Yoni Colpachi פורסם דצמבר 26, 2013 דיווח פורסם דצמבר 26, 2013 מתי יהיה פיקוח מלא בישראל? זאת אומרת את כל הפיקוח של בן גוריון ואת תל אביב סנטר, ומתי יהיה אירועים בבן גוריון כמו REAL OPS? תודה לעונים
Avichai Koor פורסם דצמבר 26, 2013 דיווח פורסם דצמבר 26, 2013 אהלן צוות החטיבה עובר שינויים וקמה לאט לאט מחלקת אירועים שלא תאכזב. מה שבטוח זה שיהיה שווה מאד לחכות לאירוע טוב עם המון פיקוח והמון טייסים בזכותכם! סופ"ש נפלא שיהיה.
Amit Eisinger פורסם דצמבר 26, 2013 דיווח פורסם דצמבר 26, 2013 יכול להיות מצב שבו כל העמדות בכל השדות בארץ תפוסות? זה יוכל להיות אירוע שיא
Yoni Colpachi פורסם דצמבר 26, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 26, 2013 יכול להיות מצב שבו כל העמדות בכל השדות בארץ תפוסות? זה יוכל להיות אירוע שיא אהלן צוות החטיבה עובר שינויים וקמה לאט לאט מחלקת אירועים שלא תאכזב. מה שבטוח זה שיהיה שווה מאד לחכות לאירוע טוב עם המון פיקוח והמון טייסים בזכותכם! סופ"ש נפלא שיהיה. מתי בערך זה יקום? ומה אמור להיות כתוב שמה? יכול להיות מצב שבו כל העמדות בכל השדות בארץ תפוסות? זה יוכל להיות אירוע שיא חחחחחח אני גם חושב ככה
Avichai Koor פורסם דצמבר 27, 2013 דיווח פורסם דצמבר 27, 2013 אירוע ארצי הוא משהו שעומד על הפרק כמו כן גם אירוע בינ"ל. מתי זה בערך יקום?אני מקווה מאד שבאיזור תחילת 2014
Or Bahtari פורסם דצמבר 28, 2013 דיווח פורסם דצמבר 28, 2013 שלום יוני! כמו שאביחי כתב הצוות כרגע מתחלף לקראת שנת 2014. האירוע האחרון אשר התקיים ב-30/11 היה אירוע חדר בקרה בו כל העמדות היו מחוברות . אני בטוח שמנהלי האירועים החדשים יעשו עבודה טובה!