Kobi David פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 חכמולוג ישראלי כמעט ואחר לטיסה, אז הוא הודיע שיש על המטוס פצצה. המטוס עוקב, הוא הספיק לטיסה, אבל עם הנחיתה עצרו אותו. יותר מחוצפה ישראלית, הוא פשוט אידיוט, הוא הלך לספר לקברניט שהוא בעצמו עשה את זה. אלוהים שיישמור. הכתבה המלאה ב YNET. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2977239,00.html
Yoav פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 מטומטם הוא כבר לא יהיה, רק אם הוא ישתפר(תגידו לי אם זה קצת בוטה מידי אז אני אערוך) מה הוא חשב לעצמו? יש כמה טיסות ביום, שיוציא עוד 100 דולר ויקנה כרטיס חדש... ממש חוצפה!
Nevo Dar-Perl פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 רק בישראל.. :cry: :oops: זה היה בירדן...
Gal פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 לא רק שהוא אדיוט. הוא גם בונה לישראל תדמית לא כל כך טובה (בשפה מאוד יפה). לדעתי שישב בכלא שנה לא יזיק אולי הוא גם יקבל קצת שכל.
Noam פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 בואו תשמעו עוד משהו של "רק בישראל". אתמול טיסה 581 של אלעל לאיסטנבול - עלה לטיסה נוסע עם כרטיס לציריך...
Or Netzer פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 הייתי מפוצץ לו קפצון במכנסיים במקום הקברניט בוא נגיד שכל אין לו הרבה .. תיקון אין לו בכלל
moti פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 אין שכל- באמת טמטום שנוסע עושה שטות ולא חושב על ההשלכות של המעשה אלא מנסה לדאוג רק לעצמו. מזכיר לי את היהודי ששרף את ביהכנ"ס של הקהילה היהודית בפריס ודאג שכולם יחשבו שאנטישמים עשו את זה...כמה שזה פגע ביהודים ובישראל- מספיק מעשה אחד של אדם אידיוט בשביל לפגוע בהרבה אחרים.
Yehonatan_el פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 לא רק שהבן אדם מטומטם אלה הוא גם בן 65 בן אדם מבוגר כזה טיפש עוד לא ראיתי
moti פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 לא רק שהבן אדם מטומטם אלה הוא גם בן 65 בן אדם מבוגר כזה טיפש עוד לא ראיתי אני יכול להבטיח לך שאם אדם מתנהג ככה בגיל 65 הוא היה עושה את אותו הדבר גם כשהיה בן 20...
Itai Ganor פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 רק בישראל.. :cry: :oops: באמת רק בישראל זה עצוב..
alon_a פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 בהחלט אידיוט שאין כדוגמתו מרוב הטימטום אני צחקתי מזה :oops: אבל אי אפשר להגיד שזו לא דרך מקורית אבל עדין הוא אידיוט אמיתי
talkaplan פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 זה רק הישראלים אני אומר לכם! לפחות הוא מצא דרך מקורית לעקב את הטיסה חחחח.................. זה בכלל לא מצחיק! :?
Oren Geva פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 זה רק הישראלים אני אומר לכם!לפחות הוא מצא דרך מקורית לעקב את הטיסה חחחח.................. זה בכלל לא מצחיק! :? זה דווקא די מצחיק... הבנאדם הזה פשוט טיפש. קראתי בזמנו על איש מכירות בקומברס שנסע לארה"ב של אחרי ה 11.9 לנסיעת עסקים. בבידוק הבטחוני ב-JFK פתחו לו את המזוודה והכל והגיע למשאף האסטמה שלו. הם פירקו את בקבוקון הבריקלין (או מה שלא היה שם) מהמשאף ודרשו ממנו לפתוח ולזהות את החומר. אז הוא שאל: "מה אתם חושבים, שיש כאן פצצה?" תוך חצי דקה הוא היה על הריצפה עם ידיים כפותות מאחורי הגב. לאחר בירור קצר במשטרת נמה"ת העמידו בפניו שתי אפשרויות - לעלות על טיסה חזרה, או להיכנס לארה"ב ולהישפט על הפרת סדר וכו'. הוא כמובן חזר לארץ. לאחר כשבוע הוא טס שוב, ובמנהלת ההגירה בנמה"ת לא אישרו לו להיכנס. הוא הופיע להם במחשב כאישיות בלתי רצויה בארה"ב. לאחר שחזר לארץ פוטר מעבודתו, מכיוון שלקומברס לא היה צורך בשירותיו יותר. בקיצור- לא להתחכם!