Itay Zecharia פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 אני גר בקרבת ראשל"צ, וידוע כי יש שדה קטן, בסמוך לסופרלנד, היכן שהאגם הגדול. מישהו יודע אם הוא קיים בסימולטור? ואם כן, מה הICAO שלו? אישית לא יצא לי לבקר שם, אבל מסיפור של חברים, מטיסים שם בשבתות הרבה טיסנים, ומטוסים קלים רבים חד מנועיים פרטיים. מי שיודע פרטים נוספים על המקום, מוזמן להוסיף. אני חושב שזה יכול להיות מקום המפגש הבא שלנו.
e_dor פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 יש מנחת טיסנים ויש מנחת מטוסים זעירים, שנים שונים אך צמודים. בכל אופן, בהחלט נחמד אבל אין אותו בסימולטור לצערי. אשמח אם אחד מבוני הסינרי המוכשרים שלנו ידאגו למשהו כזה :wink:
×�פיק פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 טוב אז לפי מה שאני יודע, הוא מנחת לאזמ"ים ולטיסנים, אבל לא נראה לי שמטוסים קלים ממש נוחתים בו... ובקשר לטיפול בסינרי, זה בטיפול, לא לדאוג. בקרוב...
guyishai פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 דווקא לפי מה שאני זוכר יש את זה בחבילת VFR ישנה של מישהו בשם דודיק... זה נמצא בהורדות באתר תחת objects.
Itai Ganor פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 זה עובד בכיף עם 2004 יש לי את זה ונחמד לראות בהמראה מבן גוריון את הסופרלנד כמו באמיתי!
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 13, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 זה עובד בכיף עם 2004 יש לי את זה ונחמד לראות בהמראה מבן גוריון את הסופרלנד כמו באמיתי! ממש ניתן לראות את הגלגל ענק והקומבה?
×�פיק פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 כן יש את הגלגל הענק ורכבת הרים. ממש רואים את הסופר לנד, כמובן לא ממש בפירוט, אבל רואים.
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 13, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 CVFR sites Author: Dudik Zitun File name: dudik_v20.zip This is a CVFR scenery made by Dudik Zitun. It includes the following: a monastery on mount Tavor, Habonim airport, Hadera Power station, Tnuvot, Old Jaffa, Hiriya garbage site, Tel Yona, Rishon Le-Zion Airport, The Superland amusement park, A barn at Beit Hanan, Ashdod power station, LLBS, LLLL and LLMZ airports and LLHA additional scenery, and some more... הלינק שבור... ניתן לסדר את הבעייה?
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 אין שם ממש את השדה, זה סתם פוליגון כזה צבוע... לא נראה מי יודע מה :?
Kobi David פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 המנחת בראשון הוא אולטרה לייט, יש שם המון כלי טיס בהאנגר הלא קטן יחסית. צסנות לא תראו שם. בסמוך למנחת הזה, יש מנחת קטן יותר, לטיסנים, מידי יום שישי המקום מפוצץ בשני המנחתים. לפני שנתיים הלכתי לשם מתוך סקרנות, ומצאתי את עצמי על אולטרה לייט! זה מפחיד כמו שאתם לא מאמינים, פשוט לטוס על מוט ברזל.
Omer k פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 קובי, על מוט ברזל, ובגובה מוט ברזל = קווי החשמל ובשיא הרצינות היום עבר אולטרלייט מעל בית ספר שלי - "דרור" גירד את הקצה של הבנין, פחד מוות - לפחות לי יש, לאחרים אין...
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 מצטרף לשאלה. איפה אפשר להשיג אותו עוד? כי הלינק באתר שבור
×�פיק פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 מצטרף לשאלה. איפה אפשר להשיג אותו עוד? כי הלינק באתר שבור שוב אני אומר, לפי מיטב ידיעתי לא קיים סינרי לשדה עצמו (אם זה בכלל מה שאתה שואל) והדבר בטיפול ובתיכנון.
OmRI פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 אוקיי לי ולשדה יש עבר משותף ועדיין יש קשר מסויים כיום אני הייתי מטיס שמה טיסנים במנחת בראשון עד שהפסקתי עם זה........ והיום אני עוד טס שמה במטוסים קלים כגון טקסן סטורץ' זניר וג'ט פוקס אני בד"כ הולך לטוס שמה אם אני הולך בימי שישי שבת שיש פעילות רבה בשדה בד"כ למרות שזה תלוי בטייסים שבשדה אבל רובם מגיעים בשישי שבת שאלו ימים שהם לא עובדים ונהנים מהטיסה ואגב שבוע הבא(כנראה...)אני יטוס משדה ראשון לשדה דוב הרצליה וחזרה לשדה ראשון וזה צריך להיות כיף :idea:
Oren Geva פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 נא לא לזלזל באולטרלייטים - חלקם הם ממש מטוסים. ההגדרה אז"מ היא בדיוק כמו שזה נשמע - אוירון זעיר משקל. משקל הוא האינדיקציה היחידה. עפ"י חוק חדש שמוצע בנושא מטוסים כמו הדיאמונד קטאנה יחשבו גם הם לאולטראלייט בישראל. ראו לינקים לכמה מהמכונות שנחשבות לאולטראלייט בישראל: http://www.ultralight.co.il/plane.asp?id=99 http://www.ultralight.co.il/plane.asp?id=91 http://www.ultralight.co.il/plane.asp?id=87 http://www.ultralight.co.il/plane.asp?id=156 שימו לב שלסוואנה מנוע עם הספק 120 כ"ס! זה יותר מאשר הספק מנוע של צסנה 152...
OmRI פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 תודה אחי למרות שאני יודע איך הם נראים ובאמת שכחתי לציין את הP92 הוא מטוס מאוד נוח מרווח וטסתי בו 5 פעמים כבר......אגב הדו כנפי הציעו לי לטוס פעם אחת סירבתי ואני מקווה שעוד שבועיים אני יטוס עליו :wink:
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 תודה אחי למרות שאני יודע איך הם נראים ובאמת שכחתי לציין את הP92 הוא מטוס מאוד נוח מרווח וטסתי בו 5 פעמים כבר......אגב הדו כנפי הציעו לי לטוס פעם אחת סירבתי ואני מקווה שעוד שבועיים אני יטוס עליו :wink: אולי תקח גם אותי איתך????
e_dor פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 אוקיי לי ולשדה יש עבר משותף ועדיין יש קשר מסויים כיום אני הייתי מטיס שמה טיסנים במנחת בראשון עד שהפסקתי עם זה........ והיום אני עוד טס שמה במטוסים קלים כגון טקסן סטורץ' זניר וג'ט פוקס אני בד"כ הולך לטוס שמה אם אני הולך בימי שישי שבת שיש פעילות רבה בשדה בד"כ למרות שזה תלוי בטייסים שבשדה אבל רובם מגיעים בשישי שבת שאלו ימים שהם לא עובדים ונהנים מהטיסה ואגב שבוע הבא(כנראה...)אני יטוס משדה ראשון לשדה דוב הרצליה וחזרה לשדה ראשון וזה צריך להיות כיף :idea: אסור לאז"מים לנחות בהרצליה ובשדה דב, מפי טייס סוואנה בשדה.
talkaplan פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 המנחת בראשון לציון הוא לאולטרה לייט בלבד תוכלו לבקר שם בעיקר בשישי ושבת והמילה אולטרה לייט נשמעת לכם כמו טיסן מעופף ורק שתדעו שיש אולטרה לייטים ששמים בכיס הקטן את הססנה 172 בביצועים כמו זה שיש כאן (טקסן): http://www.ultralight.co.il/plane.asp?id=112 וזה המטוס החביב עליי נ.ב זה המטוס של אבא שלי שדרך אגב חונה שם גם בראשון ולטרה לייט מסוג זנאיר: http://www.ultralight.co.il/plane.asp?id=77 עכשיו אתם מבינים למה האות קריאה שלי זה HGO חחחחח............. זהו האתר הראשי של האולטרה לייט: www.ultralight.co.il ולאולטרה לייט אסור לנחות במקומות האלה: בן גוריון,שדה דוב והרצליה
nimig פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 אוקיי לי ולשדה יש עבר משותף ועדיין יש קשר מסויים כיום אני הייתי מטיס שמה טיסנים במנחת בראשון עד שהפסקתי עם זה........ והיום אני עוד טס שמה במטוסים קלים כגון טקסן סטורץ' זניר וג'ט פוקס אני בד"כ הולך לטוס שמה אם אני הולך בימי שישי שבת שיש פעילות רבה בשדה בד"כ למרות שזה תלוי בטייסים שבשדה אבל רובם מגיעים בשישי שבת שאלו ימים שהם לא עובדים ונהנים מהטיסה ואגב שבוע הבא(כנראה...)אני יטוס משדה ראשון לשדה דוב הרצליה וחזרה לשדה ראשון וזה צריך להיות כיף :idea: נשמע לי קצת בדיוני לטוס מראשון לשדות שציינת עם אז"מ, אין אפשרות לנחות בש"ד\ הרצליה עם אז"מ, אולי בסימולטור יאשרו לך שם נחיתה
OmRI פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 המנחת בראשון לציון הוא לאולטרה לייט בלבד תוכלו לבקר שם בעיקר בשישי ושבת והמילה אולטרה לייט נשמעת לכם כמו טיסן מעופף ורק שתדעו שיש אולטרה לייטים ששמים בכיס הקטן את הססנה 172 בביצועים כמו זה שיש כאן (טקסן): http://www.ultralight.co.il/plane.asp?id=112וזה המטוס החביב עליי נ.ב זה המטוס של אבא שלי שדרך אגב חונה שם גם בראשון ולטרה לייט מסוג זנאיר: http://www.ultralight.co.il/plane.asp?id=77 עכשיו אתם מבינים למה האות קריאה שלי זה HGO חחחחח............. זהו האתר הראשי של האולטרה לייט: www.ultralight.co.il ולאולטרה לייט אסור לנחות במקומות האלה: בן גוריון,שדה דוב והרצליה איך קוראים לאבא שלך? אולי אני מכיר! אגב דור כבר נחתו בעבר מטוסי P92 בהרצליה ובשדה דוב וזה גם כן מפי טייס אולי talkaplan מכיר אותו קוראים לו אורי ויש לו טקסן וסטורץ' אבל לפעמים הוא משאיל P92 :roll: אגב הטקסן הוא גם מטוס שאני מאוד אוהב הוא עושה ביצועים טובים מאוד והוא ממש נוח מבחינת הכל ובקרוב אני יביא אולי תמונות מהטיסה הבאה שלי שמה ואולי זה נשמע בדיוני אבל אין לטייס סיבה לשקר :arrow: :!: אני בכל זאת ישאל אותו שוב אם הוא בטוח בדבריו אבל מה שכן אני יודע שבשדה תימן(אילן רמון בקרוב)מותר לאז"מים לנחות חופשי שמה
×�פיק פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 לפי מה שהבנתי, באירועים מיוחדים מקבלים אזמ"ים אישורים לנחות בש"ד, והרצליה. בב"ג אני לא חושב שנחתו אף פעם אזמ"ים אבל תקנו אותי.
OmRI פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 לפי מה שהבנתי, באירועים מיוחדים מקבלים אזמ"ים אישורים לנחות בש"ד, והרצליה.בב"ג אני לא חושב שנחתו אף פעם אזמ"ים אבל תקנו אותי. הטייס שאני מכיר שנחת שמה עשה זאת בזמן שלא היה שום אירוע מיוחד...
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 14, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 מי מתכוון לבנות לנו סינרי נחמד וקטן לאזור?
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 מי מתכוון לבנות לנו סינרי נחמד וקטן לאזור? :oops: :oops: