Amir Paz פורסם אפריל 20, 2013 דיווח פורסם אפריל 20, 2013 איתי אגיב לך יותר מאוחר כשיהיה לי זמן בערב. אבל בינתיים כנקודה למחשבה על שקיפות , בוא תסביר מי לקח את דומיין חיל האוויר כי לא שולם בזמן ובעיקר - מדוע הוא עשה זאת...
Etai Charit פורסם אפריל 20, 2013 דיווח פורסם אפריל 20, 2013 איתי אגיב לך יותר מאוחר כשיהיה לי זמן בערב. אבל בינתיים כנקודה למחשבה על שקיפות , בוא תסביר מי לקח את דומיין חיל האוויר כי לא שולם בזמן ובעיקר - מדוע הוא עשה זאת... אני לא אוהב להשתתף בחידונים רטוריים פומביים, אך אענה בכל זאת, לטובת מי שפחות מעורה בפוליטיקה הזו. נכנסתי לתפקיד, עשיתי מה שעשיתי, לא הצלחתי, החיל היה רדום לכחודשיים, ואז הגיע סוף תקופת הדומיין. החלטתי שאני לא מתאים להמשיך ולנהל את החיל במתכונתו הנוכחית ושאין לי סיבה לשנות אותו למתכונת חדשה. לא היה בי רצון להמשיך לנהל החיל, ומשום כך גם לא לחדש את הדומיין בעצמי. כשהוצב בפניי הדדליין (המאוד קרוב) של חידוש תשלום הדומיין, הצבתי אולטימטום לחברי החיל המעטים: או שמישהו מחליף אותי, או שהחיל ייסגר (משום חוסר יכולת לעמוד בתנאי ואטסים להמשך קיומו כגוף חוקי ברשת). ניגש אליי מישהו אחד, בודד, עם כוונה טובה. העברתי אליו את האחריות. מכאן אני עמום בפרטים הוא לא הצליח לסחוף אחריו את החיל, ניסה להנהיג שינויים שלא עברו ואיימו לפלג את החיל. נעשתה איזושהי "הפיכה שלטונית" ובשורה התחתונה הפיקוד עבר למי שהיום מנהל אותו. כן, לא, שחור, לבן, אפשר להתווכח עם הפרטים, וכמובן שכל אחד רואה את זה מנקודת מבטו שלו ויגדיר דברים באור אחר מנקודת מבטו. אבל זה בגדול מה שאני מכיר. זה העבר. בעצתי דיברתי על העתיד. מה רצוי לעשות, לאור ממצאי העבר, כאלה שפחות תלויים במי מנהל את החיל בפועל כרגע אלא יותר באיזו אסטרטגיה ננקטה עד עכשיו, לא משנה על ידי מי. אני גם לא בא להאשים או להוכיח חפות של אף אחד. בסה"כ הצעת ייעול לעתיד שנובעת מאיזושהי ראייה שלי את הדברים. איך השאלה שהצגת, המאוד ממוקדת באופן אישי, לעובדה שאני מנסה לתת הצעת ייעול לחיל ללא מטרת תמורה אישית שלי, וזה נתפס כאילו אני תוקף את חברי ומנהלי החיל, אותם אלה שהעצות שלי מכוונת לטובתם בלבד?
Chris Bell פורסם אפריל 20, 2013 דיווח פורסם אפריל 20, 2013 both you hawks pls take a deep breath this isn't the thread or the place for that discussion stay on thread topic pls now for the repaints..., im just joking
Amir Paz פורסם אפריל 20, 2013 דיווח פורסם אפריל 20, 2013 איפה אתה חריט ואיפה המטרה... אתה מחטיא. סחבק שאל אותך שאלה פשוטה - למה שמישהו אחר יקנה את הדומיין הזה? מפה ועד לפרש את השאלה שלי ככזו ששופטת את ההתנהלות שלך כמח"א - רחוק מאוד. אני בא להמחיש משהו מאוד מאוד פשוט - לא כולם איתי חריט ומשה מזרחי. בא להמחיש לך שיש חבר'ה שלא רוצים לטובתנו. Chris Bell הגיבו לזה 1
mickey lip פורסם אפריל 20, 2013 דיווח פורסם אפריל 20, 2013 חריט לא הבנתי מה הבעיה עם התגובה שלי ? או שמא רק לך מותר להביע דיעה אישית יקירי ( עטופה כמובן בסרט ורוד ) ? תקפתי מישהו באופן אישי ? האשמתי מישהו באופן אישי ? פשוט כתבתי את תחושתי כצופה מהצד. הייתי אומר שנסחפת קצת יקירי.
Bar Rodoy פורסם אפריל 20, 2013 דיווח פורסם אפריל 20, 2013 הדעה שלי, בתור חבר בVIAF ואחד שיצר כמה סינרים שם, היא שזה בסדר גמור שאנחנו מגבילים. כמו שדלתא וירטואל לא משחררת את הACARS שלה לכולם ככה אנחנו לא משחררים חלק מהדברים. אני זוכר שהיה בלאגן עם הסינרי של רמה"ג, שהחלטנו להגביל בגלל שאיכשהו המתחרים שלנו גנבו לנו סינרי מתוך פורום VIAF ועוד פירסמו איתו תמונות. אחרי שעלינו עליהם, פתאום הם לא יודעים על כלום וכמובן שהתחמקו מלתת תשובה, אז החלטנו להגביר את האבטחה כדי שנוכל לשמור דברים בלעדיים בשבילנו.
Etai Charit פורסם אפריל 21, 2013 דיווח פורסם אפריל 21, 2013 סליחה אם נסחפתי, כנראה שאני זה שלא הבין אתכם נכון.
Etai Charit פורסם אפריל 21, 2013 דיווח פורסם אפריל 21, 2013 הדעה שלי, בתור חבר בVIAF ואחד שיצר כמה סינרים שם, היא שזה בסדר גמור שאנחנו מגבילים. כמו שדלתא וירטואל לא משחררת את הACARS שלה לכולם ככה אנחנו לא משחררים חלק מהדברים. אני זוכר שהיה בלאגן עם הסינרי של רמה"ג, שהחלטנו להגביל בגלל שאיכשהו המתחרים שלנו גנבו לנו סינרי מתוך פורום VIAF ועוד פירסמו איתו תמונות. אחרי שעלינו עליהם, פתאום הם לא יודעים על כלום וכמובן שהתחמקו מלתת תשובה, אז החלטנו להגביר את האבטחה כדי שנוכל לשמור דברים בלעדיים בשבילנו. רודוי, אף אחד לא פקפק בלגיטימיות של זה. ברור שזה בסדר. ברור שזה מותר ואפילו הגיוני. אני פשוט חושב שזה לא בריא לחיל עצמו. אז שוב, כמו שאנחנו לא החטיבה האמריקאית, וח"א הישראלי רחוק מלהיות ח"א האמריקאי, ככה ההמשלה לדלתא וירטואל לא נכונה. אסטרטגיה שעובדת בשבילם לא בהכרח תעבוד בשביל ח"א הישראלי הוירטואלי, הקטנטן. ולדעתי זו אכן אסטרטגיה שלא מתאימה. זה הכל.
Chris Bell פורסם אפריל 21, 2013 דיווח פורסם אפריל 21, 2013 we are all in agreement that restrictions should be in place for internal resources IMO and without beating around the bush There should be a bit more dignified way Moshe and such VIP personnel Could obtain classified resources without being put to through the ringer i have suggested and i believe it's in motion behind the scenes a private section viewable to registered members only Combined with time and posts restrictions so new members cannot register just to grab resources they must be registered for at least a month have three likes, and post min 30 posts Before the section becomes available to them then you can add another level; a manual admin intervention to be added to the private resource group devs can post their final work in there safely etc mickey lip הגיבו לזה 1
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 21, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2013 טוב האמת שלא תכננתי שהפוסט יפליג למרחקים כאלה... בסך הכל התחיל כרעיון שלי של רגע שהוצג כהצעה מנומסת, די מהר הבנתי שהרעיון נדחה על הסף וגם הבנתי את הסיבה. מקבל, למרות שהייתי שמח מכל הלב אם כמדיניות זה היה נעשה אחרת (כשאני נרשמתי לקורס טיס של ח"א לא מזמן, היו משהו כמו 6-7 מדריכים על 3-4 חניכים, כל החומרים ה"סודיים" כולל פורום ח"א היו ממודרים וחסומים לחניכים עד שלא "יסיימו בהצלחה את הקורס" ופה אני עם איתי, ככה זה לא טוב, לא יודע איך כן, צריך לחשוב). ואז איכשהו נסחפתי ליציאה מתחכמת עם הניילונים השחורים (סתם יציאה דבילית, מודה), ומשם לביקורת... פספסתי את הקו של נקודת ההמתנה אני מניח, הביקורת זה דיון אחר אישית אני חייב להגיד שעד היום באמת אין לי בעיה בתקשורת ישירה להשיג מהחבר'ה את מה שאני צריך, ואני גם אומר תודה יפה למי שמגיע לו, אז מאחורי הקלעים באמת שהכל בסדר ואין צורך לדאוג לי. אני מאמין שכל מי שמזוהה עם החטיבה יכול לקבל את אותו יחס, יש פה חבר'ה טובים בסך הכל, יחד עם זאת אין אף פעם 100 אחוז שליטה על מה יגיע למתחרים ומי המדליף. לגבי מתקפה שקטה ומכויילת... ממש לא הכיוון. (אמיר, תודה על התגובות המתונות אבל בקשר לקונספירציות אולי תחליף כדורים ). זה פחות או יותר איך שאני מסכם את הצד שלי. לכל השאר תרשו לי לא להתיחס, ונסיים ברוח טובה.