עבור לתוכן
Ittai Arnon

פאנל חטיבה בכנס הקרוב.

Recommended Posts

פורסם

חברים יקרים,

בכנס הקרוב לקראת סיומו נבצע פאנל חטיבה.

למי שלא יודע מהו פאנל חטיבה ?

אנו מקדישים 30 דק לשמוע אתכם בנוכחות כל חברי החטיבה.

אנו שמחים לשמוע כל רעיון, עצה, יוזמה,הערה, הארה ובקשה שיש לכם !

לפיכך מבקש ממכם כבר עכשיו לחשוב ואפילו לעלות כאן רעיונות או נושאים שתרצו שנתמקד בהם.

להית'

פורסם

הייתי שמח לדון בעתיד הסימולטור מבחינה טכנולוגית. כפי שכבר ציינתי כאן בעבר אנו עומדים בפני עידן בו MS לא תהיה החברה המובילה, נהפוך הוא, היא הודיעה לפני חודש שהיא מחוץ למשחק.

כלומר, הסימולטור שלנו FSX ובוודאי FS9 יהפכו למוצגים מוזיאונים ו-XP10, P3D, AEROFLY ואחרים ייקחו את הבכורה. היום זה אולי נראה רחוק, אבל היצרניות כבר מזמן מנסות לקרוא את המפה ואפלו להשפיע עליה.

מעניין אותי מאד לשמוע את דעתם המלומדת של החברים. לאן אתם חושבים שהסימולטור הולך? איפה אתם מתכוונים להשקיע את הכסף בעתיד? מה יהיה מבחינתכם קו פרשת המים שאחריו תנטשו את MS לטובת הדור הבא?

פורסם

1. קידום יוזמות אצל חברים שאינם בצוות החטיבה.
  2. מחלקת הדרכה טייסים - קידום קשר עם החטיבה.
  3. יחס לטייסים חדשים ללא ידע ברשת.
  4. ביסוס החטיבה על ערכים כמו תרומה, נתינה, חינוך, הדדיות, עזרה וכו'. אני יודע שזה נשמע קצת קלישאתי, אבל אני באמת רואה בVATIL ובגופים שלה מרכז חינוכי, ממש כמו תנועות נוער למיניהן. אגב, חינוך הוא אחד ממטרות וואטסים. ובלי קשר - עצם הימצאות "ילדים" בגילאי 13-18 ביחד עם מבוגרים, חלקם אפילו יכולים להיות הוריהם, יוצרת משהו. יש למבוגרים ולאלה שנמצאים בתפקידי הובלה השפעה על ה"צעירים". משהו כזה לדעתי אפשר למנף.

זהו :)

פורסם
  לפני ב-16.10.2012 בתוך 13:27 Aviv Kerbel כתב:
  1. קידום יוזמות אצל חברים שאינם בצוות החטיבה.
  2. מחלקת הדרכה טייסים - קידום קשר עם החטיבה.
  3. יחס לטייסים חדשים ללא ידע ברשת.
  4. ביסוס החטיבה על ערכים כמו תרומה, נתינה, חינוך, הדדיות, עזרה וכו'. אני יודע שזה נשמע קצת קלישאתי, אבל אני באמת רואה בVATIL ובגופים שלה מרכז חינוכי, ממש כמו תנועות נוער למיניהן. אגב, חינוך הוא אחד ממטרות וואטסים. ובלי קשר - עצם הימצאות "ילדים" בגילאי 13-18 ביחד עם מבוגרים, חלקם אפילו יכולים להיות הוריהם, יוצרת משהו. יש למבוגרים ולאלה שנמצאים בתפקידי הובלה השפעה על ה"צעירים". משהו כזה לדעתי אפשר למנף.

זהו :)

מה שמכינה עושה לאנשים... :crazy:

פורסם

מיהו פקח בחטיבת VATIL , למה אני מתכוון ?

1)מה החובות של פקח פעיל בחטיבת VATIL מעבר לדרישות לשמירה על כשירות?

2)התחושה שלי בשנה וחצי - שנתיים האחרונות היא שפקחים לא נהנים באמת מפיקוח אלא פשוט רוצים

להתקדם בסולם העמדות ובסופו של דבר כשיגיעו לעמדת תל-אביב יתחילו "להעלם" לנו.

3)חוסר רצינות - מדריכי הפיקוח סופגים חוסר רצינות מצד מתלמדים שפשוט מבזבז לנו כוח אדם ואנרגיות.

לא הגיוני שבתור מנהל אירועים (עד היום) הייתי צריך לחשוב על אירוע לחטיבה , לארגן את האירוע ,

לפרסם אותו במקומות שונים ובנוסף לרדוף אחרי פקחים שלבסוף גם חלקם מבריזים או מודיעים 5 דקות לפני האירוע שלא יגיעו.

4)הצעה - עלינו להבהיר לפקחים את מה שהם צריכים לעשות בתמורה להדרכות שהם מקבלים ואולי אפילו להוסיף דרישת שעות מעבר

לדרישות לשמירה על כשירות לטובת החטיבה.

פורסם

בהמשך לדבריו של באכתרי על החובות של פקח בחטיבה יש לדון גם על חובותיו של טייס בחטיבה לאור מיעוט הטייסים בשמיים הווירטואליים שלנו.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם
  לפני ב-16.10.2012 בתוך 17:04 Zeev Bucki כתב:

בהמשך לדבריו של באכתרי על החובות של פקח בחטיבה יש לדון גם על חובותיו של טייס בחטיבה לאור מיעוט הטייסים בשמיים הווירטואליים שלנו.

בוקי זאב:4X-MJB

דעותיך בעניין ידועות זמן רב.

בהחלט אני מעיד על עצמי שזמן רב לא טסתי ונוכחתי לדעת זאת לכן למשל לא הופעתי ברגע אחרון לארוע עם קפריסין למרות שרציתי ולכבודו גם התקנתי את הסינרי של דוד. אני מתאמן משתשפשף אוף ליין קצת לפני שאחזור לרשת.

אך עדיין לא ניתן לחייב לשעות מינ' כי פה זה תחביב לא מציאות.

אפילו שיש כאלה שלוקחים את התחביב מאוד ברצינות זה עדיין רק תחביב

פורסם
  לפני ב-18.10.2012 בתוך 08:40 Ron Peer כתב:

דעותיך בעניין ידועות זמן רב.

בהחלט אני מעיד על עצמי שזמן רב לא טסתי ונוכחתי לדעת זאת לכן למשל לא הופעתי ברגע אחרון לארוע עם קפריסין למרות שרציתי ולכבודו גם התקנתי את הסינרי של דוד. אני מתאמן משתשפשף אוף ליין קצת לפני שאחזור לרשת.

אך עדיין לא ניתן לחייב לשעות מינ' כי פה זה תחביב לא מציאות.

אפילו שיש כאלה שלוקחים את התחביב מאוד ברצינות זה עדיין רק תחביב

חברים,

לא נחייב אף חבר לטוס, נא לשכוח מהעניין, תהנו מהתחביב ותטוסו מתי שבא לכם.

ניתן לקבוע ביוזמתו של בוקי שישמח לארגן ולהוציא לפועל מפגשי טייסים ב TS אשר יתרגלו גישות לא סטנדרטיות כגון כול מיני גישות VOR ו RNAV תחת פיקוח והמהדרין יעשו זאת באירוע השבועי בשבת !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...