Zeev Bucki פורסם פברואר 16, 2013 דיווח פורסם פברואר 16, 2013 המראתי מעובדה לבן גוריון בניצוחו של אלבז ת"א קונטרול. שם עברתי לAPP בניצוחו של עידו בוך שהיה לבדו מופקד על כל המרחב.לרגע חשבתי שאני מתרגל בלונדון היתרו: מלא מטוסים זרים וחברה שלנו גם שאני מגיע מכיוון BOAZZ לבצע . NOFAR VISUAL RW08 LLBG אני רואה מלמעלה מקו החוף את כל השדה צבוע באדום מרוב מטוסים.מקבל אישור לTOUCH AND GO ולאחר ההמראה מיד עולה מטוס אחר על המסלול להמריא אחרי.וכך חוזר חלילה מספר רב של נגיעות במסלול והמראות של אחרים בסדר מופתי ממש כמו בלונדון בתנועה צפופה כאשר על הכל מנצח עידו בוך בנדב"ר אנגלי משובח ובעת ובעונה גם שולט על תנועות של קלים בהרצליה ששם מבצעים הקפות ובטיסה במרחב בנדב"ר בעברית ובקול רגוע ובוטח.לא לחינם כל טייס זר הודה לו על הפיקוח המשובח והבטיח לשוב לטוס איתו כאן. אני מבין אם כך שהאירוע השבועי חדר לתודעה של הטייסים הזרים ואני מקווה שגם בשבוע הבא יהיה אירוע מוצלח שכזה.
shachaf yasurr פורסם פברואר 16, 2013 דיווח פורסם פברואר 16, 2013 בוקי אני הבאתי את כל הזרים לתרגל בבן גוריון טיסה תפסת לנו את כל ההזדמנויות להמריא...
Zeev Bucki פורסם פברואר 16, 2013 מחבר דיווח פורסם פברואר 16, 2013 כל הכבוד שחף. תמשיך לפרסם אותנו בקרב הטייסים הזרים. בפעם הבאה תביא גם דיילות...
shachaf yasurr פורסם פברואר 17, 2013 דיווח פורסם פברואר 17, 2013 כל הכבוד שחף. תמשיך לפרסם אותנו בקרב הטייסים הזרים. בפעם הבאה תביא גם דיילות... אהמממ הדילות זה הקטע שלך לא שלי
Nir Gonen פורסם פברואר 17, 2013 דיווח פורסם פברואר 17, 2013 אהמממ הדילות זה הקטע שלך לא שלי אתה יותר בקטע של הדיילים?! מתנצל הייתי חייב! Ohad Shalev, Tal Peleg, elai bachar וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
shachaf yasurr פורסם פברואר 18, 2013 דיווח פורסם פברואר 18, 2013 אתה יותר בקטע של הדיילים?! מתנצל הייתי חייב! בטח מה אני אגיד לך ... אם היית עוקב אחרי בוקי קצת יותר היית מבין...
Tal Peleg פורסם פברואר 18, 2013 דיווח פורסם פברואר 18, 2013 בטח מה אני אגיד לך ... אם היית עוקב אחרי בוקי קצת יותר היית מבין... שחף הוא צוחק איתך..
Or Bahtari פורסם פברואר 18, 2013 דיווח פורסם פברואר 18, 2013 האירוע השבועי בהחלט על המפה חברים! המשיכו כך ולא לשכוח ששבוע הבא יש לנו אירוע משותף עם החטיבה ההונגרית!
Itamar Shai פורסם פברואר 18, 2013 דיווח פורסם פברואר 18, 2013 יפה יפה!!! דווקא הפעם לא היה לי זמן...... טוב, שבוע הבא