Asaf Brietbard פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח פורסם דצמבר 21, 2012 אהלן אנחנו מעוניינים להתחיל מסורת של הדרכות מרוכזות לפקחים ובקרים. לצורך כך אני מבקש מכל הפקחים והבקרים, מרועננים ולא מרועננים, פעילים ולא פעילים, (אבל כאלה שעוד מעוניינים לפתוח VRC או ES מתישהו בעתיד) לשלוח אלי מייל עם : 1. שמם, 2. דרגתם, 3. הסמכה אחרונה 4.מספר ואטסים. גם חניכים בהכשרה כרגע - אנא שלחו את המייל מבקש לשלוח ל- vatil3 @ vatil.org.il . הפתעות בדרך. סופ"ש נעים אסף Yuval Segev הגיבו לזה 1
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 24, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 24, 2012 שלום מאז יום שישי בו כתבתי את הפוסט, שלחו לי מיילים רק 5 פקחים. מבחינתי, פקח שעד התאריך 1.1.13 לא ישלח מייל התפקדות מוכרז כלא כשיר ולא מרוענן, ויאסר עליו לפקח בפרשת ללא ריענון של מחלקת הדרכה. מזכיר שגם חניכים בהכשרה נדרשים לשלוח מייל. לידיעת הפקחים.
bar levy פורסם דצמבר 28, 2012 דיווח פורסם דצמבר 28, 2012 אסף אני שלחתי רק אם אפשר בבקשה לרשום מי שלח שנדע שקיבלתה
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 28, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 28, 2012 ממך קיבלתי. זו הזדמנות טובה להקפיץ שוב את המודעה הזו - חברים יקרים - פקחים שלא ישלחו את המידע עד מחר (סופ"ש) בשעה 23:59, דרגתם תישלל והם יקבלו עדיפות סבירה אך לא עליונה בריענון וקבלת דרגה מחדש. אני ממליץ לכולם לעשות את המאמץ הכביר ולשלוח לי את המייל כדי לא להכנס לפינות אח"כ. סופ"ש נעים.
Shlomlux2 פורסם דצמבר 28, 2012 דיווח פורסם דצמבר 28, 2012 אסף אני שלחתי רק אם אפשר בבקשה לרשום מי שלח שנדע שקיבלתה בהחלט. יכול להיות מצב של כאלו ששלחו ואיכשהו לא הגיע (טעות בכתובת וכו'). בבקשה פרסם רשימה של אלו שקיבלת מהם את המייל
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 28, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 28, 2012 אין בעיה: שחף יסעור ולאדי יגורקין אור באכתרי שלומי לוקסנבורג אמיר פרידלנד איליי בכר שגיא ינאי שמעון כהן אור פפיסמדוב בר לוי עידו לב עדו בוך אוהד שלו תומר אוסזלק טל פלג יובל ארז יובל שגב אביב קרבל אלמוג עטר
moshe elbaz פורסם דצמבר 28, 2012 דיווח פורסם דצמבר 28, 2012 לא נתן לשלוח מייל. משה אלבז תל אביב 897569
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 28, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 28, 2012 vatil3@vatil.org.il . שלח לי בבקשה מסודר כדי שיהיה לי גם את המייל שלך (תוסיף גם דרגה) תודה
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 29, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2012 תודה לכל מי ששלח. מעתה יהיה מעקב רציף אחר זמני הפיקוח ורמת הכשירות של כל פקח ובקר. אני מבקש מכל אחד לבדוק בעצמו אם הוא עומד ברמות הכשירות שהוגדרו (הכל כתוב במסמך כשירות בדביק בפורום פיקוח), ובכל מקרה אצור קשר ישיר עם כל אחד שלא עומד בהגדרות שלנו. אני ממליץ לכל אחד, להצטרך לנבחרת הפקחים שמבצעים פיקוח מעניין ומאתגר במסגרת האירועים השבועיים, אז כמות התנועה גדלה מאוד. נהיה בקשר.
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 30, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2012 שלחתי ואני לא רשום. רן פינקלס ת"א 883330 לא קיבלתי, שלח בבקשה במייל אלי, בכדי שיהיה לי את המייל שלך גם. כמו כן אנא הוסף דרגה. תודה