elai bachar פורסם דצמבר 3, 2013 דיווח פורסם דצמבר 3, 2013 ACTIVE SKY הכריזו לא מזמן על הAS NEXT שהולך "לשנות את כללי המשחק".לפני כמה ימים פורסמו סרטונים שמוכחים שהם לא שיקרו!בין הדברים החדשים: Newly Designed High-Fidelity Air Effects Air effects are brand new, bypass all internal simulator air effects and include: Wind Shear with Predictive Detection and Alert System (via audio warnings and visual mapping overlay) Microbursts synchronized with thunderstorm activity Updrafts and Downdrafts with high-resolution terrain awareness Thermals with realistic simulation based on temperature and surface type Wake Turbulence with realistic moving wake trails effected by wind Cloud Turbulence synchronized with cloud sprite positions Enhanced Wind Turbulence with direct aircraft attitude control vs. simple camera head movement Cloud Sprite Awareness For Accurate In-Sim Depiction Synchronization In-cloud visibility reduction Cloud-related turbulence Accurate ambient precipitation localization and control Accurate radar precipitation graphics Accurate cloud position graphics New Precipitation Radar Graphics New levels of realism are provided with totally accurate precipitation radar that is aware of actual cloud sprite positions in the simulator See and avoid dangerous conditions on the radar that accurately match the in-sim depiction Included Radar and Weather Mapping Gauge Easily installs into any aircraft using the Installation Wizard Realistic satellite-wx-based mapping display with NEXRAD precipitation simulation Predictive Wind Shear system provides aural wind shear alerts New Thunderstorm/CB Simulation Thunderstorms are bigger, higher, and more consistently depicted Integrated Turbulence, Wind Shear, Microburst, and Vertical Air effects Strong thunderstorm cells can be difficult if not impossible to fly through Different effects depending on position relative to the thunderstorm clouds Uncoupled Audio/Voice System Allows playback of audio on either client or server in networked configuration Allows selecting the desired audio device New voice sets and new voice weather briefings New voice SIGMET and AIRMET warnings Comprehensive Weather mapping With New Overlays: Precipitation Base Reflectivity and Echo Tops Detailed Cloud Positions Predictive Wind Shear Other Aircraft (includes wake trail representation) Winds, Visibility, Sigmets, Airmets, Pireps, Stations, Airports, NDBs and VORs Flightplan Route and Waypoints with integrated flight plan editing capability New high performance display with click and drag panning and track-up display mode Integrated Real-Time Sigmets, Airmets and Pireps (Both USA and International) Sigmets and Airmets provided by actual data for all global regions Sigmets and Airmets provide influence in weather synthesis (i.e. appropriately injecting forecasted turbulence) Pireps provided by actual AS user reports הנה כמה סרטונים http://www.youtube.com/watch?v=7UXyAhnUwswסרטון הדגמה למכ"ם http://www.youtube.com/watch?v=1ta5kwGCYJUאפקט ה wind shear http://www.youtube.com/watch?v=W8MG8s3xdJUhttp://www.hifitechinc.com/products/activeskynextבקיצור, יש למה לצפות! זה הולך להיות משהו רציני ביותר.
Eran Granola פורסם דצמבר 3, 2013 דיווח פורסם דצמבר 3, 2013 חדשות באמת טובות. חיפשתי מידע על תאריך שחרור הגירסה ולא מצאתי. ידוע מתי active sky next יהיה זמין?
amir friedland פורסם דצמבר 3, 2013 דיווח פורסם דצמבר 3, 2013 לא נאמר תאריך רשמי..כנראה כמתנה לכריסמס...עריכה !:Note: Active Sky Next is planned for release on December 9, 2013. Yoav Hahamo הגיבו לזה 1
amir friedland פורסם דצמבר 3, 2013 דיווח פורסם דצמבר 3, 2013 Note: Active Sky Next is planned for release on December 9, 2013.
Ron Peer פורסם דצמבר 6, 2013 דיווח פורסם דצמבר 6, 2013 יפה היה צפוי שחרור יותר מאוחר...דובר על 2014הם בטח עשו זאת בכוונה כדי שתהיה הפתעה ולא התאכזבות אם יהיה עיכוב.עכשיו הנק לדיון 1.משהו בדרישות מינימום ומומלצות לתוכנה לא נראה הגיוני..נראה נמוך מידיי2.אגב המחיר כתוב PENDING REALESE האם זה אומר שהמחיר עוד יעלה? 3.האם לא כדאי לחכות לראות האם יהיו עדכונים פאצים SP וכו.?4. האם החיבור לסרבר ידרוש מנוי נוסף כמו PFPX?
Barak Zohar פורסם דצמבר 6, 2013 דיווח פורסם דצמבר 6, 2013 1. לא חושב שלתכנת מז"א צריך דרישה מיוחדת. זו תכנת צד שלישי ואין בה שימוש/צריכה כמו בסימולטור. 2. המחירים הם תמיד דינאמים לפי היצע וביקוש ויש סבירות שהמחירים ישתנו לכאן ולכאן. 3. תמיד יוצאים עדכונים ואין לדעת מתי יצא עדכון נוסף. דבר כזה יכול לקחת מס' שבועות ואף חודשים ולכן אין טעם לחכות. 4. לאיזה סרבר התכוונת? להוריד את מזה"א? כי אם לזה התכוונת, למה שתשלם על התכנה ללא חיבור לשרת??? אין שום היגיון בזה. זו תכנה שונה לגמרי מ PFPX. מעבר לזה, HIFI מעולם לא עשו דבר כזה באף אחת מהגרסאות שלהם, אין סיבה שיעשו זאת עכשיו.
elai bachar פורסם דצמבר 9, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 שוחרר הלילה!http://secure.simmarket.com/hifi-tec...sky-next.phtmlגרסת עדכון (למי שיש כל גרסה קודמת שלהם)http://secure.simmarket.com/hifi-tec...-upgrade.phtml
Adi Sahar פורסם דצמבר 9, 2013 דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 מי שרוצה, יש גרסת ניסיון לשבוע: http://www.hifitechinc.com/downloads רשמים ראשוניים ב AVSIM חיובים.
Ron Peer פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח פורסם דצמבר 10, 2013 1. לא חושב שלתכנת מז"א צריך דרישה מיוחדת. זו תכנת צד שלישי ואין בה שימוש/צריכה כמו בסימולטור. 2. המחירים הם תמיד דינאמים לפי היצע וביקוש ויש סבירות שהמחירים ישתנו לכאן ולכאן. 3. תמיד יוצאים עדכונים ואין לדעת מתי יצא עדכון נוסף. דבר כזה יכול לקחת מס' שבועות ואף חודשים ולכן אין טעם לחכות. 4. לאיזה סרבר התכוונת? להוריד את מזה"א? כי אם לזה התכוונת, למה שתשלם על התכנה ללא חיבור לשרת??? אין שום היגיון בזה. זו תכנה שונה לגמרי מ PFPX. מעבר לזה, HIFI מעולם לא עשו דבר כזה באף אחת מהגרסאות שלהם, אין סיבה שיעשו זאת עכשיו. תודה רבה הרגעת אותי רק מעניין הקטע של הטקסטורות.. זה בטח בומבה ביחד עם רקס ,בטח גם דרישות חומרה שאין לי. וגם המחיר
Barak Zohar פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח פורסם דצמבר 10, 2013 אתם חייבים להבין שלא הולך להיות שינוי ו/או פגיעה בביצועי המחשב משתי החברות rex + as. הם עושים בסה"כ שינוי או עדכון לתכנה שלהם, מז"א וטקסטורות. הרזולוצייה לא תשתנה. עדיין תהיה אפשרות לבחור בין 1024, 2048 ו 4096. הם יוסיפו טקסטורות נוספות כמו שעשו באוברדרייב האחרון. לגבי אקטיב סקיי, עדכון של מנוע מז"א לא צריך להשפיע על ביצועים. בכל מקרה, ניתן לנסות כרגע לשבוע כמו שפרסמו ומשם תגיע ההחלטה אם לרכוש או לא.
amir friedland פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח פורסם דצמבר 10, 2013 ברק , דווקא ה ASN כן גורם לירידת ביצועים ואפילו קריטית אם מגדירים בצורה לא נכונה..אז יש לשים לב..מה שכן גם אם תגדיר הגדרות מאוד נמוכות יש סוג של תקיעות שעדין לא ברור ממה הם נגרמות אבל זה קורה אצל כמה אנשים כבר שדיברתי איתם וזה פשוט גורם לתקיעות קטנות וחוזרות שמשנים זוויות , שוב אם למישהו יש רעיון ממה זה קורה אשמח אם יגיד.
Barak Zohar פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח פורסם דצמבר 10, 2013 ירידת הביצועים נובעת מהתכנה עצמה בגלל שיש בה באגים בשלב זה. זה לא אומר שלתכנה יש השפעה על הביצועים באופן ישיר כאשר היא עובדת כמו שצריך. צריך להמתין לעדכונים בהמשך שהחברה תשחרר עקב משובים של הלקוחות כמו שהם עשו בכל גרסה עד שהגיעו ליציבות.
amir friedland פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח פורסם דצמבר 10, 2013 ירידת הביצועים נובעת מהתכנה עצמה בגלל שיש בה באגים בשלב זה. זה לא אומר שלתכנה יש השפעה על הביצועים באופן ישיר כאשר היא עובדת כמו שצריך. צריך להמתין לעדכונים בהמשך שהחברה תשחרר עקב משובים של הלקוחות כמו שהם עשו בכל גרסה עד שהגיעו ליציבות. התוכנה תומכת בשיפורים מסוימים שיגרמו לירידה מאג'ורית בביצועים אם תפעיל אותם.. גם אם לא , עדין כרגע יש ירידה ותחושת תקיעות כללית , כמו שאמרת מקווה שיפתרו את זה בקרוב..
Ron Peer פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח פורסם דצמבר 10, 2013 אשמח אם יהיו עדכונים שינויים בנושא התקיעות והעדכוני תוכנה שתעדכנו כאן.כנל לגבי ריכוז פידבקים של חברה מ VATIL לא רק מפורום AS עצמו כי להבנתי גישה אפשרית רק לבעלי רשיון AS
Elad Zeierman פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח פורסם דצמבר 10, 2013 קצת פידבק שלי ללא ספק מהפכה, פעם ראשונה שאני עושה קאט 3 ולא רואה את השדה והשמיים פתוחים 10 מייל לפני. הבניייה המדורגת של העננות , צניחת ראות, פשוט מדהים, מכניס ללחץ של הנחיתה שרואים את המסלול (בקושי) שנייה לפני שהמכונה צועקת מינמום. גם מבחינת רוחות - יציב- המנועים לא קופצים במעבר מאזור לאזור . בקיצור עשו הסטורייה. חוויתי נפילות מאוד נקודתיות בפריימים לא משהו שהשפיע ופה ושם ריצודים מאמין שיהיו גרסאות עידכון. ממליץ בחום לרכוש.
Barak Zohar פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 אלעד, אני לא יודע מדוע רק עכשיו חווית חדירת עננים כפי שאתה מתאר, אבל יצא לי לטוס כבר מס' פעמים בדיוק באותן סיטואציות כפי שרשמת וזה היה עם as2012. אני בטוח שהם עשו שינוי במנוע מז"א אך דברים דומים גם קרו לי בגרסה קודמת. לכן המילה "מהפך" לדעתי עדיין צריכה להישאר במרכאות כפולות נכון לרגע זה.
Ron Peer פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 לי עדיין אין. ואף פעם לא היהאך מעניין מה שאתה אומר..תסתכל באתר שלהם תחת מוצרים יש אפשרות להשוואת גרסאות בטבלה. תראה מה החברה כותבתהרבה תכונות של התוכנה וסוגי דיווחי מזג אוויר בתוכנה כולל רדארים נוספו ויש גם שיפורים למשל מעבר שכבות ברצף וכו טוענים ששיפרו
Ron Peer פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 אגב רקס הישן יותר לדעתי אפילו גרסה 1. יעבוד עם ASN?אגב AS - הוא מתעדכן כל הזמן און ליין? גם תוך כדי טיסה? או רק נותן "תמונה" רגעית ואז לפי זה מנוע המזא מעבד את כל הנתונים לבד?
Elad Zeierman פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 אלעד, אני לא יודע מדוע רק עכשיו חווית חדירת עננים כפי שאתה מתאר, אבל יצא לי לטוס כבר מס' פעמים בדיוק באותן סיטואציות כפי שרשמת וזה היה עם as2012. אני בטוח שהם עשו שינוי במנוע מז"א אך דברים דומים גם קרו לי בגרסה קודמת. לכן המילה "מהפך" לדעתי עדיין צריכה להישאר במרכאות כפולות נכון לרגע זה. ברק עבדתי עם גרסת ה ASE ההבדלים עם גרסה 2012 היה זניח פרט לטקסטורות לא היה הבדל מיוחד, גישה לשדה שיש בו CAT 3 in progress הייתה נראית ככה: בערך מ 030-40 מייל הייתה יכול לזהות את המיקום של השדה הייתה מקבל את המז"א של התחנה שמעליה אתה חולף אם המז"אהיה נקי זה מה שהייתה מקבל 10 מייל לגישה מיוצב על ILS של אותו מסלול- מזהה פאפי ותאורות גישה, ב 7-9 מייל צונחת הראות שתואמת את המברק של שדה היעד, וגם זה היה לא אמין במיוחד כיוון שתכלס הערפל היה מופיע לך בחלק מהמקרים עם עננות FEW. בגירסה החדשה- זיהיתי כבר אוברקאסט מאסיבי בעמק שעליו יושב השדה של ג'נבה כבר במרחק 60-70 מייל מיעד, הראות צנחה עם הכניסה לאוברקאסט ומסלול זוהה בגובה 70 רגל מעפ"ש, זה הבדל משמעותי שתורם לתחושה של הטיסה, נכון שבגרסאות הישנות בסופו של דבר הייתי מקבל את הדמיית הראות הנמוכה... במסלול אבל בלשון עדינה זה היה מעפאן. לגבי רוחות השינויים מאוד עדינים אין הקפיצות של המנוע שמתחלפת תחנה לחלק מהאנשים זה נראה זניח ולא במהפך בשבילי ובשביל עוד רבים אחרים מדובר בהחלט מהפך ובהחלט לא במרכאות
amir friedland פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 ברק מציע שתקרא את השינויים בדף המוצר וגם תוריד את הגרסת נסיון .. אחכ תוכל לתת ביקורת מדוקית אחרי שחוויתה את זה בעצמך.
Bar Rodoy פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 אגב רקס הישן יותר לדעתי אפילו גרסה 1. יעבוד עם ASN? אגב AS - הוא מתעדכן כל הזמן און ליין? גם תוך כדי טיסה? או רק נותן "תמונה" רגעית ואז לפי זה מנוע המזא מעבד את כל הנתונים לבד? אחת ולתמיד, אין קשר בין מנוע מזג האוויר לטקסטורות.
Barak Zohar פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 אמיר, שוב אתה מסיק מסקנות בלי לבדוק עובדות! מאיפה אתה יודע אם ניסיתי את גרסת הניסיון או לא? אני באמת מציע שתחשוב לפני שאתה מגיב לאנשים. "סייג לחכמה שתיקה"
amir friedland פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 רון , AS כתבו שהמוצר תומך כל טקסטורה שהיא , לא חייב משהו מסוים אפשר גם REX וגם את הטקסטורות הדיפולטיות...ה AS מעדכן כל זמן מסוים את המצב כאמור השינויים הם נעשים בצורה סופר חלקה כך שבקשוי תרגיש , אפשר להגדיר כל כמה זמן אתה רוצה שישתנה(5-30 דק') , ואפשר גם לבטל שיינוים בגישה על מנת לא לקבל מזא פתאומי ואיבוד ביצועים בפיינל אבל זה לא אמור לקראות..בכל אופן זה לא שהוא מזין תחזית ואז משנה כל הזמן אלה עדכוני לייב עקביים כל כמה דקות...
Ilan Jonas פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 באמת תוכנה מדהימה. אני לחלוטין לא מסכים עם ברק לעניין הביצועים - ברור שגרסה חדשה יכולה לפגוע בביצועים וממש לא רק בגלל באגים: יש אין סוף שינויים שיכולים לדרוש עיבוד רציני יותר או משאבים גרפיים גבוהים יותר, גם עם אותן טקסטורות. בכל מקרה זה לא העניין, אפשר פשוט לנסות. אני לא נתקלתי בשום בעיה עם ההגדרות הדיפולטיות של התוכנה - שלג, גשם, ברקים, אוברקסט, ערפל - מה שתרצו, הכל רץ לי חלק בינתיים. amir friedland הגיבו לזה 1
Ron Peer פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח פורסם דצמבר 11, 2013 למה שאני מנסה להתקין את גרסת הניסיון הוא נותן לי שגיאה בבחירה של גרסת ניסיון במסך ראשוןנערך:הכל תקין זה לא אינטואיטיבי אבל הבנתי אתמול בסוף איך להכניס את הקוד נסיון.