OmriSoudry פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 שלום לכולם, רציתי להיפרד מכם לשבועיים. אני טס היום ב-00:01 (טכנית זה נחשב כבר מחר כי זה אחרי חצות..) בטיסת LY027 לניו יורק (טוב, אלמוג, בשבילך אני ארשום ניו-ג'רזי ). אני חוזר בטיסה שיוצאת ב-10.10 ויפספס את האירוע של "עיט" וגם של IAL וגם של VFS (קונספירציה נגדי או משהו? :? ) אז מקווה לחזור ולשמוע חוויות. עכשיו לחלק הטוב... בלי לפתוח פה לשטן, דודה שלי דיברה עם האנשים בהנהלה באלעל שהבטיחו לה שיכניסו אותי לקוקפיט (777). בכל מקרה היא התקשרה אתמול להגיד לי שהיא דיברה אישית עם קפטן אבשלום בטלפון על זה שהוא יכניס אותי. מקווה שהביקור בקוקפיט יהיה ארוך - תהיה לי מצלמת וידאו ואני לא יפחד להשתמש בה אם יצא לי אני אחפש בטיול איפהשהוא עמדת אינטרנט ויתחבר לבדוק מה קורה! למרות שרק בוקר וקצת מוקדם להגיד את זה, להתראות אנשים, תהנו באירועים! עומרי סודרי.
Itai Ganor פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 תהנה עומרי!. תצלם כמה שאפשר תתחיל להתרגל מהגוון החום של ישראל לגוון הירקרק של ארה"ב
Erez Savir פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 נסיעה טובה עומרי.שתהיה בקוקפיט כמה שיותר זמן ובאמת באסה שאתה מפסיד את כול האירועים... נסיעה טובה ונחיתה בטוחה ארז
e_dor פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 נסיעה טובה וטיסה נעימה ! יש לי חבר שכרגע בדרכו לניוארק, הוא אמר שיצלם לי ואם הוא ירשה אני אשים יחד איתך תמונות של ניו יורק בנחיתה תעשה חיים ותחזור בריא ושלם [כמובן שגם מלא חוויות]. להשמע !
Or Netzer פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 תהנה אל תשכח לרשום בקוקפיט איפה שהוא לחרוט "עומרי היה פה"
Yoav פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 תהנהאל תשכח לרשום בקוקפיט איפה שהוא לחרוט "עומרי היה פה" כמעט נפלתי..... עומרי, תהנה, תבלה ושיהיה הכי כיף בעולם!
Itamar Koren פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 תהנה ותבלה בקוקפיט אני בטוח שתיהיה לך חוויה אדירה :wink:
×�פיק פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 עומרי ללאאאא ללאאאאאא אל תעזוב אותי עם עידו לבד!!! אני מפחד וכולם, לא להתייחס לשורות הבאות, זה פשוט חשבון אישי. עומרי, אמרתי לך, אבל אתה מתעקש, מה לא בסדר במשפט הזה? "תהיה לי מצלמת וידאו ואני לא יפחד להשתמש בה" כן כן... נו תחשוב זה לא קשה... י-פחד=לא!!!! אסור!!! א-פחד!!! זה מה שצריך אפחד. וכמו בבלי סודות, אפחד! אפחחחדדדד.
OmriSoudry פורסם ספטמבר 27, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי..." :roll: :twisted: טוב, נו, צודק...אני מתקן: לבקשת אפיק, אני חוזר: "תהיה לי מצלמה ואני לא אפחד להשתמש בה!"
Almog Atar פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 ביי ביי עומרי מה אני יעשה בלעדיך שבועיים אם תלך.... (והמבין יבין) . טיסה נעימה ואם מפריע לך אני מוכן להחליף איתך, שאתה תשאר לאירועים ואני יהיה בקוקפיט בטיסה לניו ג'רזי :twisted: .
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 27, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 תהנה... אבל אל תשכח להביא לנו את ההקלטות של אלעל... "הקברניט וצוות הנוסעים מברכים אתכם על..." ו-"תודה שבחרתם אלעל..." וגם אלמוג הבטיח להביא בסוכות. :wink:
OmriSoudry פורסם ספטמבר 27, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 קריאה אחרונה לנוסעי המונית לנתב"ג... :wink: זאת ההודעה האחרונה לפני הטיסה. אז שוב, תהנו באירועים! (שכחתי שיש אירוע גם לאלעל וירטואל..) - אני מקווה לחזור עם סק*נר (ששש לא לספר לאף אחד..) שאני אקנה בטורונטו... אפיק, בהצלחה בקורס דאונים שלך שאתה מתחיל השבוע..!! וכמו שאתה אומר (אפיק), חג (סוכות) שמח לכולם ותנאי טיסה טובים לכל בית ישראל! להתראות עוד שבועיים..
Levon Melik פורסם ספטמבר 28, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2004 לא מכיר אותך בפנים אבל אני חושב שזיהיתי אותך כשירדת מהאוטובוס,היית דבוק למצלמת וידאו (אבא שלך היה לבוש בחולצת ג'ינס כחולה?).
Itai Ganor פורסם ספטמבר 28, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2004 די בטוח שזה הוא הוא היחיד שיסתובב עם מצלמת וידאו קטנה כזו איזה ישראלי לא לובש ג'ינס לפני העלייה למטוס זה רק בישראל
אורח פורסם ספטמבר 28, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2004 איזה ישראלי לא לובש ג'ינס לפני העלייה למטוס זה רק בישראל אני
×�פיק פורסם ספטמבר 28, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2004 אפיק, בהצלחה בקורס דאונים שלך שאתה מתחיל השבוע..!!וכמו שאתה אומר (אפיק), חג (סוכות) שמח לכולם ותנאי טיסה טובים לכל בית ישראל! להתראות עוד שבועיים.. עומרי אני לא אסתדר בלעדיך!!!! ללאאאאאא ללללללאאאאא וכמו שאני תמיד אומר, חג שמח, ותנאי דאיה טובים לכל בית ישראל
OmriSoudry פורסם ספטמבר 30, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2004 Hello guys im in a MOTEL with FREE ADSL CONNECTION next to the border with Canada...Been in the cockpit and shot VIDEO and PHOTOS of every instrument i saw...and recorded crew announsments...for you Will be back in the 11th Omri.
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 30, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2004 Have fun and good time Omri... and thanks for the crew announsments. I have told you that you are the best :wink: