עבור לתוכן
Or Bahtari

**VATIL Meeting - מיני חד"ב**

Recommended Posts

פורסם

VATILmeeting2.png

אהלן חברים!

לראשונה ברשת VATSIM - אופציה למקום שבו פקחים יוכלו להיפגש ולפקח ביחד לעיתים קרובות!

המקום נמצא בתל-אביב ונקרא Tel Aviv Hackerspace   - "האקרספייס" הינו מקום בו אנשים יצירתיים נפגשים כדי לשוחח, להחליף רעיונות, ולבנות דברים. מין "מועדון" לאנשים סקרנים ויצירתיים.

למידע נוסף אודות המקום הינכם מוזמנים לבקר באתר הבא : http://hackerspaces.org/wiki/TAMI . 

פקחי VATIL מוזמנים לפקח שם בכל פעם שתצא הודעה על כך מטעם מחלקת אירועים , בד"כ מדובר באירועים שבועיים (לא כל אירוע שבועי אך לעיתים קרובות) , 

כרגע אנו בשלבי ניסיון בהם אנו בודקים את מידת התאמתו של המקום לאירועים מסוג זה וכאן דרושה עזרתכם!

מספר דגשים : 

1) התנהגות הולמת ומופתית - נא לא לשכוח כי המקום ניתן לנו בהתנדבות ובאדיבות רבה , לכן אנו מחויבים להתנהג בהתאם!

2) הינכם מחויבים להביא אוזניות USB/רגילות מהבית !

3)יש לציין כי כרגע מדובר באירועים שבועיים הנערכים בעיקר בשבתות , כלומר אין תחבורה ציבורית ! 

לכן נבקש מכם בכל לשון של בקשה לוודא ב-100% שאתם מסוגלים להגיע לפני שאתם משתבצים.

נוהל שיבוץ : 

נא לשלוח לי הודעה פרטית עם הפרטים הבאים -

שם פרטי ומשפחה -  עמדה מבוקשת ,

מספר פלאפון.

דוגמא לשיבוץ :

אור באכתרי  - מגדל בן-גוריון

0571234567

לאחר בקשה לשיבוץ ינתנו לכם כל הפרטים כגון : אנשי קשר וכתובת מדויקת.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

האירוע הקרוב יתקיים ביום שבת ה-4/5/13 בין השעות 17:00 עד 21:00 (מקומי).

נכון לאירוע זה באופן ספציפי רק פקחים מוסמכים רשאים לפקח.

ביקורים מתאפשרים בתיאום מראש על-ידי הודעה פרטית אליי בפורום.

לטבלת שיבוץ הפקחים לחצו כאן.

אנו מודים לחבר החטיבה יובל אדם שהציע את המקום ובלעדיו אירוע זה אינו יכול להתקיים!

פורסם

מישהו מגיע מאזור כפ"ס?

תומר , נא לא להפוך את ההודעה לשרשור טרמפים .

המתן עד שהשתבצו פקחים ולאחר מכן תבדוק  , 

מה גם שפקחים מודרכים אינם מורשים להגיע לאירוע 

הקרוב באופן ספציפי.

פורסם

תומר , נא לא להפוך את ההודעה לשרשור טרמפים .

המתן עד שהשתבצו פקחים ולאחר מכן תבדוק  , 

מה גם שפקחים מודרכים אינם מורשים להגיע לאירוע 

הקרוב באופן ספציפי.

אני לא מודרך קרקע :vava:

פורסם

אהלן כולם :) אחרי שנתיים+ של הפסקה אני קצת מנסה לחזור לעניינים בחטיבה.
בשנה האחרונה אני פעיל בTel Aviv Makers שהוא חלל קהילתי ופתוח לכל מי שמעוניין לבוא ולעבוד בו. יש לנו שם מחשבים, ציוד אלקטרוניקה, כלי עבודה כבדים והרבה מאוד אנשים מאוד מוכשרים שיכולים לעזור לכל פרוייקט.

900px-Surround010413.jpg

אנחנו נתחיל מהמיני חד"ב עוד שבועיים ונראה איך זה ילך, בתקווה שבעתיד נוכל לעשות אירועים יותר גדולים.

באירוע הקרוב אנחנו נתקין עמדות פיקוח על 4-5 מחשבים שיש במקום ונראה איך זה הולך.

תוכניות לעתיד - התקנת קוקפיט מלא :)

בכל מקרה, המקום פתוח תמיד (כל שעה, כל יום) למי שרוצה לבוא לבקר ו/או לעבוד בו.
פרטים על הפעילות יש בויקי שלנו: http://telavivmakers.org/index.php/Main_Page
ואפשר ליצור איתי קשר ישירות בכל שאלה או בקשה שיש לגבי הפעילות שם

**הצעה לחברי החטיבה: כחלק מפרוייקט שעבדנו עליו במקום, אני שוקל להעביר סדנא של 2-3 שעות על איך אפשר - על ידי שימוש ברכיב שעולה $20 - להפוך את המחשב שלכם לסקאנר שקולט כל תדר רדיו בטווח מאוד רחב. צרו קשר בפרטי אם אתם מעוניינים להשתתף. זה יקרה בחודש הקרוב והמקום מוגבל**

טיזר לאחת התוכנות שנדגים:

7144857315_4632536298_z.jpg

פורסם

אני אשמח, בתור אחד שפחות אוהב לטוס בבן גוריון, אם בזמן האירוע יעלו גם פקחים נוספים לשדות בארץ, גם אם לא מהמפגש אלא מהבית...

פורסם

היי כולם,

עדכון קצר לגבי הסדנא, היא נקבעה ליום ראשון ה5/5 (כלומר יום אחרי המיני חד"ב) בשעה 20:00 בערב בTel Aviv Makers, קיבוץ גלויות 45 ת"א.

כל מי שכבר שלח לי הודעה פרטית מקומו מובטח. אם אתם מעוניין להצטרף, נא לעדכן אותי מראש כדי שנדע להערך בהתאם.

אפשר לעשות אטנדינג באירוע בפייסבוק - https://www.facebook.com/events/356167644503286

פורסם

אהלן חברים!

האירוע בעוד יומיים וכרגע למרות שטבלת שיבוץ הפקחים די מלאה אתם עוד יכולים להשתבץ,

כמו שהנכם שמים לב הפקחים שהשתבצו הם חברי צוות ולכן אנו נשמח לשלב אתכם באירוע בכל עמדה שתרצו!

פורסם

אהלן חברים!
מחר אנחנו יוצאים לדרך ובתקווה למסורת חדשה בחטיבה : VATIL MEETING!
פיקוח מלא מובטח בבן-גוריון ובכל ישראל , הולך להיות מעניין!
לציין שבאפשרותכם להירשם למשמרות פיקוח גם בשעות שתפוסות ואנו נעשה כל מאמץ לאשר לכם את המשמרת.
ביקורים בתיאום מראש יתקבלו בברכה!

שבת שלום ממחלקת אירועים - VATIL!

פורסם

פיקוח תל אביב לכל האירוע! איזה כיף! אני אבדוק מה מסלול הכי ארוך ומיוחד בארץ לCVFR, ונראה את הפקח מכניס אותי בין כל הג'מבואים :)

פורסם
לכל טייסי וואטיל!
היום אירוע הטיסה הגדול!
אני ושמעון כהן ממריאים עם ה747-400 ה"מלכות" שלנו מדובאיי OMDB לבן גוריון.הטיסה היא כשלוש שעות תלוי בכיוון ובעוצמת הרוחות.בגובה FL320.אני עומד בשדה התעופה בדובאיי בGATE F24 כ BAW165 ומשם נתחיל את כל ההכנות הרגילות הדרושות להמראה.ההמראה עצמה תהיה בשעה 16.00 על מנת שנגיע לנחיתה בבן גוריון באירוע בשעה 19.00 מקומי.
הנתיב טיסה שלנו הוא:OMDB SID MIADA M318 ADV N563 BALUS UL768 VATIM UL550 TOLDI UN318 VELAL G669 ASH G662 KUPRI L200 AMN SALAM LLBG
אני מזמין את כל הטייסים ה"כבדים" להצטרף אלינו בטיסה זאת ואת כל המטוסים הקלים ללוות אותנו בשמי הארץ וליצור תנועה.
...כהרגלי בנחיתה בבן גוריון אתרגל נחיתותTOUCH AND GO והקפות ראייה על המסלול אשר יופיעו בחדר הבקרה על גבי מסך ענק באמצעות מקרן להנאת כל הצופים.

אז להתראות בשחקים עם ה"מלכות" והדיילות... :yahoo:

פורסם

לצערי לא אוכל להגיע. הסיבות שמורות במערכת :/

אישית, מאוד רציתי ויהיה לי חסר לא להיות שם.

צלמו תמונות ועדכנו בזמן אמת אעקוב אחרי האירוע באינטרנט.

פורסם

:good: כול הכבוד טסנו נהנו [לצערי קרס הסימולטור הבעיה בבדיקה] היה אחלה המשיכו כך  8)

והיה כייף לראות את הפקחים ברשת [חסר קול אפשר לשפר לפעם הבאה]. :db:

:good:  :good:  :good:

שמעון-BAW333- :wacko:

פורסם

חברים היה אירוע מעולה - אין לי מה להוסיף!

מקום האירוע מדהים ואנו רוצים לראות להבא עוד פקחים ואפילו מבקרים!

אנו שואפים להרים אירוע כזה פעם בחודש וזה אפשרי!

שבוע טוב!

אורח amit kleinman
פורסם

היה אירוע מצוין!

יוזמה מבורכת!  :good:

האירוע דימה את המציאות עד כמה שאפשר מבחינת כמות ותדירות הטיסות היוצאות והנכנסות, וזה שיפר את הרצון לטוס.

אני כבר מחכה בקוצר רוח לאירוע הבא!

כל הכבוד ותודה לכל הפקחים! :D

פורסם

חייב להגיד שהיה ממש תענוג האירוע!

גם לחזור לפקח קצת (גם אם בקטנה), גם לארגן את המקום בצורה מופתית יחד עם אור, איציק וברלוי, היה ממש כיף הסופ"ש :)

כל מי שהיה היום בהאקרספייס מאוד התרשם ממה שהרמנו, וכמובן מצפים לשת"פים נוספים.

אני לא אשקר, אנשים רוצים לראות קוקפיט עובד במקום. מי מרים את הכפפה?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...