Amir Paz פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 אלמוג עטר! מזל טוב כפול לאלמוג שהשתחרר מצה"ל בשבוע שעבר ובעוד כמספר שבועות יחליף את איתי ארנון בתפקיד מנהל החטיבה. אלמוג גדל בחטיבה בעשר השנים האחרונות ומכיר כל פינה בה. אני מחכה בקוצר רוח לעבוד עם אלמוג ולקדם את האזור! ב ה צ ל ח ה ! איתי: עוד מהימים שהיית מתחבר כפקח גישה לפני 11 שנים ברשת השכנה... לפני 3 וחצי שנים שהחלפת את מיקי ליפ כמנהל חטיבה ועד היום שבו הייתי סגנך בשנה שעברה - תמיד הכרתי אותך כאחד שלוקח את התחביב הזה בצורה הכי רצינית שרק אפשר. קידמת את החטיבה בצורה מדהימה, החל מעשיית סדר וארגון בכל מה שקשור ל"מיהו חבר חטיבה" ועד לאתר חדש, עם מערכות חדשות. לקחת את תחום התרומה ברצינות והפכת זאת למנגנון רשמי שבזכותו נהנים חברי החטיבה משירותים טכנולוגים/כנסים/חד"בים וזאת בזכות תרומות כספיות של חברים. דאגת ליישר קו בתחום המבצעים וההדרכה, המון אירועי טיסה ברשת, ולקינוח - פרויקט שאותי אישית ריגש - לראות את חברי החטיבה מדריכים ילדים במוזיאון ארץ ישראל. אני בטוח ששכחתי חלק גדול, אני אתן לך לשחרר סיכום תקופה רשמי תודה על הכל ארנון! אני מחכה לשלב הבא שבו נראה אותך דוחף פרוייקטים מהצד עבור ואטיל בשיתוף עם אלמוג. אולי לא תשמע אותו על הקשר "מעל הבית", אבל במיילים בטוח כן , יהיה מעניין לראות אתכם עובדים ביחד בעתיד. אנחנו עדיין לא יודעים מי מהצוות הנוכחי יוצא ומי נשאר, כמובן שהדבר תלוי באלמוג ונדע זאת ברגע שהוא יסיים את בניית הצוות החדש. נודה להם כמובן בעיתוי המתאים ובתקווה גם בכנס חטיבה הקרוב. במהלך החודש הקרוב אלמוג יתחיל לבנות את הצוות החדש. חבר'ה שמרגישים שיש להם את היכולת לתרום למערכת ומעונינים לקחת חלק, מוזמנים בהחלט לפנות לאלמוג בפרטי דרך הודעה בפורום. אני רוצה להודות לכל המועמדים שהגישו קורות חיים לתפקיד והשתתפו בשלב הראיונות האישיים. לקחתם את זה ברצינות מרובה והרגשנו את זה בשיחת ה TSשערכנו אנוכי ותומאס. תודה לכם ואני משוכנע שאתם בדרך לקחת חלק כזה או אחר בעשייה - לא חסר מה לעשות, תמיד יש מה לקדם בואטיל. אנחנו בקרוב נכנסים לעידן חדש. עידן שבו שיתוף קוקפטים נמצא מעבר לפינה ומבחינתי זה פותח נישה חדשה בתחום דרגות הטייסים. עידן שבו החשיפה של VATIL גדלה ואנחנו צופים לגידול בקרב החברים, בתקווה למומנטום חזק ב IFS וגיוס מדריכים. עידן שבו מנהל מחלקת ההדרכה מסיים מהלך חוצה ארגון שבו הוא ממציא מחדש את גלגל ההדרכה. עידן שבו מנהל האזור שלכם הוא משוגע וידאג לכך ש VATIL תמיד תהיה על המפה עם המון אירועים והמון פעילות בכלל האזור. נשתמע על הקשר ואל תשכחו למה אנחנו פה! בהצלחה! Matan Shahak, moshe elbaz, Yoram Benary וגם 7 אחרים הגיבו לזה 10
Avichai Koor פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 איתי,אין מילים לכמה תודות מגיע לך!אני בטוח שכולם יודעים את זה,תרומה,עבודה וכו' אני בטוח שתמשיך להיות פעיל הרבה אחרי התפקיד אלמוג,מכיר אותך מתחילת דרכי,ללא ספק מתאים לתפקיד,מאחל לך המון בהצלחה!
Izhar Haviv פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 ברכות לאלמוג והמון הצלחה בתפקיד החדש ובחיים בכלל. והמון תודות לאיתי על כל מה שעשה למען VATIL ו IFS !
Ittai Arnon פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 יש לי עוד חודש -2 ימים ! מילות פרידה אומר בהמשך ! תודה לכולם ובהצלחה לאלמוג !
Yuval Erez פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 בהצלחה לאלמוג בהמשך . איתי אני לא מאמין שאתה עוזב אותנו המון תודה על מה שעשית!
Etai Charit פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 שני חבר'ה מדהימים, אין שום ספק שואטיל היתה ונשארה בידיים מצויינות.
elai bachar פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 איתי, אמנם אני רק שנה בחטיבה, אבל כבר הספקתי לראות שהמנהל שלנו הוא בן אדם רציני, מקצועי ביותר וטוב. תודה רבה לך על הכל ובהצלחה בהמשך! אלמוג, אני מאחל לך המון הצלחה בתפקיד ומקווה שהחטיבה תמשיך להתפתח ולהשתפר!
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 יאללה אלמוג... צריך לחגוג לך על איזה גוש ענק של בשר.. מתי עושים איזה אסאדו כולם? איתי, תודה רבה לך על כל מה שעשית כאן! אם זה היה תלוי בי היית צריך להישאר פה עוד 3 שנים אבל גם מנהל טוב צריך חופש עכשיו שניכם בטח תתחרו מי טס יותר ברשת.. אלמוג כחוזר לגהץ את השמיים על 001-007 או איתי על הNGX
Ran Ben Shmuel פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 מזל טוב על השחרור והתפקיד לפני שמשחררים את איתי הוא עוד צריך לסגור חובה אחרונה (כן איתי.. לא שכחתי).. אלמוג אין ספק שאתה דמות מרכזית כאן, אתה יודע שאני אף פעם לא אשכח מי הראשון שהעלה אותי לרשת אי שם בשלהי העשור שעבר . מעריך אותך מאוד ומאחל לך ולנו כחטיבה המון הצלחה.
Barak Zohar פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 שיהיה בהצלחה לאלמוג. תודות לאיתי נאמר בעוד חודש...
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 בהחלט תקופה חדשה בפתח. גאה להיות חלק מהחטיבה הזאת!
Ilan Jonas פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 כולכם צעירים. לי יש עוד מחזיק מפתחות מהבר מצווה של אלמוג Almog Atar הגיבו לזה 1
Izik Bakshi פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 ארנון, המון תודה על ה-3 וחצי שנים בתפקיד, היה לי כיף ותענוג לעבוד איתך בתפקיד האחרון כסגן שלך. לא פשוט להחזיק 3 וחצי שנים כ VATIL1, ועשית את זה בדרכך שלך בהצלחה רבה. עשית הרבה דברים ומהלכים חשובים שהביאו את החטיבה להיכן שהיא היום (פורום חדש, אתר חדש, נוהל חבר חטיבה, חשבון תרומות וכו'), ואתה מסיים את התפקיד עם אחד הפרוייקטים היפים שנעשו כאן. שוב, תודה רבה! עטר, לפני 8-9 שנים קיבלתי הזמנה לבר מצווה שלך, ושמעתי שהיתה עוגה בצורת 747, לא הגעתי כי טחנתי PF בטייסת אתה למעשה גדלת בחטיבה הזו, ובעיני ראוי בכל קנה מידה להוביל אותה. שיהיה בהצלחה!
Zeev Bucki פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 אכן האיש הנכון במקום הנכון.בשנת 2000 התחלתי את ראשית דרכי בעולם התעופה מנקודת האפס ממש החל מלימוד חוק ברנולי והתפעול של מטוס הססנה.כל שאלה שהפניתי לאלמוג קיבלתי תשובה והסבר מפורט ללא היסוס.אכן איש של עשייה ונתינה. אלמוג למי שלא יודע הוא גם פקח בעולם האמיתי וגם מטיס בואינגים ברשת.בהצלחה בתפקידך החדש ואני בטוח שתוסיף כבוד לואטיל שלנו
Yuval Segev פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 הרבה בהצלחה אלמוג! ותודה לאיתי על העשייה בשלוש וחצי השנים האחרונות!
Simon Cohen פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 לאלמוג ברכות חמות לרגל קבלת התפקיד בהצלחה בהמשך הדרך. מקווה שנוכל לשתף פעולה עם אלעל ורטואל החדשה . והכי חשוב תמשיך בהנאה בתפקיד החדש. לאיתי אתה הבאת אותי לכאן מפגישה שלנו בקוקפיט בלונדון לחטיבה מטייס לפקח . אז באמת באמת המון המון תודה על הכול מכול הלב . שמעון כהן
shachaf yasurr פורסם דצמבר 2, 2013 דיווח פורסם דצמבר 2, 2013 מזל טוב אלמוג !!! איתי שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך ושנשמע אותך בעתיד ו באוויר !!
Menahem Ben-Or פורסם דצמבר 3, 2013 דיווח פורסם דצמבר 3, 2013 אני אמנם לא נכחתי בבר מצווה של אלמוג אבל ללא ספק זוכר את האירוע. מזל טוב ובהצלחה רבה ! מגיע לך אחרי הרבה שנים של פעילות !
Moshe Bensal פורסם דצמבר 3, 2013 דיווח פורסם דצמבר 3, 2013 איתי, המון תודה על הכל, ושיהיה לך בהצלחה בכל אשר תלך. אלמוג, שיהיה במזל טוב ובהצלחה, ואני בטוח שגם אתה תצעיד את החטיבה רק למרומים.
Eran Granola פורסם דצמבר 3, 2013 דיווח פורסם דצמבר 3, 2013 למנהל החטיבה היוצא, תודה. ולמנהל החטיבה הנכנס, ברכות ובהצלחה
mickey lip פורסם דצמבר 3, 2013 דיווח פורסם דצמבר 3, 2013 הופה- הבאתם את מסי לנהל ...שחקן בית שגדל במועדון ( רק חבל שהוא ירושלמי אדום , אבל אף אחד לא מושלם )..ביג לייק כמו שאומרים החברה. אלמוג יקירי- ברכות לקבלת התפקיד , אין לי צל של ספק שתעמוד במשימה , יש לך עבודה רבה ולא קלה, קדימה לך לחפוף ובהצלחה ! ( הערוץ שלי תמיד פתוח בשבילך לכל דבר ). מר ארנון- מה אגיד ? תודה שהסכמת לקחת ממני את ניהול החטיבה ( אפילו שהיה צורך בהפעלת כוח פיזי מתון ) , לא הייתי כל כך מעורב בנעשה פה בתקופה האחרונה אבל ממה שראיתי מהגדר , מסתמן שבהחלט לא טעיתי בבחירה . את נאום הפרידה ממך אשמור לעוד חודש, ובכל זאת תודה .
Barak Pecht פורסם דצמבר 4, 2013 דיווח פורסם דצמבר 4, 2013 נכנסתי במקרה לפורום ומה אני מגלה ? אלמוג, אני שמח לראות שאתה לוקח את המושכות, גאים בך מאוד. המון בהצלחה בתפקיד החדש ! איתי, תודה רבה על שעשית והצלחה גדולה בהמשך. שבת שלום חברים.