Zeev Bucki פורסם פברואר 2, 2013 דיווח פורסם פברואר 2, 2013 המראתי מדובאיי OMDB עם ה744 BAW107.נחיתה משוערת בבן גוריון ב20.00 לפי שעון מקומי.מגיע מכיוון ירדן מנקודה SALAM על הJ17 לכיוון VOR BGN בבן גוריון אתחיל בסדרת תמרונים TOUCH AND GO במסלול הנחיתה שהפקחים יקבעו לי לפי הרוחות. אני מקווה שהרבה טייסים הצטרפו לכך.בוקי זאב:4X-MJB
Zeev Bucki פורסם פברואר 2, 2013 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2013 אני מ19.30 בHOLDING מעל SALAM מחכה שיבוא לי איזה פקח..כעת כבר 20.15 אין פיקוח פרט לבן גוריון קרקע ושלומי בראש פינה.חברים זה חוזר על עצמו כל שבת בזמן האחרון באירוע השבועי.אז תפרסמו לכולם שאין כבר אירוע שבועי.וואטיל לא מתפקדת ומתרסקת אז אני כעת עם ה744 מתרסק גם צולל לים המלח ומתנתק מהרשת
Izik Bakshi פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 בוקי ידידי, אני מעריך אותך מאוד על פועלך למען החטיבה אבל הפעם לא מסכים איתך. בן גוריון הוא בפרוש לא השדה היחיד בארץ ואם במהלך אירוע שבועי יש פיקוח בראש פינה אז מבחינתי יש אירוע שבועי, אני כמדיך פקחים פועל במאמץ לא קטן גם כדי להכשיר פקחים לשדות שאינם בן גוריון! ואני מצפה מטייס ותיק כמוך בחטיבה לתת דוגמא אישית ולהגיע לטוס בשדות קטנים, או לפחות לעודד פקחים שמפקחים לא רק בבן גוריון, כי היום שלומי בראש פינה מחר הוא בגישה. אני במקומך הייתי נוחת בבן גוריון, לוקח ססנה והולך להקיף במזג אוויר המאתגר של ראש פינה, אבל זה רק אני.
Zeev Bucki פורסם פברואר 3, 2013 מחבר דיווח פורסם פברואר 3, 2013 איציק וכל חברי ההנהלה היקרים! יוסטון יש לנו בעיה! ואל לנו להתעלם ממנה בכל מיני תירוצים וסיפורים על ראש פינה וכ"ו. ואני גם לא הבעיה שכאילו אם אני אקח ססנה ואטוס שם אז הבעיה נפתרה.גם בראש פינה וגם בשדות אחרים ולא רק בבן גוריון לא היתה בכלל תנועה של טייסים ושום פעילות.אתה יכול לטפוח לעצמך על השכם ולומר ובצדק אני עושה מאמצים להכשיר פקחים אבל זה לא שווה כלום כי הם לא נראים בשטח ולא באים לפקח.וכנ"ל הטייסים שלא מופיעים. כמה דיברנו על כך שאם מפרסמים רשימת פקחים מסודרת כיום יומיים לפני האירוע אז זה יוצר מוטיווציה אצל הטייסים והם באים לטוס.אבל גם את זה אתם לא מבצעים.כמה אני כתבתי על כך שאין פה דוגמא אישית ולא רואים את המנהלים לא בפיקוח ולא בטיסה אז מה אפשר לבוא בטענות לשאר הטייסים.. איציק אתה זוכר בתקופות אחרות של שמוליק לין שביום שישי ושבת היו השמיים מלאים ושוקקים בפעילות עם מלא פקחים וטייסים.ככה צריך להתנהל העסק. אז בואו לא נטאטא את הבעיה מתחת לשטיח ונפעל כולנו במרץ על מנת לפתור אותה. בוקי זאב:4X-MJB
Or Bahtari פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 איציק, קודם כל מזל טוב שוב (: !! יש לי את אותו וויכוח בשרשור של השיבוץ פקחים עם רן,האירוע השבועי הוא בסימן בן-גוריון נקודה. הפקחים צריכים לשרת את האינטרסים של החטיבה ושל אירועים בפרט ולא החטיבה את האינטרסים של הפקחים. אין לי מה לעשות בעניין אבל אני מצפה מפקחים בזמן אירוע שבועי לאייש את כל העמדות בב"ג ורק לאחר מכן את שאר השדות.
Ittai Arnon פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 חברים, תקופה לא קלה אכן מקרטע, אישית אין לי פתרון קסם. גם אני עמוס ואני מאמין שגם אחרים. זהו התחביב שלנו ולא מקצוענו ולכן אנו עושים אותו שנוח ומתאים לנו. אני מוכן לשמוע רעיונות ומעבר לכך אשמח אם מישהו ייזום רעיון ויוביל אותו חוץ מאור בכתארי. להית'
Noy Farhi פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 היי איתי, אתה מכיר אותי לא מהיום ואתה יודע שהתגובות שלי בנושא מאוד ישירות לא רק כלפי ההנהלה אלה כלפי כולם. אין פתרון ב100% שיפתור את הבעיה אבל כן יש הצעות ורעיונות איך לשנות את זה רק צריך לנסות ולא רק שזה יהיה בתאוריה. (נכון לפעמים הרעיות יותר קשים ממה שזה נשמע אבל אין מה לעשות צריך לדעת לבצע אותם) כמה רעיות שלי איך כן לגרום לפיקוח ואיך למשוך טייסים 1. לעשות תחרות בין עמדות הפיקוח מקרקע ב"ג ועד ת"א. שאני אומר תחרות אני מתכוון, לעמדה הכי פעילה ברשת. בסוף כל חודש יש פקח זוכה שמקבל איזשהו משהו מהחטיבה. (אולי משהו בכנס / בחד"בים אפשר למצוא משהו שיגרום לפקח לעלות לפקח) תחום טייסים: לעשות מטס תחרותי בין שדות התעופה. כמו תחרות ניווט כל פעם אזור חדש. לדוגמא:מטס מראש פינה להרצליה דרך חיפה. לקחת טייסים כמו בוקי שבעיקר טסים על B744 ולעשות כמו מטס כבדים מהגדול עד הקטן חוצה ישראל או חלקי. לדוגמא: כמו המטס של אל-על מנתבג ועד עכו וחזרה כל זה בליווי של מטוסי ח"א הוירוטאלים. 2. לעשות יום אימונים יום שכולו אימונים מאימוני סיד ועד הקפות מהמטוס הקטן ועד הגדול. 3.טיסות אז"מים משהו מאוד לא פעיל ברשת. מטס ניווט של מטוסי אז"מים. 4. טיסות לאזורי קידוח עם מסוקים. בנושא זה פלוטו נכנס לתמונה. בכל טיסה עמדה אחרת.. אם לדוגמא מחלטים שיום טיסות האז"מים יהיו לאזור הדרום אז לעלות חגב/דרום ולא ת"א. למה לא ת"א? שטייס רואה שיש פיקוח דרום 70% הוא יטוס באזור שהבקרה שולטת ולא יטוס באזור הצפון. יש עוד הרבה רעיונות מקווה שתקחו את זה ברוח טובה.
shachaf yasurr פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 היי איתי, אתה מכיר אותי לא מהיום ואתה יודע שהתגובות שלי בנושא מאוד ישירות לא רק כלפי ההנהלה אלה כלפי כולם. אין פתרון ב100% שיפתור את הבעיה אבל כן יש הצעות ורעיונות איך לשנות את זה רק צריך לנסות ולא רק שזה יהיה בתאוריה. (נכון לפעמים הרעיות יותר קשים ממה שזה נשמע אבל אין מה לעשות צריך לדעת לבצע אותם) כמה רעיות שלי איך כן לגרום לפיקוח ואיך למשוך טייסים 1. לעשות תחרות בין עמדות הפיקוח מקרקע ב"ג ועד ת"א. שאני אומר תחרות אני מתכוון, לעמדה הכי פעילה ברשת. בסוף כל חודש יש פקח זוכה שמקבל איזשהו משהו מהחטיבה. (אולי משהו בכנס / בחד"בים אפשר למצוא משהו שיגרום לפקח לעלות לפקח) תחום טייסים: לעשות מטס תחרותי בין שדות התעופה. כמו תחרות ניווט כל פעם אזור חדש. לדוגמא:מטס מראש פינה להרצליה דרך חיפה. לקחת טייסים כמו בוקי שבעיקר טסים על B744 ולעשות כמו מטס כבדים מהגדול עד הקטן חוצה ישראל או חלקי. לדוגמא: כמו המטס של אל-על מנתבג ועד עכו וחזרה כל זה בליווי של מטוסי ח"א הוירוטאלים. 2. לעשות יום אימונים יום שכולו אימונים מאימוני סיד ועד הקפות מהמטוס הקטן ועד הגדול. 3.טיסות אז"מים משהו מאוד לא פעיל ברשת. מטס ניווט של מטוסי אז"מים. 4. טיסות לאזורי קידוח עם מסוקים. בנושא זה פלוטו נכנס לתמונה. בכל טיסה עמדה אחרת.. אם לדוגמא מחלטים שיום טיסות האז"מים יהיו לאזור הדרום אז לעלות חגב/דרום ולא ת"א. למה לא ת"א? שטייס רואה שיש פיקוח דרום 70% הוא יטוס באזור שהבקרה שולטת ולא יטוס באזור הצפון. יש עוד הרבה רעיונות מקווה שתקחו את זה ברוח טובה. חברים, תקופה לא קלה אכן מקרטע, אישית אין לי פתרון קסם. גם אני עמוס ואני מאמין שגם אחרים. זהו התחביב שלנו ולא מקצוענו ולכן אנו עושים אותו שנוח ומתאים לנו. אני מוכן לשמוע רעיונות ומעבר לכך אשמח אם מישהו ייזום רעיון ויוביל אותו חוץ מאור בכתארי. להית' איציק, קודם כל מזל טוב שוב (: !! יש לי את אותו וויכוח בשרשור של השיבוץ פקחים עם רן,האירוע השבועי הוא בסימן בן-גוריון נקודה. הפקחים צריכים לשרת את האינטרסים של החטיבה ושל אירועים בפרט ולא החטיבה את האינטרסים של הפקחים. אין לי מה לעשות בעניין אבל אני מצפה מפקחים בזמן אירוע שבועי לאייש את כל העמדות בב"ג ורק לאחר מכן את שאר השדות. האמת יש משהו מאוד גדול במה שנוי אומר ... בשביל טייסים צריך אירועים עם הרבה תנועה + פיקוח .. וצר לי להגיד לכם יש פה פקחים שבכלל לא מזיזים את עצמם לעלות לפקח ובפעם בחודש שהם עולים הם תופסים איזה שעה שעה וחצי שבחיים לא תגיע תנועה כמו שצריך בשביל להגיד שבאמת יש פה פיקוח . איתי לדבריך .. יש משו במה שאתה אומר אבל זה לא רק תחביב ! הפיקוח הוא גם רצינות . עם יש פה פקח שחושב שזה סתם וזה טוב אז עדיף שיחסוך ממנו ומאיתנו את הטרחה של הללמד אותו ולפנות מקום לאנשים שבאמת רציניים ורוצים באמת לפקח כמו שצריך .. ואור בכתרי היקר : באמת שאני מסכים עם כל מילה שלך ! מה שחשוב הוא להחזיר את העניין של הרשימת פקחים כל שבוע מחדש + מי שבוחר עמדה ומאשרים לו אותה , שיעשה ישר בוקינג בוואטסים שיוכלו לראות שבאמת יש פה אנשים רציניים ... זהו לבנתיים , מקווה שתקראו ותפנימו שנוכל להצליח כמה שיותר
Zeev Bucki פורסם פברואר 3, 2013 מחבר דיווח פורסם פברואר 3, 2013 אני מסכים עם הדברים והרעיונות של פרחי שחף ובאכתרי.הבעיה היא יותר בישום הרעיון בשטח.איתי כתב: "אני מוכן לשמוע רעיונות ומעבר לכך אשמח אם מישהו ייזום רעיון ויוביל אותו חוץ מאור בכתארי" אבל איתי מי שצריך להוביל לשטח את הרעיונות השונים הללו וליישם אותם ולמי שיש סמכות לכתוב על האירועים הללו ולהזמין את כל הטייסים לכך זה רק אתה וההנהלה.למשל לכתוב שביום מסויים נצא לאימוני גישה שונים במרחב בן גוריון ושם יחכו לכם עמדות מאויישות של APR TWR וכ"ו. ובקשר אלייך פרחי:אתה צודק בכל הרעיונות שלך איך לשפר בוואטיל.אבל אתה ירקת לבאר שממנה שתית מים.לא זאת הדרך לעזוב ולעשות ברוגז בפרט אחרי שפה התחלת ולמדת הכל בטיסה.אתה היית צריך להלחם על דעותיך מתוך המערכת מבפנים . מה עוד שאני רואה שאיכפת לך עדיין מה שקורה פה :עובדה שאתה עדיין מגיב פה ולא בפורום קפריסין... בוקי זאב:4X-MJB
Noy Farhi פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 " ובקשר אלייך פרחי:אתה צודק בכל הרעיונות שלך איך לשפר בוואטיל.אבל אתה ירקת לבאר שממנה שתית מים."לא זאת הדרך לעזוב ולעשות ברוגז בפרט אחרי שפה התחלת ולמדת הכל בטיסה לפי "VATIL מדהים כמה שאתה טועה... כנראה שאני מחדש לך דברים."אתה היית צריך להלחם על דעותיך מתוך המערכת מבפנים - מה שהיה בתוך המערכות נשאר בין הצוות הנהלה לבין מקומי בצוות בעבר.. מה עוד שאני רואה שאיכפת לך עדיין מה שקורה פה :עובדה שאתה עדיין מגיב פה ולא בפורום קפריסין... וואלה? בוקי, מאיפה אתה יודע שאני לא מגיב בפורום של CVACC? אשמח לדעת מאיפה המידע שאני לא מגיב בפורום CVaCC? אתה מבקר שם? כי לפי הבדיקות שלי ולפי בדיקות C7 לא היו שום כניסה לפורום בשם שלך / בIP שלך. אתה מוזמן להיכנס לפורום הסגור ותראה לבד http://www.cvacc.org/site/ בוקי, קודם כל זה לא קשור מאיפה למדתי ומאיפה לא...ולפני שהגעתי לVATIL כבר אז הייתי בהקשר הסימולטורים ואין שום קשור בין הדברים. אני לא יודע מה אתה יודע אבל להזכיר לך שVATIL3 הקודם עזב 90% קידום הדברים היה של אמיר פז ביחד איתי ואם שאר חברי הצוות. לא סתם המדריכים עודכנו המבחנים שונו ושאר דברים הקושרים למחלקת הדרכה. .. ואם מפריע לך הצורה שעזבתי אתה יכול לבוא ולדבר איתי במייל אשמח לענות לך. (כדאי רק שתבדוק את כל הפרטים לפי שאתה כותב) "אבל אתה ירקת לבאר שממנה שתית מים" בוקי, להזכיר לך את השיחות טלפון האחרונות שלך בנושא? לא זה מה שאמרת אבל וואלה אני גם לא ירשום את זה פה כי בכל זאת אני מכבד אותך. אבל כדאי שתגיד דברים שאתה באמת חושב ולא אומר אותם רק כדי להראות כמה אכפת לך. .
amir friedland פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 " ובקשר אלייך פרחי:אתה צודק בכל הרעיונות שלך איך לשפר בוואטיל.אבל אתה ירקת לבאר שממנה שתית מים."לא זאת הדרך לעזוב ולעשות ברוגז בפרט אחרי שפה התחלת ולמדת הכל בטיסה לפי "VATIL מדהים כמה שאתה טועה... כנראה שאני מחדש לך דברים."אתה היית צריך להלחם על דעותיך מתוך המערכת מבפנים - מה שהיה בתוך המערכות נשאר בין הצוות הנהלה לבין מקומי בצוות בעבר.. מה עוד שאני רואה שאיכפת לך עדיין מה שקורה פה :עובדה שאתה עדיין מגיב פה ולא בפורום קפריסין... וואלה? בוקי, מאיפה אתה יודע שאני לא מגיב בפורום של CVACC? אשמח לדעת מאיפה המידע שאני לא מגיב בפורום CVaCC? אתה מבקר שם? כי לפי הבדיקות שלי לא היו שום כניסה לפורום בשם שלך / בIP שלך. אתה מוזמן להיכנס לפורום הסגור ותראה לבד http://www.cvacc.org/site/ בוקי, קודם כל זה לא קשור מאיפה למדתי ומאיפה לא...ולפני שהגעתי לVATIL כבר אז הייתי בהקשר הסימולטורים ואין שום קשור בין הדברים. אני לא יודע מה אתה יודע אבל להזכיר לך שVATIL3 הקודם עזב 90% קידום הדברים היה של אמיר פז ביחד איתי ואם שאר חברי הצוות. לא סתם המדריכים עודכנו המבחנים שונו ושאר דברים הקושרים למחלקת הדרכה. .. ואם מפריע לך הצורה שעזבתי אתה יכול לבוא ולדבר איתי במייל אשמח לענות לך. (כדאי רק שתבדוק את כל הפרטים לפי שאתה כותב) "אבל אתה ירקת לבאר שממנה שתית מים" בוקי, להזכיר לך את השיחות טלפון האחרונות שלך בנושא? לא זה מה שאמרת אבל וואלה אני גם לא ירשום את זה פה כי בכל זאת אני מכבד אותך. אבל כדאי שתגיד דברים שאתה באמת חושב ולא אומר אותם רק כדי להראות כמה אכפת לך. נכון אני מגיב בפורום כי אני חושב שההתנהלות היא לא נכונה. ואם לאנשים לא נעים לשמוע דעות של חברי חטיבה לשעבר אז חוץ מתסדרו לבד ומצידי שהחטיבה טיפול אתם לא תשמעו משהו אחר... אבל זה לא מה שקורה כי לראות את הדברים מהצד ולהציע רעיונות זה תמיד עוזר. דווקא התחלת יפה.. למה זה פתאום שוב מגיע למילים כמו "ואם לאנשים לא נעים לשמוע דעות של חברי חטיבה לשעבר אז חוץ מתסדרו לבד ומצידי שהחטיבה טיפול". ?
Noy Farhi פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 דווקא התחלת יפה.. למה זה פתאום שוב מגיע למילים כמו "ואם לאנשים לא נעים לשמוע דעות של חברי חטיבה לשעבר אז חוץ מתסדרו לבד ומצידי שהחטיבה טיפול". ? אמיר, האמת שההודעה נערכה 10 שניות אחרי שהגבת.... בוצע חושבים ונערך תעשה F5
amir friedland פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 תאמין לי שלא ידעתי שאתה תערוך את זה אחרי שאני יגיב... אבל מה אני יכול לעשות ,אני לא עורך דברים אחרי שכתבתי ופרסמתי אותם. כפי שאני ראיתי את ההודעה זה היה ככה... אז שוב , בבקשה תפסיק להשתמש בתרחישים כאלה בתגובות שלך שהחטיבה עומדת ליפול וכו וכו...
Simon Cohen פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 טוב לאחר שקראתי בעיון רב את דברי כולם ---- זה מזכיר לי את הישיבות של חברי הישוב שלי -- כול אחד זורק רעיון השני צועק עליו וכולם ביחד צועקים על כולם-- בואו ננסה לשנות לתת קצת יותר למען החטיבה מי שמוסמך שיעלה באירוע ומי שטס שיבוא בלי מריבות אנחנו גוף קטן שרוצה לגדול בוא לא נגדע לעצמינו את הענפים. שמעון Itamar Shai הגיבו לזה 1
Izik Bakshi פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 בוקי, לא אמרתי לרגע שאין בעיה, ואני גם לא מנסה להתעלם ממנה, אני פועל כדי לשנות אותה. אבל אני לא מקבל את העובדה שאם אין פיקוח בבן גוריון אז אין אירוע שבועי למרות שיש פיקוח בעמדות שונות בארץ, זו הנחה שגויה, והיא לא עוזרת לנו. יעזור המון אם תיקח ססנה ותגיע לאימון של פקח על ראש פינה, כי היום הוא מתאמן בראש פינה ומחר הוא בגישה. באכתרי, יש כאן סתירה בין מחלקת אירועים למחלקת הדרכת פקחים. מצד אחד במחלקת הדרכה מדריכים חניכים על עמדות שונות בארץ ודי תלויים באירוע השבועי כדי להשיג אימון טוב בעמדות בפריפריה. מצד שני אתה הגדרת במחלקת אירועים שאין אירוע שבועי שהוא לא בבן גוריון. אני מציע שתיגש לאסף ותיישב איתו הנושא.
Or Bahtari פורסם פברואר 3, 2013 דיווח פורסם פברואר 3, 2013 אתה בהחלט צודק כאן איציק . אני מודע לסתירה הזאת כבר הרבה זמן והיא הוצגה לגורמים הרלוונטיים לפני מספר ימים.
Ittai Arnon פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 ועוד משהו, נכון שאולי היה מעט צולע לאחרונה אבל אתם לא יכולים לומר שלא מנסים... אור וצוותו עושים עבודה מעולה ואלו הדברים שמחזקים אותנו ומחזירים אותנו לתלם... הנה רק דוגמא קטנה, כנסו עכשיו 4.2.13 לעמוד הראשי של SIMFLIGHT ותראו ! http://www.simflight.com/2013/02/03/vatilvacchun-announce-city-hop/ מבטיח לכם שתהיה תנועה והמון פיקוח !
moshe elbaz פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 בעקבות מה שנוי אמר עלה לי רעיון, הפקח שעולה הכי הרבה ברשת בזמן האירוע השבועי יהיה לו קדימות ( פריורטי) לתפוס את שעות העומס בחדב/ opensky . זה נשמע הגיוני שמי שנותן מעצמו יבמהלך השנה יזכה להנות מהפירות
Noy Farhi פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 בעקבות מה שנוי אמר עלה לי רעיון, הפקח שעולה הכי הרבה ברשת בזמן האירוע השבועי יהיה לו קדימות ( פריורטי) לתפוס את שעות העומס בחדב/ opensky . זה נשמע הגיוני שמי שנותן מעצמו יבמהלך השנה יזכה להנות מהפירות נשמע טוב משה
Or Bahtari פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 בעקבות מה שנוי אמר עלה לי רעיון, הפקח שעולה הכי הרבה ברשת בזמן האירוע השבועי יהיה לו קדימות ( פריורטי) לתפוס את שעות העומס בחדב/ opensky . זה נשמע הגיוני שמי שנותן מעצמו יבמהלך השנה יזכה להנות מהפירות נשמע טוב משה ממש לא חברים . פקחים לא אמורים לעלות לפקח מאינטרס שאולי יזכו בפרס/תגמול כלשהו , לא בשביל זה אנחנו פה והדברים לא אמורים לעבוד ככה. אם אנחנו נתחיל לעבוד ככה זה סימן שהפקחים ב-VATIL בשנת 2013 הינם פקחים ללא מודעות לאינטרסים של החטיבה וללא כל רצון לעזור לה להתפתח , היוזמה צריכה לבוא מהם ולא על ידי פיתוי כלשהו!
moshe elbaz פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 אור לדעתי אתה טועה. אנחנו לא גוף התנדבותי שמחפש תרומות. אנחנו מחפשים איך לגרום לתחביב שלנו להראות מקצועי יותר=יותר תנועה+יותר פקחים. כל חברה שמשקיעה בעובדים שלה מעבר למה שהיא אמורה לתת מקבלת תוצר טוב יותר כיוון שהעובד אוהב את מקום העבודה שלו. במפגש האחרון אילן יונס דיבר על תחרות שגורמת לטייס "להחשב" יוקרתי יותר. האינטרסים של החטיבה היא להיות פעילה כמה שיותר (גנבת פקחים לחטיבות אחרות ועשית להם מסלול הכשרה מקוצר נשמע קצת חמדני וכל זה על מנת שיהיו יותר פקחים בחטיבה) אני באמת לא רואה פסול שפקח שתרם מזמנו יותר מאחרים יזכה ליחס טוב יותר זה מקובל והגיוני.
Or Bahtari פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 אני גם לא רואה פסול בכך שפקח שמשקיע בצורה ניכרת יקבל יחס טוב יותר (קידום מהיר יותר בעמדות פיקוח למשל) אבל מכאן ועד לחלק צ'ופרים/פרסים/תגמולים? אני לא מפקח ולא מנהל אירועים בשביל לקבל תגמול על כך, כשאני מפקח אני רואה מספר דברים : 1)הכי חשוב : הנאה . 2)תרומה לחטיבה . אנו צריכים להיות במצב שאין מצב שיש חורים של פיקוח באירועים ושיהיה פיקוח בכללי ,מכאן לפקחים צריכים להיות שלושה דברים : 1)רצון לפקח ושיהיו כשצריכים אותם. 2)מודעות ואכפתיות לצרכי החטיבה. 3)הערכה להשקעה שנותנים בהם כדי שיוכלו לפקח. את שלושת הדברים האלו אין ולא היו להרבה פקחים כאן .
moshe elbaz פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 אתה יכול לקרוא לזה איך שתרצה אבל אתה מחלק צופרים/תגמול כשאתה מקדם פקח מהר יותר. אתה סותר את עצמך בגוף התשובה שלך. אתה רוצה מחויבות בגוף התנדבותי. זה לא יקרה אני מתנדב ועל כן אני לא מחויב לאף אחד, כי אני מטפל בילדים שאין לי או שותה גרגוס בסלון עם חברים, אם מתאים לי אני אעלה לפקח. אתה רוצה שלפקחים תהיה מוטיבציה לפקח ,תגרום להם להגיע. השיטה שלך הוכחה כמוטעת הכשרת פקחים ציק צק עד גישה ואז הם נעלמו כלא היו. בנתיים הגרעין הקשה הישן והטוב הוא זה שמחזיק את החטיבה על הרגליים. אני זרקתי לאוויר רעיון איך לתמרץ אותם, בכנס אילן יונס מקודקודי ואטיל הסביר לך שאתה לא socal _app ואתה צריך להפעיל את הקלבסה איך אתה גורם לאירוע שבועי לא להיות עוד ערב סתמי.
Yuval Erez פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 לפני כמה שבועות הציעו פה חוק שכל פקח חייב לפקח שעה(??) באירוע שבועי או כל אירוע אחר. אולי זה מה שיחזיר את הפיקוח לארץ שלנו
Or Bahtari פורסם פברואר 4, 2013 דיווח פורסם פברואר 4, 2013 אתה יכול לקרוא לזה איך שתרצה אבל אתה מחלק צופרים/תגמול כשאתה מקדם פקח מהר יותר. אתה סותר את עצמך בגוף התשובה שלך. אתה רוצה מחויבות בגוף התנדבותי. זה לא יקרה אני מתנדב ועל כן אני לא מחויב לאף אחד, כי אני מטפל בילדים שאין לי או שותה גרגוס בסלון עם חברים, אם מתאים לי אני אעלה לפקח. אתה רוצה שלפקחים תהיה מוטיבציה לפקח ,תגרום להם להגיע. השיטה שלך הוכחה כמוטעת הכשרת פקחים ציק צק עד גישה ואז הם נעלמו כלא היו. בנתיים הגרעין הקשה הישן והטוב הוא זה שמחזיק את החטיבה על הרגליים. אני זרקתי לאוויר רעיון איך לתמרץ אותם, בכנס אילן יונס מקודקודי ואטיל הסביר לך שאתה לא socal _app ואתה צריך להפעיל את הקלבסה איך אתה גורם לאירוע שבועי לא להיות עוד ערב סתמי. אני לא סותר את עצמי וגם אומר לך מדוע - אני לא רואה את עצמי מפסיק לפקח כאן על בסיס קבוע (רק הצבא ימנע זאת ממני בעתיד) לאחר שהשקיעו בי כל כך הרבה כדי שאוכל לעשות זאת וכאן אני מרגיש סוג של מחויבות. חבל שיש פקחים שאין להם את ההרגשה הזאת וצריכים שירדפו אחריהם או יציעו להם פרסים.