עבור לתוכן
Amir Levy

הוצאת רשיון טיס בארה"ב

Recommended Posts

פורסם

אהלן,

קודם כל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים מבין כל השאר ..

אז ככה, אני מתכנן ביוני לטוס לארה"ב ולהוציא PPL, ראיתי פה בפורום שיש כמה שכבר עשו את זה, אז השאלה היא מאיפה קניתם את כל החומר התיאורטי שצריך ללמוד לפני הטיסה לארה"ב? יכול להיות בכלל שהתחלתם ללמוד תתיאוריה רק כשנחתתם בארה"ב -במהלך הקורס למעשה ?

תודה

פורסם

אהלן,

אני ועידו בוך נסענו בקיץ האחרון (חופש גדול) לארה"ב במטרה להוציא רישיון טייס וכך עשינו.

נאלצנו ללמוד לתיאוריה ולטוס באותו זמן כיוון שלפני כן לא יכולנו ללמוד עקב בחינות בגרות אז

קנינו שם את הספרים לתיאוריה ולמדנו.

כשאני כותב "נאלצנו" הכוונה היא שהיה הרבה יותר טוב אם יכולנו ללמוד לפני אך הדבר לא יתאפשר

עקב בחינות בגרות לפני הנסיעה , רמת האנגלית בתיאוריה יחסית גבוהה ולא מתאימת לאנגלית ברמה תיכונית

ואעיד על עצמי שהלמידה הייתה לי קשה (במעמד זה תודה בוכי :good: ) .

פורסם

שלום

אני מצטרף לשאלה של אמיר ..

אני מתכוון לטוס גם לארה"ב לעשות רישיון מסחרי ודו מנועי אמריקאי ..

ורציתי לשאול מאיפה אני יכול לקנות את ספרי התאוריה המעודכנים ביותר כדי להתחיל ללמוד כל זמן שאני בארץ ..

או אם מישהו יודע שם של הספר ופרטים אני אשמח ..

תודה :)

פורסם

אהלן,

אני ועידו בוך נסענו בקיץ האחרון (חופש גדול) לארה"ב במטרה להוציא רישיון טייס וכך עשינו.

נאלצנו ללמוד לתיאוריה ולטוס באותו זמן כיוון שלפני כן לא יכולנו ללמוד עקב בחינות בגרות אז

קנינו שם את הספרים לתיאוריה ולמדנו.

כשאני כותב "נאלצנו" הכוונה היא שהיה הרבה יותר טוב אם יכולנו ללמוד לפני אך הדבר לא יתאפשר

עקב בחינות בגרות לפני הנסיעה , רמת האנגלית בתיאוריה יחסית גבוהה ולא מתאימת לאנגלית ברמה תיכונית

ואעיד על עצמי שהלמידה הייתה לי קשה (במעמד זה תודה בוכי :good: ) .

בדיוק בגלל המבחני בגרות אני רוצה להתחיל ללמוד עכשיו בשביל להוריד עומס.

והאנגלית שלי היא יותר טובה מהאנגלית שדורשים בתיכון (אם לא מחשיבים תספרות חח) , זה באמת רמה כזאת קשה ? אם אפשר לשאול גם מה המצב שלך באנגלית בשביל לדעת איפה אני יכול למקם תעצמי בסקלה ...

פורסם

האנגלית לא נוראית, לוקח קצת זמן להתרגל. בהחלט יותר גבוהה מהדרוש ל-5 יח"ל תיכון ישראלי, אבל לא מטורף. פשוט קרא חומרים תאורטיים ותתרגל עם הקריאה. כשתגיע לארה"ב תמצא את עצמך מדבר אנגלית המון (אלא אם כן תקיף את עצמך בישראלים), והאנגלית נהיית יותר ויותר טבעית גם בקריאת התיאוריה.

באופן כללי, ללימודי טיסה בארה"ב יש צורך (לפחות באופן רשמי - וזו הדרך שאני ממליץ ללכת בה) בויזת סטודנט שאינו אקדמאי M-1. את הויזה הזאת מוציאים בשיתוף עם הביס"ט אליו תירשם. ברגע שתרשם, לפחות ביה"ס שלי (CFA, סן דייגו) יודע לשלוח את הטפסים להוצאת הויזה אליך לארץ תוך יום בדואר אקספרס. הם לא חוסכים תקציבים בתעופה, עוד כמה דולרים לפה או לשם לא ישנו הרבה את עלויות העתק, במיוחד אם אתה זה שמשלם על זה... אני מניח שלבקשה מיוחדת שלך, יוכלו לשלוח לך גם את חומרי הלימוד התאורטיים. לא עשיתי את זה אך אני מניח שלא צריכה להיות בעייה.

פורסם

אהלן,

קודם כל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים מבין כל השאר ..

אז ככה, אני מתכנן ביוני לטוס לארה"ב ולהוציא PPL, ראיתי פה בפורום שיש כמה שכבר עשו את זה, אז השאלה היא מאיפה קניתם את כל החומר התיאורטי שצריך ללמוד לפני הטיסה לארה"ב? יכול להיות בכלל שהתחלתם ללמוד תתיאוריה רק כשנחתתם בארה"ב -במהלך הקורס למעשה ?

תודה

שלום אמיר,

רוב החניכים שמגיעים לבית הספר שלנו (WASHINGTON INTERNATIONAL FLIGHT ACADEMY) לומדים תיאוריה במהלך הקורס עצמו. כמובן שמומלץ להתחיל ללמוד כמה שיותר מוקדם. אנחנו יכולים לארגן לך את כל החומרים ולשלוח אותם לארץ.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...