shaisch פורסם אוקטובר 19, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2003 רציתי לדעת האם הבעיה של הסקווקבוקס שהוא נתקע כאשר מפעילים אותו ביחד עם HOSTSB ולא עם SB HOST ב-FS2004 ו-XP, היא בעיה שקיימת רק אצלי או בכלל, ואם היא קיימת אז האם קיים פתרון לדבר? האם קיים תחליף ל-HOSTSB - שאפשר להפעיל את הסקווקבוקס ביחד עם ה-FS? :shock: :shock: :shock: :shock:
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוקטובר 19, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2003 גם לי יש את הבעיה הזאת אבל מצאתי דרך להתגבר עליה (עם כמה שהיא נשמעת מטומטמת...) תנסה גם אולי זה יעבוד גם אצלך. אני אומר 'אולי' בגלל שזה הדבר הכי מאולתר שעשיתי אי פעם (את רוב השלבים הראשונים בטח היית כבר עושה ככה אבל לפי מה שראיתי יש כמה פעולות שהסדר שלהם משנה) תפעיל SBRELAY פתח פלייט סים ותתחיל את הטיסה בחניה בשדה המתאים כשאתה בתוך המשחק עצמו תלחץ ALT, ודרך FILE>MULTIPLAYER תתחבר לסרבר של הSBRELAY סיימת וחזרת למטוס... עכשיו ALT שוב ותפעיל את הHOSTSB כשהחלון נפתח תלחץ עליו ככה שהחלון יקבל את הפוקוס בתוך הסימולטור תלחץ ALT+TAB פתח סקווקבוקס תגיע עד לשלב שאתה מוכן ללחוץ JOIN עכשיו השלב הקריטי אתה עכשיו אמור ללחוץ JOIN, ומיד מיד מיד אחר כך ללחוץ למטה בסרגל על FS9 כדי שיחזור לסימולטור כמה שיותר מהר ממש ללחוץ JOIN ולהטיס את העכבר למטה וללחוץ על הסימולטור אחרי שהסימולטור עלה חכה כמה שניות בלי לגעת בכלום (בערך 10 שניות גג) תלחץ ALT+TAB ואם הכל עבד כמו שצריך (יותר נכון לא כמו שצריך אבל חפיף) אמור להיות לך מול הפרצוף סקווקבוקס חדש טרי ומוכן להפעלה תודיע לי אם זה עבד לך, כי זה ממש מעניין אותי אם זה יעבוד לא רק אצלי בהצלחה!
Oren Geva פורסם אוקטובר 20, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2003 זו תופעה מוכרת... ראיתי תלונות עליה בכמה פורומים באנגלית. לפי מה שהבנתי יש גם כל מיני WORKAROUNDS, אבל אף פעם לא נכנסתי לזה כי ממילא ה HOSTSB מפריע לי בסקרינשוטס!