עבור לתוכן
Liam Koshrovski

תמונות חדשות מה-FTX Global בתל אביב

Recommended Posts

פורסם

יפה, רק שוב נזכיר, זה לא לאנדקלאס אלא רק טקסטורות. עד כמה שאני ידוע הלאנדקלאס של ישראל דרוש כדי לקבל צורה אמיתית לתל אביב בשילוב של התוסף הזה.

פורסם

יפה, רק שוב נזכיר, זה לא לאנדקלאס אלא רק טקסטורות. עד כמה שאני ידוע הלאנדקלאס של ישראל דרוש כדי לקבל צורה אמיתית לתל אביב בשילוב של התוסף הזה.

חבילת הבסיס היא ללא לאנדקלאס,אבל הם יוציאו בהמשך חבילות לאנדקלאס למקומות בעולם.

מה שאני לא אוהב בלאנדקלאס הוא את האובייקטים בת"א שאוכלים פריימים,הבעיה שאם הלאנדקלאס מותקן אצלי ואני מבטל את תיקיית האובייקטים,גם הדיפלוטים נעלמים לי (אין את מגדלי עזריאלי וכל זה).

פורסם

דווקא נראה שיש מבנה כלשהו (בכל זאת, צריך לסנכרן את זה עם הכבישים וכו'...) אתם רוצים להגיד שמסביב לכבישים, מחלפים ובניינים מרכזיים זה רנדומאלי?

אני לא חושב שזה כ"כ מורגש...

פורסם

חבילת הבסיס היא ללא לאנדקלאס,אבל הם יוציאו בהמשך חבילות לאנדקלאס למקומות בעולם.

מה שאני לא אוהב בלאנדקלאס הוא את האובייקטים בת"א שאוכלים פריימים,הבעיה שאם הלאנדקלאס מותקן אצלי ואני מבטל את תיקיית האובייקטים,גם הדיפלוטים נעלמים לי (אין את מגדלי עזריאלי וכל זה).

רמי, כבר עשינו בדיקה מס' פעמים לאובייקטים של הלאנדקלאס ואין להם ממש השפעה על הפריימים. כל מי שהשתתף בבדיקה במקרה גם משתמש בסינרי של דוד לנתב"ג.

ברגע שהם הסירו אותו מהספרייה לצורך הבדיקה, הפריימים היו גבוהים וללא שינוי.

פורסם

דווקא נראה שיש מבנה כלשהו (בכל זאת, צריך לסנכרן את זה עם הכבישים וכו'...) אתם רוצים להגיד שמסביב לכבישים, מחלפים ובניינים מרכזיים זה רנדומאלי?

אני לא חושב שזה כ"כ מורגש...

זה מבוסס על הדיפולט. זה לוקח את הלאנדקלאס הקיים (דיפולט או ISP או מה שיש לך) ופשוט משנה לו את הטקסטורות.

פורסם

ORBX trick is to place trees and bushes everywhere; it seems to brings out the 3D feel

what we got going so far is much better and accurate

the only thing they have going there is higher quality photoreal imagery; in the few selective edited pics they posted

up close; the objects look cartoonish; Vatil's Developers work is much better

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...