Liam Koshrovski פורסם מאי 31, 2013 דיווח פורסם מאי 31, 2013 ------ Shaked Zuchovichky, Alon Golodny וגם Chris Bell הגיבו לזה 3
Bar Rodoy פורסם מאי 31, 2013 דיווח פורסם מאי 31, 2013 יפה, רק שוב נזכיר, זה לא לאנדקלאס אלא רק טקסטורות. עד כמה שאני ידוע הלאנדקלאס של ישראל דרוש כדי לקבל צורה אמיתית לתל אביב בשילוב של התוסף הזה.
Rami Rami פורסם מאי 31, 2013 דיווח פורסם מאי 31, 2013 יפה, רק שוב נזכיר, זה לא לאנדקלאס אלא רק טקסטורות. עד כמה שאני ידוע הלאנדקלאס של ישראל דרוש כדי לקבל צורה אמיתית לתל אביב בשילוב של התוסף הזה. חבילת הבסיס היא ללא לאנדקלאס,אבל הם יוציאו בהמשך חבילות לאנדקלאס למקומות בעולם. מה שאני לא אוהב בלאנדקלאס הוא את האובייקטים בת"א שאוכלים פריימים,הבעיה שאם הלאנדקלאס מותקן אצלי ואני מבטל את תיקיית האובייקטים,גם הדיפלוטים נעלמים לי (אין את מגדלי עזריאלי וכל זה).
David Bendavid פורסם מאי 31, 2013 דיווח פורסם מאי 31, 2013 דווקא נראה שיש מבנה כלשהו (בכל זאת, צריך לסנכרן את זה עם הכבישים וכו'...) אתם רוצים להגיד שמסביב לכבישים, מחלפים ובניינים מרכזיים זה רנדומאלי? אני לא חושב שזה כ"כ מורגש...
Barak Zohar פורסם מאי 31, 2013 דיווח פורסם מאי 31, 2013 חבילת הבסיס היא ללא לאנדקלאס,אבל הם יוציאו בהמשך חבילות לאנדקלאס למקומות בעולם. מה שאני לא אוהב בלאנדקלאס הוא את האובייקטים בת"א שאוכלים פריימים,הבעיה שאם הלאנדקלאס מותקן אצלי ואני מבטל את תיקיית האובייקטים,גם הדיפלוטים נעלמים לי (אין את מגדלי עזריאלי וכל זה). רמי, כבר עשינו בדיקה מס' פעמים לאובייקטים של הלאנדקלאס ואין להם ממש השפעה על הפריימים. כל מי שהשתתף בבדיקה במקרה גם משתמש בסינרי של דוד לנתב"ג. ברגע שהם הסירו אותו מהספרייה לצורך הבדיקה, הפריימים היו גבוהים וללא שינוי.
Bar Rodoy פורסם מאי 31, 2013 דיווח פורסם מאי 31, 2013 דווקא נראה שיש מבנה כלשהו (בכל זאת, צריך לסנכרן את זה עם הכבישים וכו'...) אתם רוצים להגיד שמסביב לכבישים, מחלפים ובניינים מרכזיים זה רנדומאלי? אני לא חושב שזה כ"כ מורגש... זה מבוסס על הדיפולט. זה לוקח את הלאנדקלאס הקיים (דיפולט או ISP או מה שיש לך) ופשוט משנה לו את הטקסטורות.
Chris Bell פורסם יוני 1, 2013 דיווח פורסם יוני 1, 2013 ORBX trick is to place trees and bushes everywhere; it seems to brings out the 3D feel what we got going so far is much better and accurate the only thing they have going there is higher quality photoreal imagery; in the few selective edited pics they posted up close; the objects look cartoonish; Vatil's Developers work is much better
elai bachar פורסם יוני 1, 2013 דיווח פורסם יוני 1, 2013 הנה כמה תמונות של אפקט התאורה... זה נראה מדהים!
Barak Zohar פורסם יוני 1, 2013 דיווח פורסם יוני 1, 2013 אתם לא חייבים לחכות ל ORBX בשביל תאורה לסימולטור. את התוסף הזה תוכלו למצוא כאן: http://www.beetleprint.com.br/experiencex.html