Dvir Shany פורסם אוקטובר 26, 2013 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2013 שלום, רציתי ללמוד על הססנה 172 ורציתי לדעת אם יש איזשהו תוסף ריאליסטי כמו pmdg ל737 ו777 לססנה 172. ראיתי שA2A הכינו, האם זה טוב? תודה.
Omer Nizri פורסם אוקטובר 26, 2013 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2013 הססנה של הA2A מדמה מצויין טיסה על ססנה 172, אם יש לך מחשב חזק אז היא תיהיה לך מצויינת, אם לא ממליץ לך על הססנה של תומר חיים.
Itamar Shai פורסם אוקטובר 26, 2013 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2013 תכתוב "טיסה וירטואלית" בגוגל, תיכנס לאתר של תומר חיים ותוריד את הססנה 172P. אם אתה מרוצה ממנה תוכל לקנות מתומר את הססנה 172S - ססנה מאוד מושקעת עם התנהגות וסאונד מאוד ריאליסטיים. מעבר לזה, אם אתה מחפש ללמוד מעבר רק למטוס אני ממליץ לך להירשם לIFS.
Dvir Shany פורסם אוקטובר 26, 2013 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2013 הססנה של הA2A מדמה מצויין טיסה על ססנה 172, אם יש לך מחשב חזק אז היא תיהיה לך מצויינת, אם לא ממליץ לך על הססנה של תומר חיים. יש לי מחשב חזק מאוד אפילו זאת ממש לא הבעיה, האם אני מבין נכון שלתומר יש ססנה (שעולה כסף) שאפשר לקנות ממנו לסימולטור? תודה. תכתוב "טיסה וירטואלית" בגוגל, תיכנס לאתר של תומר חיים ותוריד את הססנה 172P. אם אתה מרוצה ממנה תוכל לקנות מתומר את הססנה 172S - ססנה מאוד מושקעת עם התנהגות וסאונד מאוד ריאליסטיים. מעבר לזה, אם אתה מחפש ללמוד מעבר רק למטוס אני ממליץ לך להירשם לIFS. לצערי הרב נרשמתי פעם אחת לIFS אך אין לי את הזמן הדרוש ביום יום. אולי בעתיד. תודה.
Omer Nizri פורסם אוקטובר 26, 2013 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2013 יש לי מחשב חזק מאוד אפילו זאת ממש לא הבעיה, האם אני מבין נכון שלתומר יש ססנה (שעולה כסף) שאפשר לקנות ממנו לסימולטור? תודה. לצערי הרב נרשמתי פעם אחת לIFS אך אין לי את הזמן הדרוש ביום יום. אולי בעתיד. תודה. הססנה שלו חינמית ומצויינת, ממליץ לך עם המחשב שלך להתקין את הA2A היא ממש ריאליסטית, הנה הורדה לססנה החינמית של תומר: http://www.virtual-flight.com/dl/fsx/c172pv18fsx.zip יש גם את של קרנדו אבל לדעתי עדיף את של תומר
Dvir Shany פורסם אוקטובר 26, 2013 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2013 הססנה שלו חינמית ומצויינת, ממליץ לך עם המחשב שלך להתקין את הA2A היא ממש ריאליסטית, הנה הורדה לססנה החינמית של תומר: http://www.virtual-flight.com/dl/fsx/c172pv18fsx.zip יש גם את של קרנדו אבל לדעתי עדיף את של תומר תודה לך עומר.
Barak Zohar פורסם אוקטובר 26, 2013 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2013 דביר, תוכל להשתמש בססנה של תומר אך קח בחשבון שהוא לא עבד על הקוקפיט הוירטואלי. הוא עבד רק על נתוני טיסה בלבד ללא מראה. ממליץ לך על הססנה של A2A. מטוס מקצועי מאוד, נראה כמו במציאות ותמיד מעדכנים אותו לבקשת המשתמשים.
Bar Rodoy פורסם אוקטובר 26, 2013 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2013 דביר, תוכל להשתמש בססנה של תומר אך קח בחשבון שהוא לא עבד על הקוקפיט הוירטואלי. הוא עבד רק על נתוני טיסה בלבד ללא מראה. ממליץ לך על הססנה של A2A. מטוס מקצועי מאוד, נראה כמו במציאות ותמיד מעדכנים אותו לבקשת המשתמשים. אין לו אפשרות לעבוד על הVC.
Dvir Shany פורסם אוקטובר 26, 2013 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2013 תודה ברק, פשוט תהיתי האם 49$ שווים את מה שמקבלים, זה לא מעט כסף. תודה.