עבור לתוכן
Elad Zeierman

על נאיביות ומה שמסביב- סיפור לחג

Recommended Posts

פורסם

שלום רב,

סיפור אמיתי שרציתי להביא לכם, חברי החטיבה על דברים שהתרחשו מאחורי הקלעים כאן, חלקכם מודעים חלקכם לא, אבל החלטתי לשתף.

יום לפני ערב החג פונה אלי פקח באיבאו ישראל שהוא גם חבר ובעל תפקידים שונים ב VFS, בבקשה שהוא ועוד  4 חברים, יעברו, לפקח בואטאיל, לדבריהם הגיעו מים עד נפש מיחס ההנהלה אשר לפי התאורים מתייחסת אליהם כעובדים שכירים ולא כחברים בארגון התנדבותי, ברצונם לעזוב ולעבור לפקח ולטוס כאן כמובן עם מינימום הכשרה וסחבת.

מהשיחות הרבות שלי  עם אותם חברים, אכן שוכנעתי שהכוונות שלהם רציניות, לחבר'ה היה בעיות של אמון עד כמה אני רציני\ חטיבת ואטאיל רצינית בכל נושא המעבר החלק,אחרי שיחה קודקודי החטיבה ומנהל מחלקת הדרכה, ניתן אישור לזרום עם העניין כאקט בונה אמון הם יעברו סופית אחרי שיקבלו את דרגות הפיקוח שסוכמו איתם, למרות שאני חייב להדגיש לא היה חיוב מצידי או מצד הנהלת ואטאיל לעזוב את VFS או כל תפקיד שם, התנאי היחיד הוא אותו תנאי שכולכם מכירים- מי שבא במגע עם תהליך כלשהו במחלקת הדרכה לא מפקח ברשת המיתחרה.

מאותה נקודה התחלתי בהתכתבויות מיילים עם כל הגורמים הרלוונטים על מנת לנסות לקצר תהליכים שיכולים לקחת מעל שבוע, במקביל החבר'ה ישבו עם כמה מבחוריינו הטובים שהתייחסו אליהם כבני בית, ועזרו להם עם כל העניין הטכני - יורוסקופ ושאר הקשקושים, ואכן בבוקר החג קיבלתי מייל מאשר מאיתי שכל הרלוונטים קיבלו דרגות ונקבע עם 2 מהם כבר משמרת ראשונה  ליום רביעי כאשר הצבתי לעצמי דדליין- עד מוצאי החג השני החבר'ה יכולים לפקח לעצמאית ברשת ווטסים בעמדות הרלוונטיות.

איך אומר אסי עזר בפרסומת "מיכאן העניינים התחילו להסתבך" הם כנראה ישבו והודיעו לבוס הגדול שלהם על עזיבה, אין לי מושג דין ודברים מה היה ועם איזה איומים\ יכולת קנייה\שוחד או כל יכולת שיכנוע אחרת החבר'ה קיבלו כנראה רגליים קרות, החבר'ה ביטלו את המישמרות השגחה אפילו בלי להודיע, השאר התחילו לסבן "אנחנו נתחיל משבוע הבא נסגור  עניינים שם..", רק צדיק אחד בסדום שהודיע בחצי פה שהוא מוותר על העניין, תחושת הבטן שלי מכל הסיפור שהם רצו לעשות להנהלה שם שרירים על חשבוני\ חשבון הנהלת ואטאיל- רק כדי לקבל שם יחס טוב שאגב אחד מהחבר'ה האלה התלונן בפניי במחזוריות כל כמה חודשים על יחס טוב ->הרמת שריר-> שיפור יחס וחוזר חלילה מזכיר את תסמונת האבא המכה שתמיד אומר שהוא יפסיק.

מהרגע שהבנתי שהחבר'ה החליטו לעשות בק טרק ביקשתי מאיתי להסיר להם את הדרגות, ואחרי שפתחנו להם את הדלת עם התחשבות ויצירת מעגל האימון והם טרקו אותה, בפעם הבאה הם יצטרכו הרבה יותר מפטיש 5 ק"ג כדי לפתוח אותה ככה שמצידי ההנהלה אצל המתחרים יכולה לרדות בהם כמה שהיא רוצה בלי פחד של הרמת שריר.

פחות מטריד אותי העובדה שבמהלך הסדר במקום לחפש את האפיקומן התכתבתי עם חצי ווטסים כדי לנסות לזרז להם עניינים, אלא יותר שכמה שעות לפני הסדר, פרידלנד ואור ועוד חלק מהמיקצוענים אצליינו ישבו איתם כמה שעות טובות עם העזרה הטכנית הדרושה ונתנו להם חיבוק חם, בניגוד לכמה טענות ששמעתי מחברי הרשת המיתחרה שאם הם יבואו יתייחסו אליהם כסוג ב', מה שלא נכון בעליל.

את הלקחים שלי מהעניין הפקתי לא יודע איזה חבר'ה יירצו לעבור או לא יירצו לעבור- אני יודע שאת שלנו כחטיבה עשינו כמו שצריך על הצד הטוב ביותר בעניין, החשבון עליי, הטעם עליהם וכמו שאמרתי מעגליות תיהיה כאן (גם לטוב וגם לרע).

חג שמייח לכולם

פורסם

אני ישבתי באותו יום בטימספיק והחבר'ה האלה, שאגב, נשמעים כמו אנשים רציניים וטובים, קיבלו הדרכה צמודה מבאכתרי, פרידלנד וזיירמן, עם יחס VIP. המקרה הזה מרגיז אותי מאוד, זאת יריקה בפרצוף.

פורסם

אל תיקח ללב זיירמן ושאר החברים שעסקו בנושא.באידיש יש מילה שההורים שלי אמרו לי תמיד:לא משנה מה תהיה בחיים מנקה רחובות או מדען תמיד תשאר מאנטש כלומר בן אדם. אז אתה היית בנושא הזה מאנטש כלפיהם והם יצאו מאנייאקים.

אבל צריך להסיק מסקנות מכך ולהבא למי שעזב פה ורוצה לחזור לא לקצר לו שום הליכים ולבדוק טוב טוב את אמינותו והתנהגותו ועדיף שנשאר בוואטיל עם פחות פקחים וטייסים אבל עם איכות מקצועית ואנושית של החברים.

פורסם

אל תיקח ללב זיירמן ושאר החברים שעסקו בנושא.באידיש יש מילה שההורים שלי אמרו לי תמיד:לא משנה מה תהיה בחיים מנקה רחובות או מדען תמיד תשאר מאנטש כלומר בן אדם. אז אתה היית בנושא הזה מאנטש כלפיהם והם יצאו מאנייאקים.

אבל צריך להסיק מסקנות מכך ולהבא למי שעזב פה ורוצה לחזור לא לקצר לו שום הליכים ולבדוק טוב טוב את אמינותו והתנהגותו ועדיף שנשאר בוואטיל עם פחות פקחים וטייסים אבל עם איכות מקצועית ואנושית של החברים.

מה שנקרא בקיצור "כבדהו וחשדהו".

את האמת, הכתובת דיי הייתה על הקיר, ידענו שיש סיכוי לא קטן שזה יקרה.

פורסם

אלעד, אני עד לכך שלקחתה אחד אחד לחדר בנפקד ודיברתה ועזרתה כמה שעות טובות!

זה שאנשים לא יודעים להעריך וחוזרים "עם הזנב בן הרגליים" זה בעיה שלהם.

בנוסף,אחד המנהלים גם נכנס בשם בדוי לTS החטיבה בשביל "לרגל" ולראות מי פה TS של VATIL.

פורסם

אלעד, אני עד לכך שלקחתה אחד אחד לחדר בנפקד ודיברתה ועזרתה כמה שעות טובות!

זה שאנשים לא יודעים להעריך וחוזרים "עם הזנב בן הרגליים" זה בעיה שלהם.

בנוסף,אחד המנהלים גם נכנס בשם בדוי לTS החטיבה בשביל "לרגל" ולראות מי פה TS של VATIL.

וואו, זאת פשוט עליבות נפש...

פורסם

רק אל תסגרו דלתות לבאים אחריהם [אם יהיו]

ממה שהבנתי המצב שלם לא מעודד להישאר ולתרום אלא להיפך, ואין כמו ארגון מתחרה כמקור לפקחים...

אז כמו שאמרתי -אם יהיו עוד בקשות להצטרפות -אני בעד לעזור ולתת הרגשה טובה, אין מה לעשות הסיפור הנוכחי הוא מחיר לשלם, אני מאמין שמתישהו יהיה פירעון בדמות פקחלים שיבואו ברצינות ויישארו.

פורסם

רק אל תסגרו דלתות לבאים אחריהם [אם יהיו]

ממה שהבנתי המצב שלם לא מעודד להישאר ולתרום אלא להיפך, ואין כמו ארגון מתחרה כמקור לפקחים...

אז כמו שאמרתי -אם יהיו עוד בקשות להצטרפות -אני בעד לעזור ולתת הרגשה טובה, אין מה לעשות הסיפור הנוכחי הוא מחיר לשלם, אני מאמין שמתישהו יהיה פירעון בדמות פקחלים שיבואו ברצינות ויישארו.

איציק בהחלט דלתות לא היסגרו  היו לפניהם שבאו ויהיו אחריהם, ספציפית ה - 5 חבר'ה- חובת הההוכחה תיהיה עליהם אם ירצו וזה לא יהיה פשוט בכלל.

פורסם

אני בטוח שהם קוראים את השירשור הזה...

ישבתי בחדר של זיירמן לפני בערך 13 שנים לכתוב את "נהלי המרחב"  כשהתחלנו את הרשת הראשונה ב IVAO..  (לפני שעברנו ל VATSIM).   בזמנו כל מצטרף שהיה נכנס  למעגל היה נכס עצום !   לא היו מתחרים..  זה היה ייחודי.   בכל פעם שהגיע קורנבלום כזה או אחר היינו מתרגשים.  

וגם היום.

אני אישית מתרגש ומאוד אשמח לראות איחוד של החבר'ה.   במקום שעתיים גישה היום בערב יכולנו לראות 5 עמדות מחוברות ו 4 שעות של פיקוח סטייל אוסטריה.   

יום אחד זה יקרה...  עניין של זמן.   

וקחו את אלירן בקלות, ואלירן - קח את הדברים בקלות.   כולה תחביב.  ממליץ להתאחד.  זה אינטרס משותף לכולנו.  

אגב כמה רחוק הייתי מוכן ללכת:  (לידעת צוות IVAO):

כתבתי לזיירמן בפרטי שאני חושב שזה בר ביצוע לקחת 2 חבר'ה רציניים שלהם ולהכניס אותם לצוות החטיבה פה ב  VATIL

פורסם

אני רוצה להגיד מילה טובה לכל "העוסקים במלאכה" , אלה שעזרו להסבה של החבר'ה האלה.

השתמשתם בצד הטוב של התפקיד שלכם ועשיתם עבודה גדולה!

חבל שככה המקרה נגמר, אבל חשוב להשאיר את הדלתות פתוחות, כי בסה"כ דברים כאלה חשובים מאוד להתקדמות החטיבה.

פורסם

אני רוצה להגיד מילה טובה לכל "העוסקים במלאכה" , אלה שעזרו להסבה של החבר'ה האלה.

השתמשתם בצד הטוב של התפקיד שלכם ועשיתם עבודה גדולה!

חבל שככה המקרה נגמר, אבל חשוב להשאיר את הדלתות פתוחות, כי בסה"כ דברים כאלה חשובים מאוד להתקדמות החטיבה.

הדלתות פתוחות לכולם תמיד, אבל לא בטוח שהן יפתחו בקלות לאלה ש"דפקו ברז".

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...