niralp פורסם ספטמבר 16, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2004 יש באתר הזה של עריית ראשון תמונה של כל ראשון לציון ברזולציה מדהימה! אפשר לעשות זום מאוד חזק ברמה של בניין אחד על כל המסך והאיכות לא יורדת. http://147.236.237.226/website/rishon_l ... is-net.htm תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפי דעתי אפשר לעשות מזה סינרי מדהים לראשון.
Raz Gueta פורסם ספטמבר 16, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2004 כי זאת תצא אלכסונית... זאת אומרת שהיא צולמה בזווית כדי להראות תבליט של מבנים ותבליט קרקע.... זה ייצא קצת מוזר...אבל...אם יש את מי שירים את הכפפה ויש לו את היכולת,הכלים והזמן זה יכול להיות נחמד להמריא מבן גוריון ולראות פוטוריל של ראשון...
niralp פורסם ספטמבר 16, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2004 זה לא כל כך נורא בגלל שכשאתה נמצא בגובה אתה לא ממש רואה בבירור את המבנים. אין ספק שזה יהיה עדיף על לראות חול.
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 16, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2004 פששש ועוד איך אפשר להשתמש בזה! פשוט משנים את הזווית וזה הכל בפוטושופ! אני יתחיל לאסוף הכל ונעשה מזה בעזרת השם סינרי שנחבר אותו עם הסינרי הPHOTOREAL של אלכס אם הוא ירצה
niralp פורסם ספטמבר 16, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2004 סוף סוף הגיע בנאדם רציני !! תודה לך...!
Raz Gueta פורסם ספטמבר 17, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2004 מעניין לי לראות איך אפשר לשנות זווית של תצא אלכסונית עם פוטושופ.... לא נראה לי שתצליח אם אתה מדבר על אותו דבר שאני מדבר... למרות שנראה לי שאנחנו משדרים על תדרים שונים במקרה הזה...
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 18, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2004 חולון וראשל"צ צמודות תכינו גם את חולון ביחד (אל תשכחו את הבית שלי, את של איציק...) (וגם לא את של ערן בראשל"צ... ) מבנים בולטים בשטח חולון: -מודעון הנפשונית -קניון מרכז סדאב -קניון דר-גת סנטר -מועדון בריזה -ימית 2000 וזהו... בראשון- קניון הזהב הכי בולט... וכמובן סופרלנד וכל השאר. *ציינתי אך ורק את המבנים שניתן לראות במציאות בטיסה אל המערב על הדינה. מקווה שעזרתי.
Oren Geva פורסם ספטמבר 18, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2004 חבר'ה, חולון וראשון זה נחמד, רואים עוד שתי קוביות כשיוצאים על דינה, אבל יש דברים יותר דחופים כמו חממות לבצרה והמגדל של כפ"ס... או עוד יישובים וציונים בדרום כדי שאפשר יהיה באמת לטוס CVFR בדרום.
OmriSoudry פורסם ספטמבר 19, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2004 חבר'ה, חולון וראשון זה נחמד, רואים עוד שתי קוביות כשיוצאים על דינה, אבל יש דברים יותר דחופים כמו חממות לבצרה והמגדל של כפ"ס...או עוד יישובים וציונים בדרום כדי שאפשר יהיה באמת לטוס CVFR בדרום. בטיפול
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 19, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2004 חולון וראשל"צ צמודותתכינו גם את חולון ביחד (אל תשכחו את הבית שלי, את של איציק...) (וגם לא את של ערן בראשל"צ... ) מבנים בולטים בשטח חולון: -מודעון הנפשונית -קניון מרכז סדאב -קניון דר-גת סנטר -מועדון בריזה -ימית 2000 וזהו... איתי ? לקניון הזהב והסופרלנד אתה קורא ראשון ??? אם כבר אז יש מלא מבנים אחרים שאפשר לשים, אבל זה מיותר לדעתי... לא צריך סינרי של ראשון, גם ככה ההמראה מנתב"ג מכבידה על המערכת.... אולי רק איזה משהו לסופרלנד, האצטדיון ליד והמנחת.... בטח שלא ראשון פוטוריל אבל זו רק דעתי בראשון- קניון הזהב הכי בולט... וכמובן סופרלנד וכל השאר. *ציינתי אך ורק את המבנים שניתן לראות במציאות בטיסה אל המערב על הדינה. מקווה שעזרתי.
downloader פורסם ספטמבר 21, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2004 רזולוציה כזו לסינרי PhotoReal זה יילך טוב?
ohadn747 פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 איזה יופי!!! כל הכבוד ליוצרים שיעשו את זה!
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 רזולוציה כזו לסינרי PhotoReal זה יילך טוב?[/img] לא... צריך רזולוציה של 4.7 מטר לפיקסל
talkaplan פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 תעשו כמובן את הסינרי עם שדה התעופה הוא ממש ליד החצי עיגול הירוק הזה חלקת הדשא העגולה הזאת את מזרחית אליה כ 2 קילומטר בערך פחות אפילו זה שם תראה מסלול עם 2 האנגרים זה יהיה מגניב עם יעשו כזה סינרי. תגידו יהיה לשדה התעופה הזה ICAO? וחניות?
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אולי התמונות הבאות יכולות לעזור? יש בהם גם קואורדינטות בשם הקובץ. לא מצליח להכניס תמונה, מה הסיבה? איך עושים זאת?
niralp פורסם ספטמבר 22, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 התמונה באיכות הרבה יותר גבוהה, אפשר לעשות עוד הרבה זום!
downloader פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אני יודע שאפשר. אני עכשיו שלחתי מייל לאתר בבקשה לקבל את התצ"א כולה ברזולוצייה הכמעט הכי גבוהה שאני חושב שמספיקה (קנ"מ של 1:2340), בגלל שאין לי כח להכין פאזל "ראשון" ונקווה שיחזירו לי תשובה חיובית בהקדם.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אני יודע שאפשר. אני עכשיו שלחתי מייל לאתר בבקשה לקבל את התצ"א כולה ברזולוצייה הכמעט הכי גבוהה שאני חושב שמספיקה (קנ"מ של 1:2340), בגלל שאין לי כח להכין פאזל "ראשון" ונקווה שיחזירו לי תשובה חיובית בהקדם. אם אתה משיג ברזולוציה גבוהה אז אני לוקח על עצמי את הפרוייקט
niralp פורסם ספטמבר 22, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אני לא חושב שהם יתנו למישהו תמונות ברזולוציה מאוד גבוהה למישהו שהם לא מכירים בחינם. זה יהיה דבר אדיר אם יראו את כל ראשון כשמבצעים את דינה!
downloader פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אני לא חושב שיש סיבה שהם לא יתנו הרי הם נותנים את זה באתר בחינם. כל מה שביקשתי זה שבמקום שאני אוכל לראות רק חלק קטן כל פעם שיישלחו לי את כל התצ"א ברזולוצייה הזאת.
niralp פורסם ספטמבר 22, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 במידה ויתנו לך, כמה זמן אתה חושב שיקח לך לעשות את הסינרי הזה?
downloader פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 לי אישית יכול לקחת די הרבה זמן אולי לחברה אחרים זה ייקח פחות. אני אוכל להכין רק Mesh בקשר לסינרי אני לא הכתובת. אם התמונה תגיע אני אדאג שהיא תגיע לאנשים הנכונים או שאולי אני אפרסם אותה פה.
downloader פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אתה יכול אולי למצוא את הקורדינטות של ראשון?
niralp פורסם ספטמבר 22, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 קודם כל אפשר עם מפה של ראשון לציון, דבר שני אתה יכול פשוט ללכת עם GPS ולראות.