Asaf Brietbard פורסם ינואר 29, 2013 דיווח פורסם ינואר 29, 2013 שלום לכולם הערב אירוע מרגש - שני מגדלים פנים ארציים אונליין. כולם מוזמנים לתרגל תהליכים ולחרוש את הנתיבים, גם ב CVFR וגם ב IFR. אנחנו נשתדל להיות לפחות עד 21:30 - בואו לטוס.... וגם לסייע להסמכת פקחים חדשים.
amir friedland פורסם ינואר 29, 2013 דיווח פורסם ינואר 29, 2013 חברים , מראש פינה דרך חיפה הרצליה ושדה דב - הכל פתוח ! - באו לטוס ! Itamar Shai הגיבו לזה 1
Liaz Kamper פורסם ינואר 30, 2013 דיווח פורסם ינואר 30, 2013 שלום לכולם הערב אירוע מרגש - שני מגדלים פנים ארציים אונליין. כולם מוזמנים לתרגל תהליכים ולחרוש את הנתיבים, גם ב CVFR וגם ב IFR. אנחנו נשתדל להיות לפחות עד 21:30 - בואו לטוס.... וגם לסייע להסמכת פקחים חדשים. באסה. ראיתי רק עכשיו. מקווה להצטרף בעתיד
Jonathan Friedman פורסם ינואר 30, 2013 דיווח פורסם ינואר 30, 2013 אוף! עד שיש פיקוח על הרווט האהוב עלי אין לי מחשב.... אני אשמח לעוד אירועים כאלו(ובעיקר עם התראה קצת יותר ארוכה).
Itamar Shai פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 חברים , מראש פינה דרך חיפה הרצליה ושדה דב - הכל פתוח ! - באו לטוס ! אני תכננתי, וגם עליתי לעשות בדיוק, אבל בדיוק את המסלול הזה. ראש פינה, T/G בחיפה, T/G בהרצליה, נחיתה בשדה דב. אבל אחרי שיצאתי מראש פינה והייתי בדרך לצלמון כבר ירדו כולם -.- נקווה לבוא יותר מוקדם פעם הבאה ^^ כל הכבוד לפקחים!