Eran Granola פורסם מרץ 25, 2013 דיווח פורסם מרץ 25, 2013 מחפש תוכנת עזר להמחשת מזג אויר ל FSX. יודע שקיימות מספר תוכנות כגון avtivesky 20012. אך מאחר שהן לא חינמיות, רציתי לדעת מהי התוכנה המומלצת שלכם. תודה
Avichai Koor פורסם מרץ 25, 2013 דיווח פורסם מרץ 25, 2013 יש אופציה לעדכן מז"א מואטסים במידה ואתה טס ברשת. אם אתה משתמש בREX נדמה לי שיש להם מנוע מז"א לסימולטור,שווה בדיקה. מקווה שעזרתי.
Alon Golodny פורסם מרץ 25, 2013 דיווח פורסם מרץ 25, 2013 אני משתמש ב-Active sky בשילוב עם REX ממליץ בחום.
Noy Farhi פורסם מרץ 25, 2013 דיווח פורסם מרץ 25, 2013 FSrealWX תוכנה חינמית עם עדכונים. http://www.hanse-coders.net/index.php?page=downloads&sid=3b0325dc26c12f53d1c00e0c7973ab78&dkid=2
Nir Levi פורסם מרץ 25, 2013 דיווח פורסם מרץ 25, 2013 אני משתמש בReal Weather של הסימ' ועובד מצוין בואטסים
itzik friedman פורסם מרץ 25, 2013 דיווח פורסם מרץ 25, 2013 גמאני עברתי את השלב הזה של חיפוש תוסף מז"א אמין וטוב לFSX אז ככה- לא מומלץ להשתמש במזא של תוכנות ההתחברות-כל תוכנה והפאקים שלה. העדכון אונליין כל רבע שעה של הסימ עצמו זה אמין וטוב, רק לא מושלם ומגניב יזואלית. תוכנות חינמיות שלשמן פתחת את השירשור- יש לרוב, תריץ גוגל על fsx free weather addon וכמו שכבר בטח הבנת- מומלץ בחום לשחרר כמה שקלים, ולרכוש [או בצורה אחרת, שאף חבר פורום כולל אותי לא ימליץ לך עליה] תוכנת מזא בתשלום כמו אקטיבסקאיי או רקס, למחשבים בעלי חומרה נמוכה [כמו שלי] מומלץ ACTIVESKY REVOLUTION שזה עדכוני מזג אויר שוטפים וטקסטורות מזג אויר מאוד יפות יחסית -וזאת כמעט בלי פגיעה בפריימים מאחר שהתכנה לא מוסיפה טקסטורות חיצוניות כמו רקס אלא משתמשת בקיימות מהסימולאטור... מקווה שעזרתי, שיהיה חג שמח וטיסות מהנות!
Noy Farhi פורסם מרץ 25, 2013 דיווח פורסם מרץ 25, 2013 איציק, לא כל כך הבנתי את התשובה שלך... מצד אחד אתה כותב "לא מומלץ להשתמש במזא של תוכנות ההתחברות-כל תוכנה והפאקים שלה" אתה מתכוון למזג אוויר של ה FSINN? או של תוכנות מזג אוויר? מצד שני אתה כותב ש"מומלץ לשחרר כמה שקלים ולרכוש תוכנה מזג אוויר כמו אקיבסקאיי". אז מה אתה בעצם ממליץ? להשתמש במזג אוויר של הסימולטור? או של תוכנות חיצוניות?
Almog Atar פורסם מרץ 25, 2013 דיווח פורסם מרץ 25, 2013 איציק, לא כל כך הבנתי את התשובה שלך... מצד אחד אתה כותב "לא מומלץ להשתמש במזא של תוכנות ההתחברות-כל תוכנה והפאקים שלה" אתה מתכוון למזג אוויר של ה FSINN? או של תוכנות מזג אוויר? מצד שני אתה כותב ש"מומלץ לשחרר כמה שקלים ולרכוש תוכנה מזג אוויר כמו אקיבסקאיי". אז מה אתה בעצם ממליץ? להשתמש במזג אוויר של הסימולטור? או של תוכנות חיצוניות? אני חושב שהוא התכוון שעדיף לא להשתמש בתוכנות כמו FSINN ועדיף להשקיע במשהו כמו AS וחבריו. הרשת מפוצצת בוויכוחים ודיונים מה עדיף, לדעתי הוויכוח הגדול הוא בין אקטיב סקיי 2012 לOPUS כאשר כל אחד עם היתרונות והחסרונות שלו, אני ניסיתי את שניהם והתחברתי יותר לAS 2012, גם מתוך הרגל וגם מתוך כמה בדיקות שעשיתי הוא היה "אמין" יותר. בנוסף האקטיב סקיי נמצא בשלבי בטא לSP2 שלו, כל כמה שבועות יוצא עדכון בטא לתוכנה שמשפר פה ושם דברים כדי לעמוד בתחרותיות של השוק, ממליץ עליו בחום... לגבי טקסטורות, אני מעדיף את אלו של הREX, אין שום קשר בין תוכנת מזג אוויר בפועל לבין הטקסטורות שאתה משתמש, יש כל מיני אופציות בתוכנות שהן יכולות לבחור טקסטורות באופן רנדומלי בהתאם למז"א או משהו אבל במידה ואתה רוצה להשתמש לדוג' במנוע מז"א של אקטיב סקיי ובטקסטורות של REX (או ההפך) אין שום בעיה... בהצלחה !
אורח Yoram Benary פורסם מרץ 26, 2013 דיווח פורסם מרץ 26, 2013 ממליץ : http://www.opussoftware.co.uk/opusfsi.htm בברכה, יורם
Eran Granola פורסם מרץ 26, 2013 מחבר דיווח פורסם מרץ 26, 2013 חברים, בגלל התוכנות השונות, פתחתי את הדיון. על AS שמעתי, ורציתי לקבל חוות דעתכם. את REX אני כלל לא מכיר. מה הכוונה בוחר טקסטורות? http://www.realenvironmentxtreme.com/essod.html האם לזה הכוונה שלכם? לגבי התוכנות החינמיות, אבדוק אותן. תודה.
Almog Atar פורסם מרץ 26, 2013 דיווח פורסם מרץ 26, 2013 חברים, בגלל התוכנות השונות, פתחתי את הדיון. על AS שמעתי, ורציתי לקבל חוות דעתכם. את REX אני כלל לא מכיר. מה הכוונה בוחר טקסטורות? http://www.realenvironmentxtreme.com/essod.html האם לזה הכוונה שלכם? לגבי התוכנות החינמיות, אבדוק אותן. תודה. בתוכנות אקטיבסקיי וrex בנוסף למנוע מזג האוויר קיימת אופציה להחליף את הטקסטורות של העננים, השמיים ועוד כמה דברים הדיפולטיים של הסימולטור. המבחר הוא עצום ולכל תוכנה יש את הסטים שלה עם היתרונות והחסרונות. מה שאמרתי זה שאתה יכול להתקין rex ולהשתמש רק בטקסטורות שלה ובתור מנוע מז״א להשתמש באקטיבסקיי, וההפך..
itzik friedman פורסם מרץ 26, 2013 דיווח פורסם מרץ 26, 2013 אני שומר שבת וחג אז רק עכשיו ראיתי את המשך הדיון, התכוונתי שמבחינתי מזא של FSINN פסול על הסף. נשארו 2 אופ', 1- עדכון של הסימ. 2-תוכנה בתשלום. למותר לציין שלרכוש תוכנה ייעודית עושה את העבודה הרבה יותר טוב...אבל כאמור, היא בתשלום, אבל בהחלט האופציה הראשונה והעדיפה מבין כולם. למי שעדיין לא החליט להוציא כסף לכיוון הזה -יש את העדכון של הסימולאטור שהוא אמנם אמין, אבל מציג את העננים בלי שינויים דרסטיים שמעוררים סקרנות לטוס רק בשביל לראות מה המזא כרגע... לכן יש את התכנות החינמיות [מוספות, לא של הסימ] שמעדכנות מזא [אפשרות לבחירה ע"פ ואטסים או שירותי מטאורולוגיה] ומציגות אותו בצורה יפה יותר ע"ח פריימים [בד"כ לא המון]. באקטיב סקאיי למי שלא מכיר יש שתי אפשרויות לרכישה, יש את מנוע המזא נטו, ויש חבילה הכוללת טקסטורות [כמו רקס] זה נקרא ACTIVE SKY GRAPHIX או משהו בסגנון הזה... בהצלחה!
Barak Zohar פורסם מרץ 30, 2013 דיווח פורסם מרץ 30, 2013 לא יודע אם זה קורה לכל משתמשי opus אבל המז״א דיי זהה ל AS אך בעיה ב opus שהרוח לא משתנה לי מתחילת הטיסה ועד סופה. המז״א על דינמי כמובן ולא סטטי, והרוח עדיין נשארת סטטית. זה ממש מוזר ומעצבן. AS למשל משנה את הרוחות תמיד בכל אזור בו אני נמצא.
Bar Rodoy פורסם מרץ 30, 2013 דיווח פורסם מרץ 30, 2013 אני חייב לציין שfsrealwx החינמית עושה אחלה עבודה. לא נתקלתי ממש בבעיות בדיוק הנתונים איתה.
Itamar Shai פורסם מרץ 31, 2013 דיווח פורסם מרץ 31, 2013 אני אישית משתמש בטקסטורות של REX ובמזג אוויר של הסימ', ואין לי תלונות... מה שכן REX כדאי לך רק אם יש לך מחשב יחסית חזק, כי הוא יכול להוריד פריימים לרמה שאי אפשר לטוס (במבחינתי כל עוד יש לך יותר מ15 פריימים אתה יכול לטוס, מפה והלאה זו מותרות"
Asaf Katz פורסם מרץ 31, 2013 דיווח פורסם מרץ 31, 2013 אני חייב לציין שfsrealwx החינמית עושה אחלה עבודה. לא נתקלתי ממש בבעיות בדיוק הנתונים איתה. התוכנה הנ"ל היא לFSX?
Asaf Katz פורסם מרץ 31, 2013 דיווח פורסם מרץ 31, 2013 גם ל9 וגם לX. ראיתי באתר שלהם שרשום שזה גרסת lite, זה באמת פועל כגרסת lite או שזה סתם?
itzik friedman פורסם אפריל 3, 2013 דיווח פורסם אפריל 3, 2013 fsrealwx אכן טובה אבל טוחנת פריימים...כל אחד והחומרה שלו
Joel Strikovsky פורסם אפריל 6, 2013 דיווח פורסם אפריל 6, 2013 איזה ד'זאוו. בדיוק לפני כשבועיים ביצעתי בדיקה מאד מקיפה לתוכנת מז"א למשך כשבוע. התוכנות היו REX Active Sky 2012 w/SP2 OpusFSX. אני לא אכנס לפרטים , מאחר וזה יהיה כבר מאמר ולא פורום פוסט. בכל מקרה התוכנה שהוכיחה את עצמה כהכי אמינה ומציאותית הייתה דווקא התוכנה החדשה OpusFSX. גם הכי פשוטה לשימוש (כמעט ולא צריך לעשות דבר) וכבונוס מקבלים גם Live View/Camera שזה למעשה יוצר אפקטים של רעידות מטוס ותנועת ראש בהתאם למז'א ויברציות ע"פ ותנועה ב TAXI ונחיתה ע"פ עוצמת הנחית וכו וסיבסוב הראש לכיוון התנועה במהלך TAXI ופנייה. לא יודע אם זה קורה לכל משתמשי opus אבל המז״א דיי זהה ל AS אך בעיה ב opus שהרוח חא משתנה לי מתחילת הטיסה ועד סופה. המז״א עד דינמי כמובן ולא סטטי, והרוח עדיין נשארת סטטית. זה ממש מוזר ומעצבן. AS למשל משנה את הרוחות תמיד בכל איזור בו אני נמצא. זאת מאחר ולא ציינת את שדה היעד וגובה המקסימאלי ב OpusFSX. תעשה זאת ותראה כמה ש Opus לוקחת את כולם בכיס הקטן. אגב, OpusFSX היא היחידה שתמיד נתנה את מז'א הכי מדוייק לפי ה METAR בכל זמן שהוא ובכל שדה כולל רוחות ו Visability. REX וAS פיקששו בדיוק מז'א, כל אחד בשדות אחרים. בדקתי בהמון שדות בכל מיני מצבי מז"א (גשם,שלג,ערפל קל, כבד,מעונון חלקית, מעונן מלא ללא גשם, וכו.) בדרום מזרח אסיה, אמריקאה ואירופה. Opus הי היחידה שתמיד קלעה בול למז'א שהיה באותו מקום כולל רוחות ו Visability. האחרים פיקששו וחלק גם קלעו.