Popular Post Barak Zohar פורסם יוני 28, 2013 Popular Post דיווח פורסם יוני 28, 2013 שלום לכל חברי החטיבה באשר הם! לאחר פניות חוזרות ונשנות בנושא התקנה ותפעול תוכנת Fsinn, אני מציע את שירותי לעשות לכולם הדרכה כוללת בנושא. על הפרק: 1. הורדת התוכנה והתקנתה. 2. עריכת קובץ ה DLL של הסימולטור למניעת בעיות עתידיות. 3. הפעלת התוכנה בפעם הראשונה במצב תקין. 4. הגדרות כלליות של התוכנה + הגדרות סאונד. 5. הסברים על טיפול בתקלות פריימים וכדומה במהלך החיבור לרשת. 6. מניעת קריסות התוכנה/הסימולטור לפני גישה לנחיתה (כמו שכמה חברים סיפרו שחוו) אם תציפו עוד בעיות כאלו ואחרות, אשתדל לפתור אותן. בונוס קטן ממני אליכם יינתן ביום ההרצאה... שווה להגיע, מבטיח שתצאו מרוצים כל מי שמעוניין, נא להשאיר הודעה או לעשות לייק להודעה שלי וכך אראה אם יש ביקוש לדבר כזה, ולאחר מכן אקבע מועד סופי. שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם!!! Hadi Abozaid, Shaked Zuchovichky, Nir Casker וגם 19 אחרים הגיבו לזה 22
Shaked Zuchovichky פורסם יוני 28, 2013 דיווח פורסם יוני 28, 2013 כמו תמיד אהיה מעוניין להקשיב לעצותיך, אגיע
Yan Frant פורסם יוני 28, 2013 דיווח פורסם יוני 28, 2013 אבוא להדרכה, לא יזיק לשמוע בדיוק בזמן האחרון התחילו להיות לי בעיות בחיבור לרשת, ואפילו עכשיו בטיסה אני לא שומע את הפיקוח והPTT לא עובד , אני מקבל רק טקסט
Barak Zohar פורסם יוני 28, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2013 מודה לכם על המענה. קדימה, רוצה לראות עוד אנשים...
Chris Bell פורסם יוני 29, 2013 דיווח פורסם יוני 29, 2013 welcome initiative Barak; glad to see others actively looking to contribute; well done i have a few suggestions that might help improve the process efficiency id divide this in two or three sessions; allowing more members to join in when they can recording for members to catch up in case they missed, or just to listen again when the class is over i wouldn't try and cover it all in one session as sometime too much information; is just too much to process at once if you can brake this down into difficulty levels for each lesson this can be easier on you as the instructor and the students
Moshe Bensal פורסם יוני 29, 2013 דיווח פורסם יוני 29, 2013 קודם כל, כל הכבוד על היוזמה, ותודה על ההתנדבות. שנית, כמובן שאשמח להשתתף, ומקווה שיתקיים בימים שאהיה פנוי.
Barak Zohar פורסם יוני 30, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 30, 2013 חברים, תודה על המענה, אני שמח שיש ביקוש לנושא. אני רוצה לקבוע מועד להרצאה: האפשרויות הן: 1. יום חמישי 4/7 בין השעות 20 - 22. 2. יום שישי בין השעות 17-19. 3. יום שבת בין השעות 18-20. תרשמו בבקשה מה הכי נוח לכם ולפי כמות הבחירה אקבע את יום ההרצאה. אנא הגיבו עד יום רביעי לכל היותר! תודה shachaf yasurr הגיבו לזה 1
אורח amit kleinman פורסם יוני 30, 2013 דיווח פורסם יוני 30, 2013 אפשרות מספר 1 יום חמישי 4/7 בין השעות 20 - 22.
Barak Zohar פורסם יולי 1, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2013 אוקי אז יום חמישי קבענו! נא להגיע בזמן וכל מי שיכול להקליט זה יהיה נהדר. להישמע!
Israel Rotaru פורסם יולי 1, 2013 דיווח פורסם יולי 1, 2013 לי לא משנה, נוח לי גם יום חמישי וגם יום שישי אין לי בעייה דרך אגב ברק, השיעור יועבר בטים ספיק החטיבתי וב- twitch? ומה לגבי רשימת המשתתפים? כי לי למשל לא אישרת השתתפות באופן פרטני
Barak Zohar פורסם יולי 1, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2013 ישראל, אין רשימת משתתפים. כל מי שרוצה להגיע, מוזמן בכייף. ההדרכה תהיה בשרת ה TS של החטיבה בלבד.
Israel Rotaru פורסם יולי 1, 2013 דיווח פורסם יולי 1, 2013 תודה רבה ברק, דרך אגב, לא כדאי לשלב את ההדרכה יחד עם ה twitch? לדעתי החומר המועבר יהיה מוחשי ומובן יותר למשתתפי ההדרכה =]
Yuval Erez פורסם יולי 1, 2013 דיווח פורסם יולי 1, 2013 אני לא אגיע ויש לי בעיה בFSINN וחמורה אני מעדיף כבר לשלוח לפרמוט