עבור לתוכן
Or Bahtari

**Ben-Gurion Airport Real OPS 13/12/12 17:00-02:00**

Recommended Posts

פורסם

ערב מהנה מאוד,פיקוח מקצועי,תודה לכל המארגנים ,מתי האירוע הבא? חג חנוכה שמח לאנשי ואטיל בארץ ובחו"ל. :good: :good: :good:

פורסם

תודה לכל מי שהגיע, היו הרבה טייסים זרים. 90 אחוז מהם רק TEXT אבל זה גם משהו

תודה למחלקת אירועים על האירגון והפרסום, לפקחים על המשמרות ולכם טייסי החטיבה.

אני שוב חוזר ואומר לפקחים: פיקוח איכותי (לדעת טייס VATIM ממוצע) לא בנוי מהיכולת שלכם להפריד 400 מטוסים. פיקוח איכותי לאוזני טייס VATSIM הוא כזה שיש בו:

א. הוראות מאוד ברורות ובשפה נכונה.

ב.רצף. (המנעות מהליכה סביב בגלל עומס/המנעות מהמתנה ארוכה מאוד לפני המסלול).

הטריק הוא לדבר ברור, חד וברצף. לא לבלוע מילים ולא שינוי עוצמת קול כי המיקרופון זז לכם ליד הפה.

מספר מטוסים עברו אלי מתחנות שונות, בהעברה נאמר לי "טייס בעייתי". נוכחתי לדעת שאם אני מדבר לאט וברור - הוא לא כזה בעייתי. נכון שיש כאלו שלא יכולים לשמור כיוון, אבל יש כאלו שרק צריך שידברו אליהם ברור - והם מבצעים לא רע בכלל.

היה נחמד לשלוח את זיירמן להליך ILS08 מה VOR בזמן שקפטן סמינר ממריא עם 744 על המסלול ההופכי - 26.. בקושי חצה קו חוף 3000' ובוקי - ראבק, פעם הבאה דרך צד שמאל את ה 360 ;)

נשתמע באירוע הבא... ובחיאת עידו, תמריא מאמסטרדם קצת לפני :)

פורסם

תודה איתי !

יש לציין גם את עידו בוך ובר רודוי שאת מלאכתם אומנם לא ניתן

לראות באופן גלוי אך תורמים המון מאחורי הקלעים.

פורסם

אכן היה אירוע מאוד מוצלח!

תודה לבאכתרי ולשאר החברים שעשו במלאכה.

הגעתי לנחיתה בבן גוריון BAW167 מהיתרו בשעה 19.30 מקומי ואני רואה מקו החוף שכמעט כל השדה צבוע באדום מרוב מטוסים ובעיקר זרים.

אכן כפי שכבר אמרנו וראינו כעת יש חשיבות מרובה לפרסום עמדות הפיקוח שבוע מראש וכן לדוגמא אישית של נוכחות המנהלים הבכירים באירוע.

להתראות באירוע הבא ויש לי הצעה:אירוע של TOUCH AND GO בבן גוריון.נראה אותך באכתרי מארגן זאת.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

היה אירוע מעולה וכל הכבוד לפיקוח אבל אני חייב להגיד דבר אחד --תשמרו על תיאום בין העמדות זה חשוב!!

...גישה הפנה אותי לעשות הקפה ימנית למסלול 08 ואיך שעברתי למגדל הוא אמר לי להכנס להקפה שמאלית...

חוץ מזה היה אחלה אירוע כיף לחזור לטוס בשרות פקחי ואטיל אחרי העדרות ארוכה. :clapping:

פורסם

אם כבר אומרים פידבקים אז גם לי יש משהו להגיד,

אתמול כשטסתי בגישה, הגעתי לגובה של 1000 ועוד לא קיבלתי הנחייה לעבור למגדל. ששאלתי אז הוא אמר, כן בטח תעבור ל132.10, אבל למה לא לפני?

פורסם

...גישה הפנה אותי לעשות הקפה ימנית למסלול 08 ואיך שעברתי למגדל הוא אמר לי להכנס להקפה שמאלית...

צודק, משמע לא להקשיב לקנדים :fool:

סתם סתם סתם...

האמת שהקפה שמאלית הייתה לי יותר נוחה בגלל הצטרפות לגישה ישירה מהים, עניין של נוחות בזמן אמת.

אבל אקח את ההערה לתשומת ליבי להבא, יכול להיות והקפה ימנית באמת הייתה יכולה להיות יותר נוחה,

למרות שגישה לא עדכן אותי בצעדיו...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...