עבור לתוכן
Dvir Shany

C172

Recommended Posts

פורסם

תכתוב "טיסה וירטואלית" בגוגל, תיכנס לאתר של תומר חיים ותוריד את הססנה 172P.

אם אתה מרוצה ממנה תוכל לקנות מתומר את הססנה 172S - ססנה מאוד מושקעת עם התנהגות וסאונד מאוד ריאליסטיים.

מעבר לזה, אם אתה מחפש ללמוד מעבר רק למטוס אני ממליץ לך להירשם לIFS.

פורסם

הססנה של הA2A מדמה מצויין טיסה על ססנה 172, אם יש לך מחשב חזק אז היא תיהיה לך מצויינת, אם לא ממליץ לך על הססנה של תומר חיים.

יש לי מחשב חזק מאוד אפילו זאת ממש לא הבעיה, האם אני מבין נכון שלתומר יש ססנה (שעולה כסף) שאפשר לקנות  ממנו לסימולטור? תודה.

תכתוב "טיסה וירטואלית" בגוגל, תיכנס לאתר של תומר חיים ותוריד את הססנה 172P.

אם אתה מרוצה ממנה תוכל לקנות מתומר את הססנה 172S - ססנה מאוד מושקעת עם התנהגות וסאונד מאוד ריאליסטיים.

מעבר לזה, אם אתה מחפש ללמוד מעבר רק למטוס אני ממליץ לך להירשם לIFS.

לצערי הרב נרשמתי פעם אחת לIFS אך אין לי את הזמן הדרוש ביום יום. אולי בעתיד. תודה.

פורסם

יש לי מחשב חזק מאוד אפילו זאת ממש לא הבעיה, האם אני מבין נכון שלתומר יש ססנה (שעולה כסף) שאפשר לקנות  ממנו לסימולטור? תודה.

לצערי הרב נרשמתי פעם אחת לIFS אך אין לי את הזמן הדרוש ביום יום. אולי בעתיד. תודה.

הססנה שלו חינמית ומצויינת, ממליץ לך עם המחשב שלך להתקין את הA2A היא ממש ריאליסטית, הנה הורדה לססנה החינמית של תומר:

http://www.virtual-flight.com/dl/fsx/c172pv18fsx.zip

יש גם את של קרנדו אבל לדעתי עדיף את של תומר

פורסם

הססנה שלו חינמית ומצויינת, ממליץ לך עם המחשב שלך להתקין את הA2A היא ממש ריאליסטית, הנה הורדה לססנה החינמית של תומר:

http://www.virtual-flight.com/dl/fsx/c172pv18fsx.zip

יש גם את של קרנדו אבל לדעתי עדיף את של תומר

תודה לך עומר.

פורסם

דביר, תוכל להשתמש בססנה של תומר אך קח בחשבון שהוא לא עבד על הקוקפיט הוירטואלי. הוא עבד רק על נתוני טיסה בלבד ללא מראה. ממליץ לך על הססנה של A2A. מטוס מקצועי מאוד, נראה כמו במציאות ותמיד מעדכנים אותו לבקשת המשתמשים.

פורסם

דביר, תוכל להשתמש בססנה של תומר אך קח בחשבון שהוא לא עבד על הקוקפיט הוירטואלי. הוא עבד רק על נתוני טיסה בלבד ללא מראה. ממליץ לך על הססנה של A2A. מטוס מקצועי מאוד, נראה כמו במציאות ותמיד מעדכנים אותו לבקשת המשתמשים.

אין לו אפשרות לעבוד על הVC.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...