Bar Rodoy פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2012 אפליקציה יחסית חדשה לאנדרואיד ולiOS (ובקרוב גם לWindows Phone) של דפיות. המפתחים טוענים שאפליקציה יש כ80000 שדות. בכל מקרה גם ישראל בפנים. אלה השדות שכלולים(ציטוט מהאתר שלהם): ISRAEL [list] [*]LL1B Arad - 1 plate [*]LL59 Palmahim AB - 6 plates [*]LLBG TLV Ben Gurion - 37 plates [*]LLBS BEV Teyman - 1 plate [*]LLET ETH Eilat - 12 plates [*]LLHA HFA Haifa - 6 plates [*]LLHZ Herzlia - 1 plate [*]LLIB RPN Mahanaim I Ben Yaakov - 2 plates [*]LLJR Jerusalem - 4 plates [*]LLMG Megiddo - 1 plate [*]LLOV VDA Ovda - 11 plates [*]LLSD SDV Sde Dov - 11 plates [/list] [*] האפליקציה עולה כ100 ש"ח (לאנדרואיד לפחות). יחסית יקר לאפליקציה אבל לא יקר יחסית למוצרים אחרים לסימולטור. האתר של המפתחים: http://www.dauntless...UCTS/SimPlates/ לינק לPlay Store (אנדרואיד): https://play.google....om.ds.simplates לAppStore (iOS): http://itunes.apple....d506635223?mt=8
Joel Strikovsky פורסם אוקטובר 11, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2012 השאלה האם זה כולל עדכוני דפיות ובאיזה תדירות (אפילו תמורת תשלום סמלי). המחיר של 100 שקלים לדעתי לא יקר.
Muli Ivanir פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2012 הייתה לי את האפליקציה הזאת על ה-PC. פשוט איסוף של הדפיות נכון לאותה נקודת זמן (די מזמן) וגם ישנות יותר, רק שיהייה. סטטי ולא איכותי במיוחד.(ומעבר לארה"ב המגוון די מצומצם, למרות שישראל שם, לשדות הגדולים בד"כ יש דפיות אבל לא טובות יותר מחיפוש בגוגל), אין מה לצפות לעדכון שוטף. זה לא הקטע כאן. זו לפחות התרשמותי. לא הרגשתי בחסרונה אחרי שהסרתי אותה. (נראה שהם ניסו באופן חובבני להיכנס לוואקום שהשאירה Simcharts של Jeppesen שאחרי גרסה 4 בסביבות 2009 נטשו אותה).
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2012 יש אפליקציה של JEPPVIEW, לא יודע עם יש לאנדרואיד קיימת לIOS עם עדכונים שוטפים
Joel Strikovsky פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2012 יש ל JEPPESEN אפליקציה לאנדרואיד ו iOS , Jeppesen Mobile FD/TC אני לא יודע מה העלות שלה פלוס עדכונים. ל PC אני עדיין חושב שאין מתחרה טוב יותר ל Navigraph nDAC, הם מעדכנים את הדפיות אחת לרבעון בערך והעלות בהחלט לכל כיס, עלות של שקל אחד בלבד לכל שדה תעופה והבחירה היא שלך איזה שדות אתה מעוניין. אני לא יודע אם יש להם גירסא ל Mobile , לדעתי אין להם עדיין. אני משתמש בעיקר ב Navigraph , איך אומרים? "Navigraph, is a one stop shop"
Muli Ivanir פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2012 יש ל JEPPESEN אפליקציה לאנדרואיד ו iOS , Jeppesen Mobile FD/TC אני לא יודע מה העלות שלה פלוס עדכונים. העלות העיקרית היא של המנוי לעדכונים, כל עדכון(AIRAC) עולה 200$. מנוי שנתי עולה 4 ספרות דולריות לכיסוי עולמי.http://jeppdirect.je...Id=cat360016_ca
Joel Strikovsky פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2012 העלות היא של המנוי לעדכונים, כל עדכון(AIRAC) עולה 200$. מנוי שנתי עולה 4 ספרות דולריות לכיסוי עולמי. http://jeppdirect.je...Id=cat360057_ca טוב , זה לא מיועד לנו אז זה מיועד יותר לחברות תעופה.