עבור לתוכן
Kobi David

ישראל אירליינס - אירוע סוכות! *עידכון מס' 3 ואחרון*

Recommended Posts

פורסם

עידכון בעמוד מס 2 בשרשור זה.

שלום חברים,

לאחר תקופה לא מבוטלת בה לא התקיימו אירועים, אנחנו חוזרים עם אירוע רחב היקף.

האירוע יתקיים ביום שבת ה 2 באוקטובר 2004, חול המועד סוכות, בשעה 1800UTC

(2000 שעון ישראל)

במהלך האירוע, נמריא מ 5 ערים ברחבי יוון, בדרך לישראל:

אתונה - LGAV

זקינטוס - LGZA

סנטוריני - LGSR

כרתים - LGIR

רודוס - LGRP

כאשר מספר הסלוטים מוגבלים לכל שדה.

נצא לכיוון תל אביב בערך באותה שעה, האירוע מתוכנן ככה שנגיע לתל אביב צפופים, ולכן חשוב להכיר את כל ההליכים בנתב"ג, גם לפיקוח ניקוסיה תיהיה עבודה בהפרדה, יהיה מעניין!

כהרגלנו, הכנו עבורכם את דף ההרשמה, שכולל הורדות רלוונטיות, עידכונים (גם בשירשור זה)

תוכניות טיסה, דיספצ'ר וכו'....

כמו שאמרתי מזמן לא היה כאן אירוע, ואנשים בהחלט רעבים לאחד כזה, וגדול.

מיותר לציין שישראל אירליינס כהרגלה פותחת את ההרשמה לכל חברי החטיבה ללא הבדל דת גזע ומין (וחברת תעופה :) )

דף ההרשמה לאירוע:

http://www.israelairlines.org/heb/operations/events

לכל שאלה או בקשה ניתן לפנות אליי או אל יניב גרוס שמארגן את האירוע

operation@israelairlines.org

שנה טובה,

גמר חתימה טובה,

וחג סוכות שמח!

פורסם

שימו לב שיבוצי פקחים ייקבעו בימים הקרובים על ידי ועל ידי איציק בבקשה לא לנדנד.

דף תדריך של VATIL לגבי כניסה למרחב הישראלי ולגבי מה שתצטרכו להיות מוכנים אליו יימסר צמוד לארוע.

שיהיה לכם ארוע מהנה.

פורסם

אני פשוט לא מאמין,גם את אירוע הפיקוח הרצוף של 55 שעות יצא לי להפסיד בגלל מחנה קיץ וגם את האירוע הזה אני מפסיד,זה פשוט לא הולך ככה :twisted: :cry: אני חוזר ב3 באוקטובר

מברלין,אז מה שנותר לי לומר לכם הוא כל הכבוד לארגון של צוות IAL ובהצלחה לכולם :wink:

פורסם

להלן שיבוצי פקחים לארוע שעות תדריכים ועליה לעמדות יפורסמו בהמשך-

אני על תל אביב

גישה ב"ג - אורן אלקובי

מגדל ב"ג- אסף בריטברד

קרקע ב"ג- ארז סביר

אפשר לפתוח גם DEL מבחינתי זאת לא עמדה חובה התנועה הנוספת לבן גוריון תוגבל בהתאם לשיקול פקח הגישה. ועמדות נוספות יכולות להיפתח חופשי כך שכל כניסה לב"ג עוברת בתאום עם הגישה.

כל אחד מהפקחים שיש לו בעיה להגיע לארוע להודיע לי בהקדם האפשרי למציאת מחליף.. כדי שלא תדפקו את החברים שלכם.

בהמשך יועבר תדריך לטייסים

ארוע מהנה.

פורסם

העלנו את שאר הדפיות (אתונה, וזקינטוס) ועכשיו גם הן זמינות להורדה.

כמו כן, תוכניות הטיסה בפורמט הדיספצ'ר מוכנות, להקליק על הקישור ולעקוב על פי ההנחיות.

נכון לעכשיו נרשמו 28 סלוטים, ואנחנו מקווים שעד ליום האירוע הרשימה תתמלא ב 30 סלוטים, המספר אותו הקצנו לאירוע זה.

במידה ויש אנשים שיודעים מראש שהם לא מתכוונים להגיע, אתם מתבקשים לשלוח אליי הודעה פרטית או מייל, על מנת שנוכל לפתוח את הסלוט לחבר אחר בחטיבה.

היה וכל הסלוטים נתפסו, ואתם עדיין מעוניינם להשתתף, אנא שלחו מייל או הודעה פרטית יחד עם השדה המועדף עליכם ואימייל, ואנחנו נעדכן פיזית את דף ההרשמה ופרטים יישלחו אליכם.

כמו ששמתם לב, הפקחים לאירוע סגורים, בשאיפה לעשות להם חיים לא קלים :)

מיותר לציין שכדאי להתכוננן לריתוקים, הליכה סביב, והיי דרומה לעובדה....

דף האירוע:

יום שבת, 2 באוקטובר, 1800UTC

BE THERE

פורסם

לכל מי שרוצה תוכנית טיסה למחשב טיסה ב-PMDG מכריתים העליתי לפה:

http://planet.nana.co.il/tami10/LGIR.txt

תעשו Save Target as

בגלל בעיות בשרת זה שמור בסיומת של TXT, אחרי ההורדה יש לשנות את הסיומת דרך פתיחה ושמירה בשם בכתבן (Notepad) לסיומת של RTE.

אם מישהו רוצה תוכנית טיסה ממקום אחר שיודיע לי.

פורסם

שלום לכולם הנה דף הנחיות קטן לטייסים שנכנסים אלינו ביום הארוע

מבחינת המרחב- ניקוסיה יעביר לנו את הנכנסים ב- אזור LEDRA שפת דיבור בקשר- אנגלית בלבד. יש להקפיד על מהירות שהפיקוח נותן לצורך הפרדה

מהירות מתחת ל -10 230 קשר

יש להיות ערוכים לאפשרות של ריתוק ברימון וסירון ואולי גם סולין להזכירכם הקפה בנקודות האלה שמאליות

דלק- להיות מצויידים ב- דלק שיספיק ל -רבע שעה של ריתוקים + עוד חצי שעה של טיסה בגלל עיקוב והליכות סביב + שעה לטיסה לעובדה+ רבע שעה של הסעה על הקרקע

כמובן נתיב לעובדה מוכן בצד (סיכוי קלוש לכל הלחוצים).

מטוס שידווח קצר בדלק יחוייב להתנתק...

הליכה סביב - שומרים כיוון מסלול ל -4000 וממתינים להוראות פקח.

פינוי מסלול זריז ככל האפשר- אל תבלמו חזק מידי על תחילת המסלול

לגבי שאר טיסות בסביבה שרוצות להגיע לבן גוריון- לתאם עם הגישה בלבד.

פקחים- עולים בשעה 21:00 בשעה 20:30 תדריך בערוץ שיפורסם בהמשך

טיסה נעימה

שאלות כמובן כאן .

פורסם

חופשית, אם כל אחד ייכנס בזמן שלו, לא תיהיה בעיה.

מה גם שלא 30 מטוסים יוצאים משדה אחד,אלא 5.

נא לקרוא את ההנחיות לאירוע שפורסמו על ידי אלעד בעמוד מספר 1 בשרשור זה.

כמו כן, אנו בודקים את דף ההרשמה מידי יום, ומוסיפים/מסירים סלוטים על פי בקשות של אנשים.

לכן אין צורך לשאול אם יש סלוטים פנויים כל 10 דקות, פשוט תנו הצצה בדף ההרשמה, קרוב לודאי שתראו סלוט שהתפנה עקב ביטול, במידה ולא, אז לפנות אליי.

דף ההרשמה:

צפוייה תנועה רבה במרחב, לכן אמיר מחזק אותנו ונכנס לעמדת הגישה.

שיגיע כבר יום שבת :D !

פורסם

טייסים שימו לב אני מבקש לקרוא את התדריך בעמוד הראשון של האשכול הזה.

תדריך שונה ל שעה 19:00 לפקחים ושאלות אתם מוזמנים לשאול כאן.

ולגבי הAVC...אל תחכו לרגע האחרו- תתקינו עכשיו ותכיילו אותו כמו שצריך כדי שבכל הברדק לא יהיה לכם באלאגאן.

טיסה נעימה

בשביל פרוטקציות בחניה ניתן לפנות לארז סביר בקרקע :lol:

פורסם

ובכן חברים, זה מגיע.

היום בערב נמריא מ 5 שדות תעופה שונים לעבר ישראל.

במהלך השבוע וחצי האחרונים עשינו הכל על מנת שהאירוע יתקתק כמו שצריך.

עשינו את כל המאמצים להתאים את הדפיות לסינרי, תוכנות טיסה וכו', אך עם זאת, כיוון שמדובר באירוע רחב היקף, יכול להיות שפיספסנו משהו בדרך....

אני מבקש מכל טייס, לבדוק טוב טוב שהכל מסודר ומוכן אצלו, אפילו ברמת כיול ה FMC, לוודא שהנתיבים בסדר, שאתם סגורים על הסיד, בקיצור, לתת עבודה וטובה!

אל תנסו את הפקחים שלנו בארץ עם הודעת על חוסר דלק, סיכמנו שמי שיתן הודעה כזו, ייאלץ להתנתק.

מי שנשלח לעובדה, לא להיכנס לוויכוח עם הפקח, טסים לעובדה, זה אפילו נחמד מידי פעם.

כל מי שמחשיב את עצמו אורן גבע ג'וניור, מוזמן לצלם והרבה באירוע. (זה הזמן אגב לאחל לאורן יום נישואים שמח).

וזהו, לעבודה!

פורסם

אגב לטסים מזקינטוס יש נקודה שנקראת בדסצ'פיר שIAL עשו היא נקראת NETIS ואין אותה עצמה במרחבים שם לפי דעתי מה שראיתי בfsnav הנקודה שאחרי הנקודה Mil נקראת NETOS ולא netis. אז שימו לב

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...