Liav Nefesh פורסם דצמבר 4, 2013 דיווח פורסם דצמבר 4, 2013 מזל טוב צעירוס, עד לפני רגע עשיתי לך ביקורות ועכשיו הכל מתהפך.. אני איתך בדרך למעלה!
liav ezra פורסם דצמבר 4, 2013 דיווח פורסם דצמבר 4, 2013 אני אומנם חדש יחסית לשנים המדוברות למעלה ונמצא בחטיבה כשנה וחצי שנתיים, ואין ספק שהחברה מההנהלה עושים פה עבודת קודש, ונלחמים בשיניים בשבילנו כדי שאנחנו נוכל ליהנות, וממש אנחנו מקבלים הכל על מגש של כסף החל מסיקור מפורט בעברית בפורום על תוסף חדש שיצא לפני מספר שניות או על notam חדש שהרגע יצא ועד לשיגור טיסה עם dispatch כמו בעולם האמיתי, ועוד בשינוי התוכנית של ההכשרת פקחים רק בכדי שכולם יוכלו לגשת למסלול ההכשרה בדרך המהירה אך גם המקצועית שאפשר, ועוד רבים הדברים. וכל מה שנותר לנו חברי החטיבה לעשות , זה להודות לצוות היקר שמוביל פה נבחרת מנצחת כבר שנים ומשקיע בנו שעות ארוכות ימים ולילות של עבודה ועשייה בלי שום תמורה , ועוד מעט אנחנו נפרדים מהמוביל של הנבחרת היקרה שלנו הלו הוא : איתי ארנון תודה רבה לך על הכל אין ספק שאתה מוביל מוצלח !!! . אלמוג אני מאחל לך עכשיו אחרי שסיימת את תקופת שירותך בצה״ל שיהיה לך רק הצלחה !!! ולאור הדברים ששמעתי עליך (אל דאגה כל הדברים נאמרו לטובה ) אין ספק שאתה אכן האדם המתאים לתפקיד רק הצלחה בכל זאת עכשיו התקופה מאוד מבלבלת עם המון שינויים העומדים בפתח אני מצפה כבר לראות אותך כמוביל החדש המון המון הצלחה !!! ו Zeev Bucki, Asaf Katz וגם Yuval Erez הגיבו לזה 3
Alon Barnea פורסם דצמבר 4, 2013 דיווח פורסם דצמבר 4, 2013 אלמוג מזל טוב על המינוי. בהצלחה בהמשך דרכך בחטיבה. אלון
Almog Atar פורסם דצמבר 5, 2013 דיווח פורסם דצמבר 5, 2013 חברים יקרים ! תודה לכולם על הברכות והאיחולים, זה עוד מוקדם לנאומי פרידה מאיתי אבל ללא ספק אני נכנס לנעליים גדולות מאוד ואני מקווה שבעזרת כולכם נמשיך להתקדם קדימה ! תודה רבה לכולם,
Matan Neumark פורסם דצמבר 5, 2013 דיווח פורסם דצמבר 5, 2013 אלמוג שיהיה לך בהצלחה איתי, אתה עשית עבודה מדהימה וללא ספק החזרת פה את החשק לאנשים לטוס. שאפו ענק, בתקופה שלך ואטיל היה באחת התקופות הטובות שלו.הצלחת להתמודד עם דברים לא פשוטים ובכלל לשלב את התפקיד הקשה שלך,עם מה שאתה עושה בחיים,בצורה כזאת מדהימה זה פשוט בלתי נתפס ואני אשמח שלמד אותי איך אפשר לשלב שני דברים כל כך תובעניים. תמיד דיברת מול כולם בגובה העיניים, שמרת על דיסטנס אבל מצד שני לא היה אחד שחשש לדבר איתך,ותמיד קיבל תגובה מהירה .תמיד היית פתוח לשינויים ולביקורת. היה תענוג איתי
zvi rodes פורסם דצמבר 7, 2013 דיווח פורסם דצמבר 7, 2013 איתי היקר,דרך יפה אתה עושה במעלה ההצלחות,F15 בח"א,טייס פרטי על CLL,טייס באל על, והדובדבן שבקצפת מנהל VATIL ישראל מגיע לך הכרתי אותך כבחור נמרץ ,רציני,חברתי,בחור שלוקח ברצינות ובאחריות את תפקידו,אתה האיש הראוי לחיקוי,אני בטוח כי את כל מעלותיך את לוקח לדרך החדשה בה בחרת ללכת,אני מאחל לך רק הצלחות ,אני בטוח כי עוד נשמע ממך כי בית טוב כואטיל לא עוזבים. לאלמוג,אתה הילד הקטן והחמוד שראיתי בטלוויזיה לפני כמה שנים ?,גם אתה עולה במעלה ההצלחות, עבורך ניהול VATIL שאיפת כל חבר חטיבה שהתעופה זורמת בגופו,אני בטוח כי תעשה את תפקידך בנאמנות,בחריצות,בנחמדות,בעבודת צוות ולמען כל חובבי התעופה הוירטואלית בישראל,עלה והצלח. אשמח לעזור לך במידה ותצטרך.בהצלחה.
david cohen פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 איתי היקר!! אתה מייצג בעיני את בן ארץ ישראל היפה ! נעים היה להפגש איתך ולסייע לך במידת האפשר בהוצאה לפועל של תכניות הקשורות לחטיבה! במפגשים אלה גיליתי את נועם הליכותיך את הצניעות ואת היושרה החשובים כל כך לניהול החטיבה . הובלתה את ואתיל להשגים ערכתה שינויים משמעותיים שייצבו את החטיבה . מאחל לך הצלחה בהמשך הדרך ומקווה שנמשיך לראותך בינינו ! לאלמוג ! כל הדרך לפנייך ...אני מאמין שתוביל את החטיבה הלאה להשגים ותתרום מיכולותיך לביסוסה ! מאחל לך הצלחה כמנהל החטיבה !