Tomer Haim פורסם מרץ 23, 2013 דיווח פורסם מרץ 23, 2013 בניתי כמה מבנים שבולטים במיוחד במהלך טיסה. הבניה ממש לא איכותית ללא מידול חלק מהפרטים כי מה שהנחה אותי הוא הפריימים שהם אלו שעושים את תחושת הטיסה האמתית. בקיצור הם אינם אובייקטים שמיועדים לטיסה סביבם במסוק אבל בהחלט נותנים את האוירה הנכונה כשטסים בסביבתם על הנתיב. הכל בדרופבוקס בתקיית israel_coastline Itamar Shai, Moshe Mizrahi, Asaf Katz וגם 11 אחרים הגיבו לזה 14
elai bachar פורסם מרץ 23, 2013 דיווח פורסם מרץ 23, 2013 מדהים תומר ! זה יהיה נהדר אם הייתה יוצר את האובייקטים של עזריאלי , מאיר שלום וכו בסקאטץ' אפ מחדש.. ואז סוף סוף היה אפשר להעיף את האובייקטים של ה לאנדקלאס שטוחנים פריימים באזור המרכז...
Rami Rami פורסם מרץ 24, 2013 דיווח פורסם מרץ 24, 2013 מדהים תומר ! זה יהיה נהדר אם הייתה יוצר את האובייקטים של עזריאלי , מאיר שלום וכו בסקאטץ' אפ מחדש.. ואז סוף סוף היה אפשר להעיף את האובייקטים של ה לאנדקלאס שטוחנים פריימים באזור המרכז... +1 עבודה מדהימה,תודה רבה!
Liaz Kamper פורסם מרץ 24, 2013 דיווח פורסם מרץ 24, 2013 תודה רבה תומר. מעניין ש ISRAEL COASTLINE מגיע עד מצדה. זה בטוח נמצא שם?
Barak Zohar פורסם מרץ 24, 2013 דיווח פורסם מרץ 24, 2013 ואם כבר הגעת עד למצדה. מה דעתכם למלא קצת את ים המלח במלונות? אחרי כל כך הרבה שנים, הגיע הזמן שיהיה איפה לנוח אחרי נחיתה במצדה (-;
Itamar Shai פורסם מרץ 24, 2013 דיווח פורסם מרץ 24, 2013 מצדה, בדיוק בזמן האמת חיכיתי לזה. אם תשאל אותי, צריך ללמוד מבן גוריון ו-"להפריח את השממה!"
Tomer Haim פורסם מרץ 24, 2013 מחבר דיווח פורסם מרץ 24, 2013 אחרי שתשלם על ההגעה למצדה, תוכל לשכוח מבית מלון. אלה אם יש איזו הכנסה צדדית ואם כבר הגעת עד למצדה. מה דעתכם למלא קצת את ים המלח במלונות?אחרי כל כך הרבה שנים, הגיע הזמן שיהיה איפה לנוח אחרי נחיתה במצדה (-; Itamar Shai הגיבו לזה 1
Tomer Haim פורסם מרץ 24, 2013 מחבר דיווח פורסם מרץ 24, 2013 המצדה נמצאת בתקייה LLMZ יחד עם השדה תודה רבה תומר. מעניין ש ISRAEL COASTLINE מגיע עד מצדה. זה בטוח נמצא שם?
Yakov Kraus פורסם מרץ 24, 2013 דיווח פורסם מרץ 24, 2013 אני קצת לא מעודכן איפה מורידים את הסינרים הללו?
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 25, 2013 דיווח פורסם מרץ 25, 2013 המצדה נמצאת בתקייה LLMZ יחד עם השדה התיקיה הזו קצת מבולגנת, אכפת לך להעיף מבט ולסדר אותה? תודה
Chris Bell פורסם מרץ 26, 2013 דיווח פורסם מרץ 26, 2013 pay attention guys, dropbox has some sort of an issue going on files gets corrupted and file names truncated, i have noticed this past 48hours im sure they are aware and are taking care of it, just a heads up for you all
Liaz Kamper פורסם אפריל 1, 2013 דיווח פורסם אפריל 1, 2013 היי תומר, אני רואה רק את הגגות והצל של המבנים ביורופארק. גם את הקירות של סי-אנד-סאן אני רואה שחורים. התיקייה בדרופבוקס תואמת לתיקייה שמכוונת בסינרי. מה עוד נשאר לבדוק?
Chris Bell פורסם אפריל 1, 2013 דיווח פורסם אפריל 1, 2013 i suggest verifying the file names inside your texture folder and match to the ones you see inside dropbox see my previous post here, for more info
Liaz Kamper פורסם אפריל 1, 2013 דיווח פורסם אפריל 1, 2013 Tx Chris, but the file names match. Any more ideas? Chris Bell הגיבו לזה 1