Or Bahtari פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2012 אהלן חברים! היום מ 20:00 אעלה לפקח על עמדת גישה, בואו לטוס!
Asaf Brietbard פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2012 ובינתיים הכלב האהוב פלוטו, לחובבי ה CVFR
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2012 ובינתיים הכלב האהוב פלוטו, לחובבי ה CVFR חבר'ה אני רוצה שכולם יעלו לCVFR לב"ג, אני חייב לתרגל
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2012 היה ערב יפה עם תנועה לא רעה בכלל.המראתי מעובדה עם ה"מלכה" לבן גוריון בדרך שמעתי בקשר את איתי ארנון מאילת לשדה דב.בבן גוריון בצעתי מספר פעמים TOUCH AND GO וראיתי עוד 744 שהתאמן שם בגישת ILS 08 .משם לשדה דב לTOUCH AND GO ולבסוף הפינאלה לנחיתה בשדה דב.והכל בניצוחם של הפקחים המהוללים באכתרי ואמיר פרידלנד. בוקי זאב:4X-MJB
Avichai Koor פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2012 ברצוני לשבח את אור,מעולה מקצועי ויושב חזק על המיקרופון! אך במקום שיש שימור ישנו גם שימור,וזה נאמר לש"ד אתמול,מהר זה לא מקצועי,להוריד דופק תמיד לתת הוראות ברורות. כבר פעם שניה שאני נתקל בפקח רובוטי,מוציא את ההנאה מהדבר. שמחתי להוריד חלודה וליירט קצת מחטים.
amir friedland פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2012 ברצוני לשבח את אור,מעולה מקצועי ויושב חזק על המיקרופון! אך במקום שיש שימור ישנו גם שימור,וזה נאמר לש"ד אתמול,מהר זה לא מקצועי,להוריד דופק תמיד לתת הוראות ברורות. כבר פעם שניה שאני נתקל בפקח רובוטי,מוציא את ההנאה מהדבר. שמחתי להוריד חלודה וליירט קצת מחטים. היי , בתור פקח שדה דב , שצריך לומר את המשפט בפעם השלישית שיש הרבה לחץ בCTR הדברים נעשים מהר יותר. לא בושה להגיד לא הבנתי תחזור שנית ...זה היה המצב לגבי אתמול. בכל מקרה אני מבטיח לך שאקח לתשומת ליבי ואשתדל להוריד הילוך .
Simon Cohen פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2012 למה לאדון קור מותר לומר דברים כאילו בפורום ? האם זו לא פגיעה בחבר פורום לומר דברים כאילו . לי מחקו וסגרו נושא כי דברי לכאורה לא היו יפים על פקח אז אני מצפה ליחס דומה למי שאינו מדבר יפה לפקח כאן. שמעון "אך במקום שיש שימור ישנו גם שימור,וזה נאמר לש"ד אתמול,מהר זה לא מקצועי,להוריד דופק תמיד לתת הוראות ברורות. כבר פעם שניה שאני נתקל בפקח רובוטי,מוציא את ההנאה מהדבר." Liaz Kamper הגיבו לזה 1
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2012 למה לאדון קור מותר לומר דברים כאילו בפורום ? האם זו לא פגיעה בחבר פורום לומר דברים כאילו . לי מחקו וסגרו נושא כי דברי לכאורה לא היו יפים על פקח אז אני מצפה ליחס דומה למי שאינו מדבר יפה לפקח כאן. שמעון "אך במקום שיש שימור ישנו גם שימור,וזה נאמר לש"ד אתמול,מהר זה לא מקצועי,להוריד דופק תמיד לתת הוראות ברורות. כבר פעם שניה שאני נתקל בפקח רובוטי,מוציא את ההנאה מהדבר." שמעון, אני יהיה ברור מאוד אם לא הייתי ברור בסיישן הקודם איתך 1. כשיפתח מכרז לאחראי פורום מחטיבת ואטאיל- אתה מוזמן לגיש מועמדות, עד אז אין לך זכות להעיר לגבי אופן הניהול- חד סיטרי לחלוטין וגם לא מעניין אותי מה אתה חושב בנושא. 2. אל נא תסלף דברים- גם ההודעת ביקורת שלך כלפי הפקחים לא נימחקה או נערכה, היא קיימת ועמדת על קנה, נמחקו לך הודעות אחרות שאינן קשורות ישירות למהות העניין. 2(א). אפשר להתווכח על זה אבל ההודעה של אביחי מעודנת פי 1000 משלך 2(ב). סעיף 2(א) אינו סותר את העובדה שגם אביחי שגה ועליו לדווח במערכת פידבק פקחים. 3. אין זה עניינך בשום צורה איך הנהלת הפורום "מטפלת" או "תטפל" בחברים אחרים זה עניין אישי של הנהלת הפורום מול אותו חבר. 4. בבסיס העניין יש הבדלים מסויימים בין ההתנהלות שלך להתנהלות של אביחי 5. יש לך כלים לדווח על הודעה שלא נראית לך ע"ע זאת של אביחי כחלק מהפורום המשוכלל והמגניב שלנו.- אבל לא ככה במאמר מוסגר ומכיוון שיש לי קצת ניסיון בניהול הפורום הזה לאורך השנים ובהתאם "לטונציה" של הפוסט שלך אני מאמין שהחלטת ל"חפש את מנהלי הפורום בנרות", אני אתם לך עצה בריאה- אל תלך לכיוון הזה כי החבל יקרע בפעם הבאה...