עבור לתוכן
Oren Geva

חשיפה! עתיד לצאת עדכון ל FS2004!

Recommended Posts

פורסם

מה קרה? גמרו עם פרוייקט SP2 של חלונות XP והתפנו לשחק קצת בסימולטור וגילו שגם לו מגיע עדכון ? :lol:

עם כל ההתרגשות (דאאא!) , אני מקווה שלא יחליטו שם לעשות לנו חיים קשים בזה שהעדכון שלהם יפריע לנו להתחבר לרשת או להריץ תוספות של הסימולטור!

נחכה ונראה...

GO GO BILL !

פורסם

הרב שם נראה שטויות, אבל אני מאמין לעניין שה-FPS נמוך מכפי שהוא יכול להיות בגלל ניהול זכרון גרוע.

ראינו את זה בעבר עם כל מיני מוצרים (כולל PMDG שבכלל לא זז בגירסא הראשונה שלו) ו-FS2000 שקירטע על מערכות שאחרי שנתיים הריצו בקלות את FS2002 בגרפיקה טובה יותר...

אז בקטע אני מצפה לשיפור...

פורסם

גרסה 2000 הייתה אחת הגרסאות היותר גרועות של פלייט סימולטור והפאץ' ששחררו באמת עזר...

לפי דעתי יש למה לצפות בעניין הפריימים שימו לב באחד ההודעות משהו טוען שנשמע על גרסה חדשה תוך חצי שנה עד 10 חודשים... אני לא מאמין שהשושלת תפסק אבל לפחות רואים שיש מחלקה פעילה איי שם במשרדים של מייקרוסופט שעדיין מטפלת בסימולטור שלהם.

פורסם

הם מתחילים לגלות סימני ביטול\דחיה של הסימולטור הבא ע"י השקעה בPATCH הזה? אני מוכן לחכות עוד שנה-שנתיים לסימולטור חדש משופר בכל הבחינות מאשר חודש לאיזה PATCH שבמקום תעודת "רישיון פרטי וירטואלי" יתן לי "רישיון סולו וירטואלי" :?

פורסם
הם מתחילים לגלות סימני ביטול\דחיה של הסימולטור הבא ע"י השקעה בPATCH הזה? אני מוכן לחכות עוד שנה-שנתיים לסימולטור חדש משופר בכל הבחינות מאשר חודש לאיזה PATCH שבמקום תעודת "רישיון פרטי וירטואלי" יתן לי "רישיון סולו וירטואלי" :?

גם אני חושב ככה ואני מאוד מקווה שזה לא יהיה כך.

אבל אולי עוד יש סיכוי שיקראו לפאץ' החדש FS-2006 ? :lol:

פורסם
אני עם קובי - זה קצת מלחיץ האמת...

מה עובר עליכם?

יוצא פאץ', זה הכל... הוא לא טוב, אל תתקינו.

הוא כן טוב? הוא משפר לכם.

גם ל FS98, FS2000, ו-FS2002 יצאו פאצ'ים ולא קרה שום דבר.

חוץ מזה, מישהו הבטיח לכם אי פעם שיהיה FS2006? מי החליט שמיקרוסופט חייבים לכם משהו כל שנתיים? על סמך מה בכלל ציפיתם שיהיה?

תסכלו על זה ככה - PICv2 יוצא בקרוב, גם PMDG744. שני אילו הם מטוסים שיהיו ברמה הכי גבוהה שניתן לצפות. הם לא יהיו יותר טובים על FS2006.

ייצא SB3 מתישהו. זה קצת יומרני לומר שSBRelay עשה משהו ל SB3. SB3 התמזמז עם עצמו חודשים רבים עוד לפני שמישהו שמע על SBR. באו כאן אנשים ועשו מעשה. כל הכבוד להם. הרי FS2006 לא יכלול את ההתחברות לרשת ואטסים בפנים.

הסנרים הולכים ונראים טוב יותר ויותר. נסו לטוס מעל ניו יורק עם מגהסנרי ועם מנהטן של אירוסופט.

יש כבר פרוייקטים חובקי עולם. אנשים פרטיים יוצרים לנו מים/קרקע/עננים חדשים.

גם אם מיקרוסופט לא תוציא לעולם גירסא נוספת - תסתכלו מה קרה לפאלקון 4 אחרי שהחברה שיצרה אותו יצאה מהתמונה - הוא הגיע לגבהים שאף אחד לא חלם שיגיע אליהם.

בקיצור, היות ומעולם לא היה, לא הובטח, לא הוכרז FS2006 אין לכם מה להיבהל.

אתם מתאבלים על תינוק שמעולם לא נולד.

ואם הוא ייוולד, קבלו את זה כמתנה.

פורסם

אני איתך אורן...

אחרי הכל אני לא חושב שהם פרסמו סתם מס' רב כל כך של סקרים ברחבי האינטרנט, בשאלות רבות ומפציצות, רק לגבי הסימולטורים שלהם, ובינהם FS.

אז בואו נקווה לטוב, אולי ייצא הפאץ' לכבוד 2005, וה-FS הבא לכבוד 2006.

פורסם

ויודעים מה אולי זה יהיה לטובה אם לא תצא גרסה חדשה כך מחשבים שמריצים את FS2004 על הגדרות בינוניות + לא יסבלו מחרא ביצועים על FS2006 כמובן שאף אחד לא מכריח לעבור לגרסא חדשה יותר אבל אף אחד לא רוצה להשאר מאחור

פורסם
אני איתך אורן...

אחרי הכל אני לא חושב שהם פרסמו סתם מס' רב כל כך של סקרים ברחבי האינטרנט, בשאלות רבות ומפציצות, רק לגבי הסימולטורים שלהם, ובינהם FS.

אז בואו נקווה לטוב, אולי ייצא הפאץ' לכבוד 2005, וה-FS הבא לכבוד 2006.

צודק כמעט כל פעם שיוצאת גרסה חדשה הרבה תוספים הולכים לזבל...גם ככה לא היו הבדלים משמעותיים בין 2002 ל -2004 מלבד קצת גרפיקה במטוסים גם ככה הם לא נוגעים אז עדיף להישאר אם הגרסה הזאת..

פורסם

בכל מקרה הכי גרוע לפי דעתי הפאץ' הזה יהיה מוגדר כ - "למלמ" (לא מזיק לא מועיל) קשה לי להאמין שפאץ' כזה ידפוק לכם משהו...בכל מקרה חכו בסבלנות עוד מספר שבועות ותדעו הכל על בשר החומרה של המחשב שלכם...לכל מחשב בסופו שלך דבר יהיו תוצאות שונות.

פורסם

וואו!

קובי תודה.

שימו לב ,עדכון בן ...חחחח. :lol:

שימו לב.

לפני:

000beforet.jpg

אחרי:

000aftert.jpg

לפני:

006beforet.jpg

אחרי:

006aftert.jpg

זה ישפר לי בהרבה את המים במדינת ישראל הוירטואלית.

אני מחכה לעידכון הזה בכיליון כפיים.....

פורסם
רגע , לא הבנתי, זה כבר יצא???????

עוד לא.

זאת פעם ראשונה שמיקרוסופט מוציאה patch/upgrade לfs?

ל 2004 זה יהיה הראשון , כן. אבל מיקרוסופט הוציאה בעבר עדכונים לגרסאות קודמות של הסימולטור.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...