Itay Zecharia פורסם ספטמבר 26, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2004 חשפתם אותי כולכם למידע רב כל כך, ולאחר עיון קצר ברפרוף עברתי על החומר שנמצא באתרים, וכמו כן על מבחני ההכנה לקורס חיל האוויר. אני כבר החלטתי להציב לעצמי כמה מטרות השנה... לא אספר את כולן, אבל חלק מהן, להוציא צין כמה שיותר גבוה ב-5 מתמטיקה ו-5 פיסיקה. בב"ס כן אפשר להילחם על זה, בצבא לא ניתן להתווכח עם אף אחד. וכמו כן גם על הכושר... יש להגביר את האימונים, ו-7 פעמים בשבוע אימון של 3 שעות כל יום, זה מעט עבורי . תודה לכל מי שתרם לדיון החשוב כל כך עבורי. אני כבר יודע מעכשיו, מה הכיוון שלי בעתיד.
Oren Geva פורסם ספטמבר 26, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2004 תשמעו, אתם לא יכולים לדעת בכלל מה יהיה. מה היה אצלי זה שאת הצו הראשון עברתי עם פרופיל 97 וסעיף אחד קטן ולא פוסך טיס של פלטפוס. אחרי הצו השני קיבלתי זימונים ליום שדה (גיבושון) לקראת מיונים לסיירות אבל לא קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר כשאחרים בשכבה שלי קיבלו. פה עלה לי החשד והפעלתי כל מיני קשרים דרך מכרים של ההורים וכו'. התברר לי שהיה לי קב"א 54, ופרופיל 97, אבל הוחלט לא לזמן אותי לטיס מכיוון שאמרתי בראיון בצו השני שאני רוצה טיס וכששאלו אותי מה עם לא אז אמרתי שאני אנסה להגיע למשהו מעניין אחר כמו מודיעין. אז שאלו אותי ואם תגיע לגולני? עניתי - נראה לי שאני יכול לתרום יותר במקום אחר. אל תגידו דבר כזה!. מה שהחיילת הנחמדה מסיקה מזה הוא שאתם ילדותיים, רוצים רק טיס ואם ייתנו לכם משהו אחר לא תרצו. אז זהירות. פה התחלתי להילחם. התקשרתי, כתבתי מכתבים וכו' וזימנו אותי למבדקים. עברתי את כל השלבים, כולל ירפ"א 1 ו-2, והגעתי לגיבוש. את הגיבוש אפילו לא התחלתי. רופא הסתכל עלי (בלי בדיקה אפילו) ומשהו בעמידה שלי לא נראה לו. הוא קרא לי, אמר לי להוריד חולצה, להתכופף, לקום, תפס לי את הגוובוס ואמר לי להשתעל. רשם עם דף שיש לי סעיף גב ושלח אותי הביתה. הסעיך הזה אמנם מוצדק, יש לי עקמת מותנית קלה - כל כך קלה שלא ראו אותה בכלל עד לאותו שלב כולל בירפ"א. על הקטע הזה הם כבר לא וויתרו. הלכתי לכל מיני בדיקות ואורטופדים וצילומים ואין. סעיף פוסל טיס. יצא שהסעיף הזה פוסל גם חי"ר ואני בשלב הזה (לא יודע מה עבר לי בראש) כבר רציתי קרבי ועוד ויתרתי על מבדקים לחמ"ן תלפיות... בקיצור, הגעתי לשריון... כמו שאומרים - פעם טייס, תמיד טנקיסט. או יותר נכון - במקום בו יעמדו הזחלים שם יוקם צוות שמירה.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 26, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2004 תשמעו, אתם לא יכולים לדעת בכלל מה יהיה.מה היה אצלי זה שאת הצו הראשון עברתי עם פרופיל 97 וסעיף אחד קטן ולא פוסך טיס של פלטפוס. אחרי הצו השני קיבלתי זימונים ליום שדה (גיבושון) לקראת מיונים לסיירות אבל לא קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר כשאחרים בשכבה שלי קיבלו. פה עלה לי החשד והפעלתי כל מיני קשרים דרך מכרים של ההורים וכו'. התברר לי שהיה לי קב"א 54, ופרופיל 97, אבל הוחלט לא לזמן אותי לטיס מכיוון שאמרתי בראיון בצו השני שאני רוצה טיס וכששאלו אותי מה עם לא אז אמרתי שאני אנסה להגיע למשהו מעניין אחר כמו מודיעין. אז שאלו אותי ואם תגיע לגולני? עניתי - נראה לי שאני יכול לתרום יותר במקום אחר. אל תגידו דבר כזה!. מה שהחיילת הנחמדה מסיקה מזה הוא שאתם ילדותיים, רוצים רק טיס ואם ייתנו לכם משהו אחר לא תרצו. אז זהירות. פה התחלתי להילחם. התקשרתי, כתבתי מכתבים וכו' וזימנו אותי למבדקים. עברתי את כל השלבים, כולל ירפ"א 1 ו-2, והגעתי לגיבוש. את הגיבוש אפילו לא התחלתי. רופא הסתכל עלי (בלי בדיקה אפילו) ומשהו בעמידה שלי לא נראה לו. הוא קרא לי, אמר לי להוריד חולצה, להתכופף, לקום, תפס לי את הגוובוס ואמר לי להשתעל. רשם עם דף שיש לי סעיף גב ושלח אותי הביתה. הסעיך הזה אמנם מוצדק, יש לי עקמת מותנית קלה - כל כך קלה שלא ראו אותה בכלל עד לאותו שלב כולל בירפ"א. על הקטע הזה הם כבר לא וויתרו. הלכתי לכל מיני בדיקות ואורטופדים וצילומים ואין. סעיף פוסל טיס. יצא שהסעיף הזה פוסל גם חי"ר ואני בשלב הזה (לא יודע מה עבר לי בראש) כבר רציתי קרבי ועוד ויתרתי על מבדקים לחמ"ן תלפיות... בקיצור, הגעתי לשריון... כמו שאומרים - פעם טייס, תמיד טנקיסט. או יותר נכון - במקום בו יעמדו הזחלים שם יוקם צוות שמירה. הגישה הזו לא נכונה לדעתי, צריך בצבא להלחם על מה שאתה רוצה... מי שלא נלחם ואומר יאללה יהיה מה שיהיה מגיע לשריון ראיתי את זה טוב מאוד כששלחו אותי מהגדוד שלי לקלוט חיילים בבקו"ם (אח איזה ימים) מי שנלחם קיבל מה שהוא רוצה, חוץ מאלה שנלחמו לא להיות לוחמים, הם קיבלו כמה שבועות בכלא 4 ולכבוד אורן אסיים בשיר קצרצר: "הוא פשוט שריונר איזה יופי הוא בוער עם אפוד ובלי אפוד הוא בוער יפה מאוד"
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 26, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2004 האמת זה לא סוף העולם... צריך להיות ממש P E R F E C T בשביל להתקבל לקורס ולעבור את כל ה-3 שנים בהצלחה. אפשר להוציא רישיון טייס אזרחי, לטוס 1100 שעות, להגיש בקשה לאלעל... וזהו! (כמובן שלא זהו, פשוט אני לא יודע פרטים נוספים על הקבלה לאלעל... מי שכן יודע מוזמן להרחיב כאן.)
tsh פורסם ספטמבר 26, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2004 ממש אבל ממש ממש ממש לא קשור ללימודים, אני גם עברתי את מבדקי צוות אוויר , אני מחכה עכשיו לירפא א, אני אומנם תלמיד של 5 יחידות בכל דבר, מאנגלית עד מתמטיקה פיזיקה מחשבים מה שנקרא ,קלאסי לטיס אבל זה שטויות במיץ עגבניות יש לי חבר שבמצב שלך מו שאתה מתאר שלא שם כל כך על הלימודים והוא הגיע לירפא א, אומנם שם הוא נפל, בגלל שבסימולטור הוא השתעמם ואז הפך את המצערת להילוכים של רכב, וסתם עשה שטויות , הוא לא רצה בכלל טיס. אין קשר ללימודים יש קשר לשני דברים! אחד - שהוא לא ביכולתך זה הבריאות שתיים- שאיתו תצליח הכל, זה הרצון! תאחלו לי בהצלחה בירפא
Oren Geva פורסם ספטמבר 26, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2004 הגישה הזו לא נכונה לדעתי, צריך בצבא להלחם על מה שאתה רוצה... מי שלא נלחם ואומר יאללה יהיה מה שיהיה מגיע לשריון אההה.... אבל נלחמתי, אוי כמה שנלחמתי. אפילו דחו לי את הגיוס ב 4 חודשים בשביל זה. אבל בסופו של דבר עם כל הצילומים והכל אמרו לי - בחורצ'יק, אתה טייס לא תהיה. והם די צדקו למען האמת. יש לי בעיות גב בשנים האחרונות (לא שאני בטוח שהן לא נגרמו בגלל השריון...) אם ניקח בחשבון שעכשיו הייתי אמור להשתחרר אם הייתי נעשה טייס הרי שלא הייתי אפקטיבי בשלוש השנים האחרונות. כשהלכתי לשריון הייתי שלם עם זה לחלוטין. טיפש, אבל שלם. רציתי קרבי, רציתי הכי קרבי שאפשר (ולאחר הסעיף הזה היה לי רק אופציות של תותחנים, נ"מ, מודיעין שדה וכו') ורציתי ישר ללכת במסלול המהיר לקצונה. מזלי שהתעוררתי לפני שהאסון הזה קרה... בגלל זה כנראה מגייסים אותנו בגיל 18...
Raz Gueta פורסם ספטמבר 26, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2004 תשמעו, אתם לא יכולים לדעת בכלל מה יהיה.מה היה אצלי זה שאת הצו הראשון עברתי עם פרופיל 97 וסעיף אחד קטן ולא פוסך טיס של פלטפוס. אחרי הצו השני קיבלתי זימונים ליום שדה (גיבושון) לקראת מיונים לסיירות אבל לא קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר כשאחרים בשכבה שלי קיבלו. פה עלה לי החשד והפעלתי כל מיני קשרים דרך מכרים של ההורים וכו'. התברר לי שהיה לי קב"א 54, ופרופיל 97, אבל הוחלט לא לזמן אותי לטיס מכיוון שאמרתי בראיון בצו השני שאני רוצה טיס וכששאלו אותי מה עם לא אז אמרתי שאני אנסה להגיע למשהו מעניין אחר כמו מודיעין. אז שאלו אותי ואם תגיע לגולני? עניתי - נראה לי שאני יכול לתרום יותר במקום אחר. אל תגידו דבר כזה!. מה שהחיילת הנחמדה מסיקה מזה הוא שאתם ילדותיים, רוצים רק טיס ואם ייתנו לכם משהו אחר לא תרצו. אז זהירות. פה התחלתי להילחם. התקשרתי, כתבתי מכתבים וכו' וזימנו אותי למבדקים. עברתי את כל השלבים, כולל ירפ"א 1 ו-2, והגעתי לגיבוש. את הגיבוש אפילו לא התחלתי. רופא הסתכל עלי (בלי בדיקה אפילו) ומשהו בעמידה שלי לא נראה לו. הוא קרא לי, אמר לי להוריד חולצה, להתכופף, לקום, תפס לי את הגוובוס ואמר לי להשתעל. רשם עם דף שיש לי סעיף גב ושלח אותי הביתה. הסעיך הזה אמנם מוצדק, יש לי עקמת מותנית קלה - כל כך קלה שלא ראו אותה בכלל עד לאותו שלב כולל בירפ"א. על הקטע הזה הם כבר לא וויתרו. הלכתי לכל מיני בדיקות ואורטופדים וצילומים ואין. סעיף פוסל טיס. יצא שהסעיף הזה פוסל גם חי"ר ואני בשלב הזה (לא יודע מה עבר לי בראש) כבר רציתי קרבי ועוד ויתרתי על מבדקים לחמ"ן תלפיות... בקיצור, הגעתי לשריון... כמו שאומרים - פעם טייס, תמיד טנקיסט. או יותר נכון - במקום בו יעמדו הזחלים שם יוקם צוות שמירה. הגישה הזו לא נכונה לדעתי, צריך בצבא להלחם על מה שאתה רוצה... מי שלא נלחם ואומר יאללה יהיה מה שיהיה מגיע לשריון ראיתי את זה טוב מאוד כששלחו אותי מהגדוד שלי לקלוט חיילים בבקו"ם (אח איזה ימים) מי שנלחם קיבל מה שהוא רוצה, חוץ מאלה שנלחמו לא להיות לוחמים, הם קיבלו כמה שבועות בכלא 4 ולכבוד אורן אסיים בשיר קצרצר: "הוא פשוט שריונר איזה יופי הוא בוער עם אפוד ובלי אפוד הוא בוער יפה מאוד" אורן צודק ובגדול.... אני היה לי את אותו קטע רק שאני מראש ידעתי שאני לא יכול טייס מסיבות רפואיות... אכן היא שאלה אותי מה אני רוצה ואם אני לא אקבל ופה ושם ואמרתי לה מה שהיא כ"כ רצתה לשמוע!!! אמרתי שכל מה שהצבא יחליט אני אעשה במלוא הרצון והמוטיבציה כי אני כאן כדי לשרת את המדינה ואת הצבא בכל דרך שאדרש!!! כמה שזה קיטשי או פוליטיקה היא קנתה את זה, ואגב...לראיון אישי ולמבחן עברית משקל לא פחות חשוב מאשר למבחנים... קיצורו...היום אני במודיעין....מעניין מאוד מאוד מאוד! ואני ממצא את עצמי בדרך אחרת חוץ מטיס...כמובן שרציתי טיס אבל השלמתי עם זה שאני לא יכול מסיבות רפואיות מההתחלה כבר והכוונתי את עצמי למקומות אחרים... אל תתיאשו...אל תוותרו...אבל אל תלכו עם הראש בקיר! תזרמו עם מה שהצבא צופן ונותן לכם הכל לטובה...והנה אני אוטוטו בפברואר כבר יוצא לקורס קצינים... יש לי קב"א 56 ואם היה לי פרופיל הייתי מקבל טייס אבל אני לא התעסקתי בזה מעולם...אפילו סיירות לא קיבלתי כי אני לא יכול...(סעיף ראייה למי שכ"כ מעניין אותו). עוד משהו שאני יכול להגיד לכם מהנסיון....כמו שהגעתי היום לאן שהגעתי גם עם הסעיף ראייה שלי קיבלתי את הדבר הכי אבסורדי והכי הפוך מטיס...הייתי בצוללות בהתחלה...ככה שאתם לא יכולים לדעת איזה הפתעות הצבא ייתן לכם...אל תלכו עם הראש בקיר! תכלו במטרה לתרום למדינה, לצבא וכמובן גם לעצמכם...באחריות זה מתכון בטוח להנות מכל שנייה ומכל רגע מהשירות הצבאי.... תזכרו את זה זה יעזור לכם בגדול!!! יאללה חברה שיהיה לכל הצעירים שבינינו בהצלחה...ואגב...שום דבר לא רע בגולני...
Atar_Omri פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 חבר'ה עזבו אותכם טייס- פעם טייס תמיד תותחן. הצבא לוקח אתכם לאן שהוא רוצה בסופו של דבר, אצלנו יש הרבה מאוד נופלי טייס והרבה מאוד כאלה שסיימו/לא עברו/נפלו/פרשו מגיבוש ומהקורס ובסוף הפכו לדחפ"זים (דוחפי פגזים). אל תתאכזבו אם תנסו להגיע לטיס ולא תצליחו, זה לא קל בכלל להגיע לשם, לא סתם אומרים הטובים לטיס, תוכלו להנות מהשירות הצבאי גם במקומות אחרים.
אורח פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 תשמעו, אתם לא יכולים לדעת בכלל מה יהיה.מה היה אצלי זה שאת הצו הראשון עברתי עם פרופיל 97 וסעיף אחד קטן ולא פוסך טיס של פלטפוס. אחרי הצו השני קיבלתי זימונים ליום שדה (גיבושון) לקראת מיונים לסיירות אבל לא קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר כשאחרים בשכבה שלי קיבלו. פה עלה לי החשד והפעלתי כל מיני קשרים דרך מכרים של ההורים וכו'. התברר לי שהיה לי קב"א 54, ופרופיל 97, אבל הוחלט לא לזמן אותי לטיס מכיוון שאמרתי בראיון בצו השני שאני רוצה טיס וכששאלו אותי מה עם לא אז אמרתי שאני אנסה להגיע למשהו מעניין אחר כמו מודיעין. אז שאלו אותי ואם תגיע לגולני? עניתי - נראה לי שאני יכול לתרום יותר במקום אחר. אל תגידו דבר כזה!. מה שהחיילת הנחמדה מסיקה מזה הוא שאתם ילדותיים, רוצים רק טיס ואם ייתנו לכם משהו אחר לא תרצו. אז זהירות. פה התחלתי להילחם. התקשרתי, כתבתי מכתבים וכו' וזימנו אותי למבדקים. עברתי את כל השלבים, כולל ירפ"א 1 ו-2, והגעתי לגיבוש. את הגיבוש אפילו לא התחלתי. רופא הסתכל עלי (בלי בדיקה אפילו) ומשהו בעמידה שלי לא נראה לו. הוא קרא לי, אמר לי להוריד חולצה, להתכופף, לקום, תפס לי את הגוובוס ואמר לי להשתעל. רשם עם דף שיש לי סעיף גב ושלח אותי הביתה. הסעיך הזה אמנם מוצדק, יש לי עקמת מותנית קלה - כל כך קלה שלא ראו אותה בכלל עד לאותו שלב כולל בירפ"א. על הקטע הזה הם כבר לא וויתרו. הלכתי לכל מיני בדיקות ואורטופדים וצילומים ואין. סעיף פוסל טיס. יצא שהסעיף הזה פוסל גם חי"ר ואני בשלב הזה (לא יודע מה עבר לי בראש) כבר רציתי קרבי ועוד ויתרתי על מבדקים לחמ"ן תלפיות... בקיצור, הגעתי לשריון... כמו שאומרים - פעם טייס, תמיד טנקיסט. או יותר נכון - במקום בו יעמדו הזחלים שם יוקם צוות שמירה. הגישה הזו לא נכונה לדעתי, צריך בצבא להלחם על מה שאתה רוצה... מי שלא נלחם ואומר יאללה יהיה מה שיהיה מגיע לשריון ראיתי את זה טוב מאוד כששלחו אותי מהגדוד שלי לקלוט חיילים בבקו"ם (אח איזה ימים) מי שנלחם קיבל מה שהוא רוצה, חוץ מאלה שנלחמו לא להיות לוחמים, הם קיבלו כמה שבועות בכלא 4 ולכבוד אורן אסיים בשיר קצרצר: "הוא פשוט שריונר איזה יופי הוא בוער עם אפוד ובלי אפוד הוא בוער יפה מאוד" אורן צודק ובגדול.... אני היה לי את אותו קטע רק שאני מראש ידעתי שאני לא יכול טייס מסיבות רפואיות... אכן היא שאלה אותי מה אני רוצה ואם אני לא אקבל ופה ושם ואמרתי לה מה שהיא כ"כ רצתה לשמוע!!! אמרתי שכל מה שהצבא יחליט אני אעשה במלוא הרצון והמוטיבציה כי אני כאן כדי לשרת את המדינה ואת הצבא בכל דרך שאדרש!!! כמה שזה קיטשי או פוליטיקה היא קנתה את זה, ואגב...לראיון אישי ולמבחן עברית משקל לא פחות חשוב מאשר למבחנים... קיצורו...היום אני במודיעין....מעניין מאוד מאוד מאוד! ואני ממצא את עצמי בדרך אחרת חוץ מטיס...כמובן שרציתי טיס אבל השלמתי עם זה שאני לא יכול מסיבות רפואיות מההתחלה כבר והכוונתי את עצמי למקומות אחרים... אל תתיאשו...אל תוותרו...אבל אל תלכו עם הראש בקיר! תזרמו עם מה שהצבא צופן ונותן לכם הכל לטובה...והנה אני אוטוטו בפברואר כבר יוצא לקורס קצינים... יש לי קב"א 56 ואם היה לי פרופיל הייתי מקבל טייס אבל אני לא התעסקתי בזה מעולם...אפילו סיירות לא קיבלתי כי אני לא יכול...(סעיף ראייה למי שכ"כ מעניין אותו). עוד משהו שאני יכול להגיד לכם מהנסיון....כמו שהגעתי היום לאן שהגעתי גם עם הסעיף ראייה שלי קיבלתי את הדבר הכי אבסורדי והכי הפוך מטיס...הייתי בצוללות בהתחלה...ככה שאתם לא יכולים לדעת איזה הפתעות הצבא ייתן לכם...אל תלכו עם הראש בקיר! תכלו במטרה לתרום למדינה, לצבא וכמובן גם לעצמכם...באחריות זה מתכון בטוח להנות מכל שנייה ומכל רגע מהשירות הצבאי.... תזכרו את זה זה יעזור לכם בגדול!!! יאללה חברה שיהיה לכל הצעירים שבינינו בהצלחה...ואגב...שום דבר לא רע בגולני... סליחה שאני שואל, אבל איזה סעיף ראיה יש לך שאפילו סיירות לא קיבלת ? אני עם סעיף ראיה גם, קבב גבוה וכל שאר השטויות עינו אותי בכל גיבושון שאפשר, עד שנשבר לי מהם ובסוף ידעתי שאני אהיה קרוב למטוסים כטכנאי. רק שתדעו משהו, לא חשוב מה אתם עושים בסדיר, חשוב מה תעשו במילואים ותחשבו על זה לא כילדים בני 20 אלה כבעלי משפחה בני 30 ++ שיש להם חיים ושילדים בני 20 בצבא חושבים שהם מלכי העולם ויכולים לשלוט בכם איך שבא להם. בכל מיקרה תהנו מהשרות הצבאי שלכם ותנסו למצות ממנו ולהוציא מהם את המקסימום האפשרי לטובתכם.
רפאל פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 אורן, באיזה שנה התגייסת לצה"ל ? אני מבין שהיית בשיריון. גם אבא שלי היה! אני לא מבין למה כולם פה רוצים להיות טייסים! בגלל הFS או משהו כזה ? הצבא לוקח אותכם לאן שהוא רוצה ולאן שאתה ניראה מתאים לו. הצבא זה לא תוכנית בידור בהנחיית יהורם גאון או חנה לסלאו... אני קראתי הרבה על סיירת מטכ"ל אני חושב שאני אעמוד על שלי ואהיה בסיירת מובחרת או במודיעין.... כי טייס אני כבר לא אהיה בגלל המישקפיים ..... הגובה והלב.. בכל מיקרה אני אעדיף לעבוד במודיעין או בסיירת מובחרת מאשר להיות טייס בשמיים....
Oren Geva פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 אני התגייסתי ב-94. ותקראו טוב טוב את מה שרן כתב. הצבא הסדיר הוא חוויה נחמדה, אבל הסיבה האמיתית שמגייסים אתכם בגיל 18 היא שעוד אין לכם שום יכולת להבין את המשמעויות האמיתיות של ההחלטות האלה על החיים שלכם. מילואים זה הצבא האמיתי. בסדיר רק משתעשעים ל-3 שנים... אבל ההחלטות שתעשו עכשיו יקבעו אם צבא המילואים הולך לקלקל לכם בכל רגע חשוב בחיים, עבודה, משפחה, לימודים וכו' או לא. הן יקבעו אם כשתקבלו מילואים תלכו אליהם בשמחה גם בעוד 15 שנה, או שתעשו הכל כדי להתחמק ותסבלו מכל רגע אם לא תצליחו...
mickey lip פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 אורן ורן , כל מילה חקוקה בסלע , תקשיבו להם ותפנימו.
DanPadnos פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 וואו חבר'ה, יש פה המון מידע מועיל... אצלי הגיוס רחוק, אבל בכל זאת - עקמת זה סעף פוסל טיס?
Oren Geva פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 וואו חבר'ה, יש פה המון מידע מועיל... אצלי הגיוס רחוק, אבל בכל זאת -עקמת זה סעף פוסל טיס? תלוי מה ואיזה. אצלי יש "רוטציה מותנית של חוליות עמה"ש".
DanPadnos פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 וואו חבר'ה, יש פה המון מידע מועיל... אצלי הגיוס רחוק, אבל בכל זאת -עקמת זה סעף פוסל טיס? תלוי מה ואיזה. אצלי יש "רוטציה מותנית של חוליות עמה"ש". רוטציה מותנית... איכשהו יש לי תחושה שהדביקו שם מפוצץ למשהו שיציק לך רק כשאתה על סף עילפון ב-8G... :wink: תודה על התשובה הזריזה, אורן.
Yehonatan_el פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 שלום אני עוד מעט בן 15 ויש לי קצת בעיות בגב אני לא חושב משהו רציני אני יודע שיש לי זמן עד לצבא אבל עם יש לי בעיות יש איזה דרך לפטור אותם ועם זה יפסול אותי בגיבוש?
Or Netzer פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 שלום אני עוד מעט בן 15 ויש לי קצת בעיות בגב אני לא חושב משהו רציני אני יודע שיש לי זמן עד לצבא אבל עם יש לי בעיות יש איזה דרך לפטור אותם ועם זה יפסול אותי בגיבוש? מה שידוע לי שעקמת תלוי מה חומרתה לא תפסול מקרוס טייס מה שיפסול מידי (נכון לעכשיו פוסל!) תיקון עיניים בליזר ... לדברי הבקו"ם במכתב ששלחו לי הסעיף של תיקון ראה בליזר לא נבדק ולכן לא מאשרים אותו בקרוס טייס עדיין
Danm פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 שלום אני עוד מעט בן 15 ויש לי קצת בעיות בגב אני לא חושב משהו רציני אני יודע שיש לי זמן עד לצבא אבל עם יש לי בעיות יש איזה דרך לפטור אותם ועם זה יפסול אותי בגיבוש? תלוי בבעיה ובסוגה אתה עוד צעיר יש לך עוד שנתיים עד לצו הראשון אני מציע לך לא לדאוג ומקסימום ללכת לאורטופד שיבדוק מה יש לך. אגב אם זה הכן בעיה שתשפיע היא תפסול אותך ככול הנראה הרבה לפני הגיבוש. עצה שלי, אל תחשוב אל זה יש לך עוד זמן חבל לצפות כל כך הרבה ובסוף אולי להתכזאב
Oren Geva פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב. אתם לא מבינים בכלל איזה סבל בעית גב עשויה לגרום לכם. לא יודע מה פוסל ומה לא, גם אני חשבתי שהמצב אצלי זה שוב דבר בגיל 17. אם הייתי יודע טוב יותר הייתי הולך להיות ג'ובניק. שום דבר, שום דבר לא שווה את הבריאות שלכם. אם יש לך בעית גב, קודם כל לך לאורטופד. דבר שניף אל תלך לגולני, טיס, חובלים, שריון או תותחנים. אפילו לא לסטילים (אין לכם את הכלים להבין כרגע מה לחות וקור וטילטולי ספינה עשויים לגרום לגב). לשריון, תותחנים וסטילים אתם יכולים להגיע גם עם פרופיל 72. אל תיתנו להם לעשות לכם את זה. אל תגידו לא ידענו...
Or Netzer פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב.אתם לא מבינים בכלל איזה סבל בעית גב עשויה לגרום לכם. לא יודע מה פוסל ומה לא, גם אני חשבתי שהמצב אצלי זה שוב דבר בגיל 17. אם הייתי יודע טוב יותר הייתי הולך להיות ג'ובניק. שום דבר, שום דבר לא שווה את הבריאות שלכם. אם יש לך בעית גב, קודם כל לך לאורטופד. דבר שניף אל תלך לגולני, טיס, חובלים, שריון או תותחנים. אפילו לא לסטילים (אין לכם את הכלים להבין כרגע מה לחות וקור וטילטולי ספינה עשויים לגרום לגב). לשריון, תותחנים וסטילים אתם יכולים להגיע גם עם פרופיל 72. אל תיתנו להם לעשות לכם את זה. אל תגידו לא ידענו... שוב כל מילה 747 (כבד) ברגע שהגב נתפס.. יש תפיסות שפשוט אתם תהיו משותקים זה מסוכן בזמן טיסה או כל פעילות אחרת לא משנה אם זה פוסל או לא תחשבו על הבריאות שלכם!
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 27, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 אל תשכחו שתוכלו לגלות הרבה דברים על עצמכם בירפ"א א' ו-ב', מבחינה רפואית ופיזית, שלא ידעתם עד עכשיו. ידיד שלי לא ידע מעולם, שיש לו עיוורון צבעים קטן, שקשה לו להבדיל בין ירוק לחום. וחבר אחר טען שפסלו אותו בשלב מאוד מתקדם בגלל שגילו שיש לו חורים בקרקעית הרשתית. ממש דברים שלא הייתם חולמים עליהם... אז עובדה שיש אנשים מושלמים (אלה שעברו את הקורס טייס בהצלחה)... וכמו שאמרתי, תמיד נוכל להגיע לאלעל אחרי 1100 שעות טיסה ביד.
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 27, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב.שום דבר, שום דבר לא שווה את הבריאות שלכם. אם יש לך בעית גב, קודם כל לך לאורטופד. אל תיתנו להם לעשות לכם את זה. אל תגידו לא ידענו... ברגע שהגב נתפס.. יש תפיסות שפשוט אתם תהיו משותקים לא משנה אם זה פוסל או לא תחשבו על הבריאות שלכם! אני חושב שכל אחד מאיתנו צריך להפנים... אנחנו לא מודעים לכך, עד כמה חשובה הבריאות שלנו. באמת צריך להודות יום יום, על כך שאנו בריאים ושלמים. כמו שאורן ואור, ועוד אחרים העלו את נושא הבריאות, אני חושב שצריך לשקול את העניין הזה בראש הרשימה, ורק לאחר מכן לחשוב על טייס ועל השאר...
yuval_el פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 איתי, בקשר לעיניים שאלתי בפורום 'מתגייסים' בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... ?forum=164 הם ענו לי שאפשר להכנס לקורס עם מידה של מקסימום 1.75 -+. גם אמרו לי שם שמדצבמר 2003 התחילו לקבל גם למגמת קרב עם משקפיים (אני אישית לא מאמין כלכך..). יש לי שאלה, בקשר לסימולטור (לא זה שבירפא), יפגע בסיכויים שלי להתקבל לקורס אם אני יגיד שאני משחק בזה?