקשר למפה? טסתי אתמול בדלתא בטיסה מווגאס לניו יורק - 5 שעות טיסה ב 737 עם סוג של VOD וגם מפה נעה הייתה שם לאורך כל הדרך לדעתי של גוגל.

פורסם
  Elad Zeierman כתב:
  musa22 כתב:

משה אתה בטוח בקשר למפה? טסתי אתמול בדלתא בטיסה מווגאס לניו יורק - 5 שעות טיסה ב 737 עם סוג של VOD וגם מפה נעה הייתה שם לאורך כל הדרך לדעתי של גוגל.

אף אחד לא אוכף את זה. אבל זה החוק

פורסם

דיי מוזר מה שאתה אומר כי האמריקאים כמו שאני מכיר אותם דיי יקים בתחום הזה בטח שמדובר בהכנסת מערכת מהסוג הזה שגם עולה כסף, לדוגמא שהקפטן הדליק חגורות בגלל כיסי אוויר בניגוד לחברות הישראליות הדבר נאכף ודיילות עברו, ביקשו לשבת ובדקו חגורות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...