Or Bahtari פורסם יוני 29, 2013 דיווח פורסם יוני 29, 2013 אהלן חברים! לראשונה ברשת VATSIM - מקום שבו פקחים יוכלו להיפגש ולפקח ביחד לעיתים קרובות! אנו יוצאים לדרך עם אירוע נוסף באדיבות TAMI והפעם בסגנון REAL OPS בנמל התעופה בן-גוריון! המקום נמצא בתל-אביב ונקרא Tel Aviv Hackerspace - "האקרספייס" הינו מקום בו אנשים יצירתיים נפגשים כדי לשוחח, להחליף רעיונות, ולבנות דברים. מין "מועדון" לאנשים סקרנים ויצירתיים. למידע נוסף אודות המקום הינכם מוזמנים לבקר באתר הבא : http://hackerspaces.org/wiki/TAMI . האירוע יתקיים ביום ראשון ה-14/7 החל מהשעה 09:00 ועד השעה 23:00 - יום שלם שכולו VATIL! פקחי הטיסה שלנו מוזמנים ואף מתבקשים להגיע ולפקח במקום! למערכת שיבוץ טיסות (סלוטים) לחצו כאן. מספר דגשים : 1) התנהגות הולמת ומופתית - נא לא לשכוח כי המקום ניתן לנו בהתנדבות ובאדיבות רבה , לכן אנו מחויבים להתנהג בהתאם! 2) הינכם מחויבים להביא אוזניות USB/רגילות מהבית ! נוהל שיבוץ : נא לשלוח לי הודעה פרטית עם הפרטים הבאים - שם פרטי ומשפחה - עמדה מבוקשת , שעות, מספר פלאפון. דוגמא לשיבוץ : אור באכתרי - מגדל בן-גוריון 09:00-10:00 0571234567 לאחר בקשה לשיבוץ ינתנו לכם כל הפרטים כגון : אנשי קשר וכתובת מדויקת. נוהל שיבוץ לפקחים מושגחים/מודרכים : הנכם רשאים להשתבץ ומחלקת אירועים תדאג לעדכן אתכם בהקדם האפשרי אם הנכם רשאים להגיע , אנו צריכים לדאוג לכם למשגיח/מדריך. לטבלת שיבוץ הפקחים לחצו כאן. נוהל מבקרים : יש לשלוח אליי בקשה לביקור באמצעות הודעה פרטית בפורום בפורמט הבא ולהמתין לאישור - נושא ההודעה : ביקור VATIL MEETING שם מלא: אור באכתרי שעות ביקור משוערות : 17:00-19:00 מספר פלאפון : 057123456 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ אנו מודים לחבר החטיבה יובל אדם שהציע את המקום ובלעדיו אירוע זה אינו יכול להתקיים! מחלקת אירועים VATIL
Rami Rami פורסם יוני 29, 2013 דיווח פורסם יוני 29, 2013 עשיתי טעות קטנה ברישום ושלחתי אימייל לא נכון בטיסת אל על מג'נבה לנתב"ג ELY346 כמובן שאין לי איך לבטל כי האימייל לא קיים...
Elad Zeierman פורסם יוני 29, 2013 דיווח פורסם יוני 29, 2013 עשיתי טעות קטנה ברישום ושלחתי אימייל לא נכון בטיסת אל על מג'נבה לנתב"ג ELY346 כמובן שאין לי איך לבטל כי האימייל לא קיים... מה זאת אומרת אימייל לא קיים?
Rami Rami פורסם יוני 29, 2013 דיווח פורסם יוני 29, 2013 מה זאת אומרת אימייל לא קיים? אולי הוא קיים מי יודע,אבל הוא לא שלי,התבלבלתי במילה באימייל שלי ככה שהפרטים שנשלחו לא יגיעו אליי.
Elad Zeierman פורסם יוני 29, 2013 דיווח פורסם יוני 29, 2013 אולי הוא קיים מי יודע,אבל הוא לא שלי,התבלבלתי במילה באימייל שלי ככה שהפרטים שנשלחו לא יגיעו אליי. פנה לאור הוא יוכל לבטל לך את זה . פעם הבאה וודא את המייל כמו שצריף.
Or Bahtari פורסם יוני 29, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2013 עשיתי טעות קטנה ברישום ושלחתי אימייל לא נכון בטיסת אל על מג'נבה לנתב"ג ELY346 כמובן שאין לי איך לבטל כי האימייל לא קיים... נמחק , שים לב להבא.
אורח amit kleinman פורסם יוני 29, 2013 דיווח פורסם יוני 29, 2013 אני לקחתי לג LFPG-LLBG-LFPG עם XL FRANCE. קמים ב6:15 בבוקר המראה מפריז בשעה 7:00 נחיתה משוערת בתל אביב בשעה 11:15. שעתיים המתנה בבן גוריון, המראה מתל אביב בשעה 13:15 ונחיתה משוערת בפריז בשעה 17:30. אני מאחל לכולנו אירוע מהנה ועשיר בתנועות!
Omer Mazaltarim פורסם יולי 3, 2013 דיווח פורסם יולי 3, 2013 לקחתי את אל על 75 להונג קונג...אני אמריא די כבד אז אני אצטרך אישור ל-26 בהמראה, זה מצריך ממני להתחבר מוקדם יותר מהרגיל, נכון?
Rami Rami פורסם יולי 3, 2013 דיווח פורסם יולי 3, 2013 לקחתי את אל על 75 להונג קונג...אני אמריא די כבד אז אני אצטרך אישור ל-26 בהמראה, זה מצריך ממני להתחבר מוקדם יותר מהרגיל, נכון? למה אתה צריך 26?
Omer Mazaltarim פורסם יולי 3, 2013 דיווח פורסם יולי 3, 2013 למה אתה צריך 26? המטוס יהיה כבד מאוד ולא יוכל לבצע את הPURLA 1B בפנייה שמה+הגבלת המהירות, בלי קשר לעובדה שגם במציאות, אם המטוס כבד מידי מכדי לבצע את ההליך הזה, על הטייס לבקש את 26, כמובן שהוא צריך לקחת מקדם זמן נוסף מהזמן הסטנדרטי...
Elad Zeierman פורסם יולי 3, 2013 דיווח פורסם יולי 3, 2013 המטוס יהיה כבד מאוד ולא יוכל לבצע את הPURLA 1B בפנייה שמה+הגבלת המהירות, בלי קשר לעובדה שגם במציאות, אם המטוס כבד מידי מכדי לבצע את ההליך הזה, על הטייס לבקש את 26, כמובן שהוא צריך לקחת מקדם זמן נוסף מהזמן הסטנדרטי... כנראה שאת המטוס שלך אתה לא מכיר הכי טוב או לא מכיר בכלל, במציאות 777 להונג קונג אוכל את P1B בלי מלח...
Omer Mazaltarim פורסם יולי 3, 2013 דיווח פורסם יולי 3, 2013 כנראה שאת המטוס שלך אתה לא מכיר הכי טוב או לא מכיר בכלל, במציאות 777 להונג קונג אוכל את P1B בלי מלח... טוב, תודה על ההערה...אתייחס לזה ברצינות יתרה.
moshe elbaz פורסם יולי 3, 2013 דיווח פורסם יולי 3, 2013 בזמנו ה76 לטורנטו וה77 לאל אי היו עושההp1c/ 1f זה היה מפחיד לראות את המטוס מנתק באזור הy. אבל גם זה נעשה
Or Bahtari פורסם יולי 12, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2013 אהלן חברים! אנחנו יומיים מהאירוע וחסר פיקוח ת"א לשעות הבוקר , אבקש מכל המוסמכים על העמדה לבדוק אם באפשרותם להגיע. תזכורת לכל פקח שהשתבץ : להביא אוזניות! אין לנו במקום אוזניות נוספות אז נא לא לשכוח!
Noy Farhi פורסם יולי 12, 2013 דיווח פורסם יולי 12, 2013 היי אור, בהמשך למשמרת צהריים שלי במידה ואוכל להגיע בשעות הבוקר צהריים אגיע כפקח תל אביב.
Or Bahtari פורסם יולי 14, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2013 אהלן חברים! שידור חי מהחד"ב : http://www.ustream.tv/channel/vatil-meeting תהנו!
Dvir Shany פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 חברה כטייס שבא לנחות בבן גוריון היום היה סיוט, לרגע יש פקח לרגע אין, הוא לא עונה, לא מגיב, לא נותן הוראות, אנשים נוחתים ומטקססים לפי רצונם כיוון שפשוט אין פיקוח...
Vlad Egorkin פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 חברה כטייס שבא לנחות בבן גוריון היום היה סיוט, לרגע יש פקח לרגע אין, הוא לא עונה, לא מגיב, לא נותן הוראות, אנשים נוחתים ומטקססים לפי רצונם כיוון שפשוט אין פיקוח... העניין הוא שהיה כפתור מיוט באוזניות שהוא היה דלוק וכנראה לא שמו לב לזה שזה במיוט ופשוט דיברו לעצמם ואף אחד לא שמע .
amir friedland פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 אכן היו כמה בעיות תקשורת במהלך האירוע...קורה , אין מה לעשות , המקום חדש לנו ולפעמים יש עומס ויש בעיה עם דברים מסוימים וכתוצאה מזה מושבת הפיקוח למספר דקות עד שהבעיה מסתדרת.
Or Bahtari פורסם יולי 14, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2013 חברים , אחרי יום מעייף אני יכול לומר שיצאתי מסופק ונהנתי לפגוש את כולם! כל הכבוד לכל מי שטרח והגיע (ויש כאלו שעשו מאמץ וקמו ב-5:00 לפנות בוקר כדי להגיע) . בהמשך אוציא סטטיסטיקה על כמות התנועות. לכל מי שנתקל בבעיות קשר - זה דבר שקרה , קורה ויקרה בעתיד . אין לכך פיתרון אך יש לציין שהמחשבים תפקדו בצורה מעולה לאורך כל האירוע ונתנו את מה שנדרש לנו לחד"ב. שבוע טוב!
Shaked Zuchovichky פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 היה מעולה עם כמות תנועה נכבדת!אני נהנתי
Noy Farhi פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 היה אירוע מאוד נחמד. לקחתי חלק בעמדת גישה ות"א היה מצחיק ומאתגר. תודה לכל מי שלקח חלק בארגון של האירוע. (תודה ליובל וחברו שנתנו את המקום ליום שלם )