Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 3, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2013 בלי לחפור יותר מידי, הוא שוחרר! המטוס שלו חיכינו עידן ועידנים סוף סוף כאן! המחיר שלו 89.90$. האתר עמוס לחלוטין ומלא מדווחים על אישורי הזמנות ללא קישורים להורדה. חג 777 שמח לכולם! http://precisionmanuals.com/pages/product/777LRF.html
Noy Farhi פורסם ספטמבר 3, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2013 אני בטוח שהמטוס מדהים אבל אוטובוסים זה בדם מי שקונה שיתחדש
Tomer Oszlak פורסם ספטמבר 3, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2013 אני בטוח שהמטוס מדהים אבל אוטובוסים זה בדם מי שקונה שיתחדש אוטובוס גם יותר זול
Ofir Lavi פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 אין ספק שמטוס מדהים שרמת מידול כמו שלו לא ניראת מעולם!יש לי שאלה, המודל בא רק עם מנועי GE90 הענקיים בינתיים? או שישנה אופציה למנועים אחרים צנועיים יותר ששאר החברות, כמו אל על, משתמשות? משהו בעתיד?
bar levy פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 לכל מי ששואל את עצמו איך הביצועים הם מדהימים! אני מקבל את אותם ביצועים ב777 כמו שהייתי מקבל ב2D של הNGX ואפילו טובים יותר! (ויש לי מחשב גרוטאה)
Almog Atar פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 אין ספק שמטוס מדהים שרמת מידול כמו שלו לא ניראת מעולם! יש לי שאלה, המודל בא רק עם מנועי GE90 הענקיים בינתיים? או שישנה אופציה למנועים אחרים צנועיים יותר ששאר החברות, כמו אל על, משתמשות? משהו בעתיד? רק מנועי GE90 מכיוון שמדובר בדגם LR אל על משתמשת בדגם הER שכרגע PMDG לא הוציאו, יש סיכוי שנראה אותו בעתיד הרחוק....
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 מאמש ב24.00 המטוס אצלי.אשתי כן כן לא הדיילת קנתה לי אותו כמתנה לחג.אתחיל להטיס אותו בתרחישי טיסה שונים ואדווח לכם על התרשמותי ממנו מבחינה מקצועית
Adi Sahar פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 אין ספק שמטוס מדהים שרמת מידול כמו שלו לא ניראת מעולם! דווקא רמת המידול בינונית לא יותר. הם עושים את זה בשביל לתת מענה גם לרוכשים עם מחשב חלש. לחילופין, למי שיש מחשב עדכני, עוד 50,000 פוליגונים למודל לא היו מורידים FPS ונותנים השתקפויות ורמת דיוק גבוהה יותר. אני יכול לתת את הדוגמא עם ה 737 של אניגמה שמכיל הרבה יותר פוליגונים (כולל בתא הטייס). לא אהבתי שהם השתמשו בתמונות אמיתיות בתור טקסטורות על כל דבר קטן. יש טקסטורות שאי אפשר לייצר לבד ויש טקסטורות שכן, אם מייצרים לבד, התוצאה הרבה יותר מרשימה (אפשר לראות את זה באיירבאס X). אגב, הרבה מפתחים בכלל לא עובדים על המודל בעצמם, הם קונים את זה מקבלן משנה ויש חוזה ביניהם שהקבלן לא מוזכר בקרדיטים (כמובן תמורת תשלום נאה שהוא מקבל). חשוב להבין שמה שמוריד FPS זה כל המערכות של המטוס, כלומר כל הצגים והפאנלים. המודלים עצמם והטקסטורות רצים בקלילות על מחשב סביר. התמונה הבאה ממחישה:
Ofir Lavi פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 דווקא רמת המידול בינונית לא יותר. הם עושים את זה בשביל לתת מענה גם לרוכשים עם מחשב חלש. לחילופין, למי שיש מחשב עדכני, עוד 50,000 פוליגונים למודל לא היו מורידים FPS ונותנים השתקפויות ורמת דיוק גבוהה יותר. אני יכול לתת את הדוגמא עם ה 737 של אניגמה שמכיל הרבה יותר פוליגונים (כולל בתא הטייס). לא אהבתי שהם השתמשו בתמונות אמיתיות בתור טקסטורות על כל דבר קטן. יש טקסטורות שאי אפשר לייצר לבד ויש טקסטורות שכן, אם מייצרים לבד, התוצאה הרבה יותר מרשימה (אפשר לראות את זה באיירבאס X). אגב, הרבה מפתחים בכלל לא עובדים על המודל בעצמם, הם קונים את זה מקבלן משנה ויש חוזה ביניהם שהקבלן לא מוזכר בקרדיטים (כמובן תמורת תשלום נאה שהוא מקבל). חשוב להבין שמה שמוריד FPS זה כל המערכות של המטוס, כלומר כל הצגים והפאנלים. המודלים עצמם והטקסטורות רצים בקלילות על מחשב סביר. התמונה הבאה ממחישה: אני מדבר מידול מבחינת מערכות ועיצוב ומבחינת כך שהם טרחו ועשו מודל 3D לסאונד שכל זווית משפיעה עליו וכל הדברים האלו
Noy Farhi פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 מאמש ב24.00 המטוס אצלי.אשתי כן כן לא הדיילת קנתה לי אותו כמתנה לחג.אתחיל להטיס אותו בתרחישי טיסה שונים ואדווח לכם על התרשמותי ממנו מבחינה מקצועית יותר מה744 הוא בטוח יותר מקצועי ומציאותי. תתחדש.
Matan Neumark פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 יש למישהו מושג מתי הם מתכננים לשחרר צביעות נורמאליות למטוס?
Adi Sahar פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 למה הכוונה? אתה מקבל איזה 20 צביעות איתו. amir friedland הגיבו לזה 1
Matan Neumark פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 חחחחח מה? אין לי שום צביעה אחי חוץ מ2 צביעות מגעילות דיפולטיות של המטוס איך אני מקבל את הצביעות האלה?
Adi Sahar פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 חחחחח מה? אין לי שום צביעה אחי חוץ מ2 צביעות מגעילות דיפולטיות של המטוס איך אני מקבל את הצביעות האלה? כנס לפורום שלהם ב AVSIM. אה אולי צביעות נוספות מוסתר אצלך?? בדקת?
amir friedland פורסם ספטמבר 4, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2013 Ran Finkels וגם Yoav Hahamo הגיבו לזה 2