עבור לתוכן
Or Bahtari

**Fly In Eilat 9/8 19:00-22:00**

Recommended Posts

פורסם

500b06a89526d.png

אהלן חברים!

ביום חמישי ה-9/8 בין השעות 19:00 ל-22:00 מקומי נקיים אירוע ערב טיסות

לאילת או מאילת.

לאירוע דרושים :

LLET_TWR - שלומי לוקסנבורג

LLSC_CTR - איתי ארנון

LLBG_APP -

LLBG_TWR - ולדי יגורקין

תהנו!

פורסם

נו בטח אני אקח אילת :mrgreen:

רק שהפעם, שימו לב! Reality First!

לא יתקבלו מטוסים שאינם נוחתים באילת, משמע מטוסים רק מטוסים גדולים כגון 737,757,319,320,321,

כל שאר הגדולים לעובדה!

פורסם

לא יתקבלו מטוסים שאינם נוחתים באילת, משמע מטוסים רק מטוסים גדולים כגון 737,757,319,320,321,

כל שאר הגדולים לעובדה!

אני אגיד לבוקי לשנות נתיב לעובדה :drinking:

פורסם

כל שאר הגדולים לעובדה!

שלום שלומי וכל הטייסים!

כמובן שאני מבצע כל מה שתאמר ואכן אנחת בעובדה.אבל יש שם בעיה בשבילי:אין שם מלון בכלל אז לאן אלך לישון עם ה"דיילת"?

בעצם אני אביא אוהל ואנחנו נישן ליד המסלול :drinking:

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

Sorry but I must agree with Omer Lanis. The times that you have suggested to carry out the event are certainly way too late for us as our time zone is GMT+3 Summer Time and it might be a problem for most of us to join the event, but I am sure that there will be other various events from time to time!

פורסם
Lanisomer,

Last week, VATIL had an event for LLBG that ran from 19:00z to 01:00z without problems. So I do not see any reason why they cannot do it again for Eilat airport event.

Regards,

Aharon

Hi Aharon ,

I understand your problem but we cant do that because i can't cause to ATC control in the night ,

this is the Israeli division of VATSIM so i am suppose to work according to the time in Israel .

I am in USA now by the way so i have the same problem 8) .

Sorry...

פורסם
Or,

That is okay. No problem. Good luck with exciting Eilat event!!!!!

Regards

Aharon

Aharon,

You are very welcome to fly in Eilat and generally in Israel even without any ongoing event.

Keep updating on our homepage for more upcoming events!

Thanks,

פורסם
לקחתי חופש מהעבודה יום חמישי, מקווה לעלות לפקח גישה, אך בבקשה, שימו אותי על סטנדבי.

היי,

כרגע אני לא משבץ אותך תודיע כשתהיה בטוח.

פורסם

אני אישית התאכזבתי, לא משהו שקשור לארגון אלא לבעיות טכניות שלאף אחד לא היה מענה.

נכנסתי לטיסה אילת-ב"ג, כאשר דיברתי עם מגדל אילת בקשר, לפתע התנתק לי מגדל אילת בעוד שער העמדות מחוברות, כשפניתי לפיקוח דרום הוא אמר לי שהוא מחובר והבעיה לדעתי אני היחידי שמתעסק בסקווק בוקס, אז אולי משהו בתוכנת פיקוח??

אגבף לא טסתי בסוף כי לא יכולתי "לעקוף" את מגדל אילת למרות שלא ראיתי אותו מחובר...

אז זו האכזבה שלי...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...