Asaf Brietbard פורסם יוני 11, 2013 דיווח פורסם יוני 11, 2013 ערב טוב היום ליאב נפש ואני סיימנו את תהליך החפיפה על תפקיד מנהל ההדרכה בואטיל. אין לי ספק שליאב יצעיד את המחלקה לשיאים חדשים; מי שלא יודע לליאב יש רקע ארוך מאוד בהדרכה וירטואלית ואמיתית, ב IFS ובחיל האויר, ועכשיו גם בצוות החטיבה. ליאב הוא האיש הנכון במקום הנכון ואני מאחל לו המון הצלחה בהמשך הדרך. אני מסיים הערב את התפקיד בסיפוק, חושב שסה"כ לא הצלחתי לקלקל יותר מדי... כל מי שיצא לי לעבוד איתו- אני רוצה להודות לכם ולאחל הצלחה בהמשך. מי שיצא לי לעצבן אותו, או שעיצבן אותי - לא נורא, הכל ברוח טובה ומקווה לראותכם במהרה בימנו ברשת טסים ונהנים. אני רוצה להודות לצוות החטיבה, שמאחורי הקלעים עובד ומקדם למען רווחת כולנו. תודה לכולכם אסף Yuval Segev, elai bachar, Yuval Erez וגם 6 אחרים הגיבו לזה 9
shachaf yasurr פורסם יוני 11, 2013 דיווח פורסם יוני 11, 2013 תודה רבה אסף ! תודה רבה על הכל בהצלחה בהמשך החיים אני מאמין שלא השארת חור גדול מדיי אבל מניסיון ליאב הוא הבחור הנכון שצריך להחליפך ושהיה לו בהצלחה !
Asaf Katz פורסם יוני 11, 2013 דיווח פורסם יוני 11, 2013 תודה רבה רבה אסף בהצלחה בהמשך, ונקווה לראות אותך פה מידיי פעם
Izik Bakshi פורסם יוני 11, 2013 דיווח פורסם יוני 11, 2013 אסף, תודה רבה על תרומתך הרבה. קיבלת את מחלקת הדרכה במצב לא מזהיר, ופעלת רבות כדי לקדם היכן שאפשר במסגרת כל האילוצים, וגם קצרת הצלחות. הפגנת אחריות חברתית "קהילתית" שהסכמת לקחת על עצמך את המשימה, ואף לראשונה הצגת חזון למחלקת הדרכה. המון תודה, וכמובן להישמע על הקשר.
Shlomlux2 פורסם יוני 11, 2013 דיווח פורסם יוני 11, 2013 ישר כוח. בהחלט עשית וייצרת הרבה למען הדרכת החטיבה. תודה רבה רבה רבה
Tal Peleg פורסם יוני 11, 2013 דיווח פורסם יוני 11, 2013 אסף, גם אתה תרמתה לא מעט לחטיבה! תודה רבה ובהצלחה בהמשך!
elai bachar פורסם יוני 11, 2013 דיווח פורסם יוני 11, 2013 תודה רבה אסף! על הכל. אמנם אני פה בחטיבה רק חצי שנה בערך אבל בזכותך ומחלקת ההדרכה הצלחתי להתקדם ולעזור לעוד חניכים להתקדם.
amir friedland פורסם יוני 11, 2013 דיווח פורסם יוני 11, 2013 תודה ענקית לאסף על ההשקעה הרבה !המון זמן ושעות של השקעה שנעשו מאחורי הקלעים , תודה רבה ! ובהצלחה גדולה לליאב בתפקיד החדש !
zvi rodes פורסם יוני 12, 2013 דיווח פורסם יוני 12, 2013 תודה אסף על כל הנתינה שלך,אני יודע כשאתה נותן אז נותן %100 ,עכשיו הגיע הזמן להגדיל את צפיפות האוכלוסיה בישראל ולשבת על כוס קפה
Amir Paz פורסם יוני 13, 2013 דיווח פורסם יוני 13, 2013 אסף תודה ענקית! דיי הצלת אותנו בתקופה ההיא שהמחלקה הייתה "באוויר". אני מאוד מקווה שנראה אותך שוב בתפקיד צוות כזה או אחר. מה שבטוח אני לא כשיר כרגע תודה על הכל! ליאב, אחת הכניסות היותר מענינות בתקופה האחרונה. חבר וותיק שמביא איתו נסיון הדרכת פיקוח מהמציאות - בהחלט הולך להיות מעניין . המון בהצלחה !
Zeev Bucki פורסם יוני 13, 2013 דיווח פורסם יוני 13, 2013 תודה לאסף על תרומתו ועל כך שלקח תפקיד אחראי בתקופה לא קלה של התחדשות. ונברך כולנו את ליאב שקיבל את התפקיד האחראי הזה.מהכרותי את ליאב מזה שנים רבות אני בטוח שהוא יצליח בזאת.לפני שנים רבות אם אני לא טועה זה היה בשנת2001 עליתי כטייס חדש לגמרי לבחינה בסולו הקפות על הססנה בהרצליה במסגרת ביה"ס לטיסה של VFS ומי שהיה הבוחן שלי והעביר אותי בהצלחה אכן היה ליאב נפש.ומאז אני התאהבתי בטיסה וכך המשכתי והתקדמתי עד ל744.
Liav Nefesh פורסם יוני 13, 2013 דיווח פורסם יוני 13, 2013 תודה לכל המברכים. אסף, תודה רבה על כל העשייה והתרומה לחטיבה, אקח את מחלקת הדרכה שכל כך דאגת ופיתחת ואמשיך בווקטור כלפי מעלה בטוח שנתראה עוד בפורום, בכנסים ובאירועים. בהצלחה!
david cohen פורסם יוני 16, 2013 דיווח פורסם יוני 16, 2013 תודה אסף על השקעתך ותרומתך הרבה לחטיבה . לליאב בתפקידך החדש מאחל לך הצלחה רבה .