Adi Sahar פורסם דצמבר 8, 2013 דיווח פורסם דצמבר 8, 2013 http://www.rexdirectexperience.com/# למי שהתלונן שהמים נראים לא טובים ב DX10 ב FSX... גם P3D 2 זכה לתוספת מאסיבית, כולל הגדרות HDR משופרות. בקיצור, כנסו ללינק ותדהמו בעצמכם. השאלה הגדולה, האם זה שדרוג חינם או מוצר חדש לחלוטין? אני מקווה שאם לא בחינם אז לפחות שדרוג בעלות מינימלית של 10$. קומץ תמונות: Niv Tesler הגיבו לזה 1
Bar Rodoy פורסם דצמבר 8, 2013 דיווח פורסם דצמבר 8, 2013 אני מתחיל תיכף לבכות שאין לי מחשב שיכול להריץ את כל זה.
Liaz Kamper פורסם דצמבר 8, 2013 דיווח פורסם דצמבר 8, 2013 חברים אפשר להרגע. אומנם REX טובים בויזואל, אבל מנוע מזג האוויר שלהם פשוט גרוע, בעיקר בתחום הרוח ובעיקר באזור שלנו. סמיכות ההודעה לשחרור של AS מעיד שאולי יש להם מוצר מתחרה. אני בספק רב
amir friedland פורסם דצמבר 8, 2013 דיווח פורסם דצמבר 8, 2013 חברים אפשר להרגע. אומנם REX טובים בויזואל, אבל מנוע מזג האוויר שלהם פשוט גרוע, בעיקר בתחום הרוח ובעיקר באזור שלנו. סמיכות ההודעה לשחרור של AS מעיד שאולי יש להם מוצר מתחרה. אני בספק רב אתה לא חייב את המנוע של REX בשביל הטקסטורות שלהם , אין להם מתחרה בטקסטורות שהם נותנים וברמה שלהם אז עושים את הדבר הבא , טקסטורה = REX מנוע מזא = ASN
Bar Rodoy פורסם דצמבר 8, 2013 דיווח פורסם דצמבר 8, 2013 אז יאללה תתחיל לחסוך. :-) הבעיה היא לא כסף אלא צה"ל.
Adi Sahar פורסם דצמבר 9, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 אתה לא חייב את המנוע של REX בשביל הטקסטורות שלהם , אין להם מתחרה בטקסטורות שהם נותנים וברמה שלהם אז עושים את הדבר הבא , טקסטורה = REX מנוע מזא = ASN ASN זה כמו רקס, זה נותן לך גם טקסטורות, לא רק מנוע מזג אוויר. עדיין, הרוב מעדיפים את הטקסטורות של רקס. הבעיה היא לא כסף אלא צה"ל. הבנתי... אם תהיה בתפקיד עורף, אני מניח שתוכל להסתדר, אחרת כן, זאת בעיה. והערה כללית, נראה שהם חיכו לראות את המחיר של ASN ועכשיו יתמחרו את המוצר שלהם בהתאם. בתקווה שזה כמו המחיר הקודם 45$. מי שקנה את AS יצטרך לשלם 30$ בשביל לשדרוג ו 55$ בשביל עותק. זה לא מעט כסף. עכשיו הצעד של רקס, נקווה שלא יהיו חזירים מדי כלפי הלקוחות שקנו את הגרסה האחרונה.
amir friedland פורסם דצמבר 9, 2013 דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 בטוח ב asn יש טקסטורות ? לדעתי לא.. בכל אופן הטקסטורות של as לא מתקרבות לשל rex..
Adi Sahar פורסם דצמבר 9, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 כן יש.. כנס לאתר של המוצר ותראה. עריכה: התכוונתי ל AS2012.
Almog Atar פורסם דצמבר 9, 2013 דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 כן יש.. כנס לאתר של המוצר ותראה. האקטיב סקיי החדש לא מגיע עם טקסטורות משל עצמו... כן כתוב באתר שהוא תומך בטקסטורות דיפולטיות או של מוצרים אחרים...
Adi Sahar פורסם דצמבר 9, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 כן... אני מתפלא אבל שהם לא הכלילו טקסטורות.. זה כבר חסרון גדול מול רקס.
Almog Atar פורסם דצמבר 9, 2013 דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 כן... אני מתפלא אבל שהם לא הכלילו טקסטורות.. זה כבר חסרון גדול מול רקס. חסרון גדול? תלוי מה אתה מחפש בסימולטור... אם אתה מחפש נראות ויופי אז ייתכן שאתה צודק אבל אם אתה מחפש חווית טיסה קרובה למציאות ככל שניתן אז אני כיום לא רואה שום תוסף שמתקרב לASN, לפחות לפי ההצהרות שלהם. כמו שאני רואה ומכיר את REX, הכל סובב שם סביב הטקסטורות ולא סביב מנוע מז"א. הכל תלוי באיך אתה מסתכל על זה...
Liaz Kamper פורסם דצמבר 9, 2013 דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 כן... אני מתפלא אבל שהם לא הכלילו טקסטורות.. זה כבר חסרון גדול מול רקס. זהו, שזה אכן לא חסרון גדול. אני ניסיתי להסתמך על תוכנה עבור טקסטורות ומזא -> כשלון! אין מנוס. צריך שתיים
Adi Sahar פורסם דצמבר 9, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 9, 2013 אני מתכוון חסרון מבחינת מחיר. הם גובים 55$? סבבה.. אבל רקס יגבו 40 או 45$ ואתה מקבל גם טקסטורות וגם מז"א ואל תמהרו לשפוט, כי המנוע החדש שלהם זה משהו שהם בנו מאפס (לטענתם).
Ron Peer פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח פורסם דצמבר 10, 2013 מה הדירישות של ה רקס החדש?והאם מי שרוצה יכול לרכוש גרסאות ישונות יותר בזול יותר?
Adi Sahar פורסם דצמבר 10, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 10, 2013 לדעתי הדרישות לא שונות מהרקס הקודם. אלה פשוט טקסטורות שתוכננו עם P3D 2 ו DX10 ב FSX. לפני זה, הן לא עבדו ממש טוב... לא דומה ל DX9.
Adi Sahar פורסם דצמבר 21, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2013 שוחרר! טוב, יותר נכון שוחרר רק REX 4 TEXTURE DIRECT. עלותו 35$ עם הנחה של 5$ ללקוחות שקנו את רקס OD. הנחה די עלובה לטעמי. גודל ההורדה: 6 ג'יגה.
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 21, 2013 דיווח פורסם דצמבר 21, 2013 קניתי (בהנחה), עוד לא יצא לי לבדוק את זה. שיהיה לי זמן