עבור לתוכן
Ittai Arnon

סיום תפקיד VATIL1

Recommended Posts

פורסם

שלום,

מי שקורא שיקרא עד הסוף – 5 דקות מזמנכם.

הכל התחיל לפני 4 שנים – פנו אלי מיקי ליפ ואילן יונש והציעו לי "בוא תנהל את ואטיל".

בתחילה היססתי, היה לי טוב להיות בחטיבה ולהתבונן מהצד, אך מהר מאוד לאחר מחשבה שניה אמרתי לעצמי, מדוע לא ? הרי זה התחביב העיקרי שלי, אני עוסק בו שנים מספר, אוכל להעביר הרבה מעצמי לחברים הסובבים אותי ועוסקים באותו התחביב..

אז התחילה הרפתקאה של 4 שנים ויותר, מה עשינו ?

בראש ובראשונה החלטנו למסד את עניין חבר חטיבת ואטיל. 'מיהו חבר חטיבה' הפך לעניין מרכזי בהגדרת אנשינו בהם אנו רוצים להשקיע.

שנית, שידרגנו את שרת החטיבה והפכנו אותו לשלנו  100%   (אנו משלמים עליו ומתחזקים אותו)

הפכנו את אתר ופורום החטיבה לממשק נוח יותר והקמנו שרת TeamSpeak לנוחיות כלל החטיבה.

הקמנו קופת PAPAL עצמאית שלנו ודרכה אנו מממנים עצמנו.

קיימנו מספר אירועי שיא שהגדולים בינהם זכורים לכולנו – חדר בקרה + עמדת טיסה לראשונה במושב חגור.

כנסים חטיבתיים עם הרצאות מעניינות בראשות ירום ליפובסקי – לשעבר ראש ענף חלל בחיה"א ודן חלוץ הרמטכ"ל לשעבר.

אין ספור אירועי רשת שבהן טסנו פיקחנו ונהנינו.

והדובדבן שבקצפת איתו אני מסיים הינו פרוייקט מוזיאון ארץ ישראל – ואטיל.

בוודאי יש עוד דברים אך איני מעלה על זכרוני כעת.

במהלך התפקיד הכרתי אנשים רבים, מהר מאוד הבנתי שהאנשים הם אלו שעושים את החטיבה.

אנשים תורמים ומקיימים את החטיבה, בלעדיכם כל זה לא קיים ולא שווה כלום.

ליווה אותי צוות מופלא, שאוהב את החטיבה כמוני ומוכן להשקיע מזמנו לטובתה.

מה לפנינו,

אלמוג ברוכים הבאים, החטיבה היא בידיך, מה שיפה הוא שכל מה שתשאף ותיזום יכול להתקיים.

כל מה שאני מאחל זה המון הצלחה, אני שם למקרה הצורך.

נפרדים מהרבה אנשים טובים ביניהם:

אור בכתארי.

אור, ייזם והוביל את מחלקת אירועים, קיים אין ספור פעילויות לכולנו ברשת.

מבחינתי כמנהל החטיבה כל פעילות בניהולו של אור זה 'שגר ושכח'.

חבר צוות חטיבה יקר שהשקיע הרבה מזמנו לטובת כולנו ועל כך אני מודה לו מאוד.

אור התגייס לצה"ל ואני מאחל לו המון בהצלחה.

לאור מצטרף עידו בוך, ששותף בכל הפעילויות בחטיבה, מעבר להיותם חברים טובים החיבור בין שניהם הובילו את מחלקת אירועים בדיוק למקום אותו רציתי!

גם עידו מתגייס עוד 4 חודשים ואני מנצל מילים אלו לומר גם לו תודה רבה !

אלעד זיירמן, ליווה אותי כחצי שנה בתפקיד VATIL2 במקום אמיר פז.

חצי שנה שמאוד הקל ועזר לי בניהול החטיבה ובפרוייקטים השונים.

גם אלעד מסיים עימי את התפקיד ואני מאחל לו בהצלחה.

שוב תודה רבה לכולכם על תקופה חוויתית ומופלאה.

נשתמע בשמיים הוירטואלים ואתם יודעים מה ? גם בשמיים המציאותיים  :yahoo: 

וקצת נוסטלגיה מי שלא מכיר כתבה מבטאון חיה"א אוק' 99 !, דפדפו למטה לכותרת "פיקוח וירטואלי"  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

http://www.iaf.org.il/529-19100-he/IAF.aspx

שלכם,

איתי ארנון

פורסם

שלום לכולם,

ברגעים אלו ממש אנחנו פונים לפיינל בכל נושא החלפת הצוות, הסדרת הרשאות, החלפת שמות וכו'....

הנה הסיפור של איתי מהזווית שלי:

לפני 5 שנים תוך כדי שאני מפקח APP ראיתי שם וותיק של "כריש" שחזר לטוס ברשת - איתי ארנון... אמרתי וואלה איזה כיף ואם אני לא טועה הטיסה הייתה מאילת לשדה דוב ולאחר מכן לבן גוריון עם ATR באו"ק של ארקיע.

מפה לשם רצה הגורל ודרכנו הצטלבו על הקשר האמיתי (אני אישית גיליתי את זה במקרה) קצת לפני תחילת הכהונה של איתי בתפקיד ואמרתי לעצמי שאחרי כל כך הרבה שנים בחטיבה הגיע הזמן להתקדם ולהגיש עצמי כמועמד לצוות החדש של איתי ולשמחתי נכנסתי פנימה.

נהנתי מכל רגע, אנשים איכותיים, מנהל מסור שמוכן לעשות הכל על מנת לקדם את התחביב ולטעמי התכונה הכי חשובה במנהל - פעיל ברשת.

איתי אומנם אתה יורד מהצבע האדום ההולם אותך מאוד אבל אני בטוח שהירוק יחמיא לך לא פחות ! תודה רבה על הכל איש יקר ותהיה בטוח שאפנה אליך כשאצטרך !

עם הפנים קדימה:

הנהלת החטיבה החדשה שנכנסת לתפקיד בעוד מספר שעות תעבוד באופן מעט שונה מכפי שהיה בשנים האחרונות - במתכונת של צוות מצומצם יותר תוך שמירה על איכות האנשים.

הנהלת החטיבה- מורכבת מחברי ההנהלה הראשיים אשר כל אחד מנהל את המחלקה שלו, לדוגמא ליאב נפש כVATIL3 מנהל את מחלקת הדרכה שחברי הצוות שלה הם מדריך פיקוח ראשי, מנהל מבצעים וכו'.

צוות החטיבה- אנשי צוות המאיישים תפקיד מפתח במחלקות השונות (לדוג' מדריך פיקוח ראשי כפי שהוזכר מעלה), אנשי המפתח המאיישים תפקידים אלו הינם חלק מצוות החטיבה ולהם תפקיד חשוב והכרחי בהמשך הצלחת החטיבה.

וכך זה נראה:

Staff_zps5a61bb03.jpg

קצת על האנשים:

ירדן בן דור, סגן מנהל החטיבה VATIL2- חבר חטיבה מאז ראשית הדרך ואף חבר צוות במספר פעמים בעבר. ירדן ינהל ויהיה אחראי על כלל נושא האירועים ברשת ויחסי הציבור של החטיבה בארץ וחשוב לא פחות מכך מחוץ לארץ.

אביחי קור- מצטרף אלינו עם כוחות מחודשים לאחר השירות הצבאי אביחי יעבוד עם ירדן במחלקת אירועים, יחד עם אנגלית כשפת אם אין מועמד ראוי יותר לנהל את יחסי הציבור של החטיבה

ליאב נפש, מנהל הדרכה VATIL3- ליאב ממשיך בתפקיד הכל כך חשוב בחטיבה, יחד עם ניסיון ההדרכה העצום אשר צבר במהלך השנים אנחנו מבטיחים לכם מחלקת הדרכה משומנת היטב שתחדש פעילות החל ממחר !

אמיר פרידלנד, אחראי מבצעים ומדריך פיקוח ראשי- תחת הבחור הצעיר הזה יושב ידע עצום בנושא טיסה ופיקוח, יחד עם מוטיבציה לתרום ולפתח את החטיבה אין ספק שמחלקת הדרכה יוצאת לדרך חדשה ומוצלחת. תפקיד אחראי מבצעים אשר היה בעבר תפקיד נפרד נכנס כעת תחת מחלקת הדרכה, מניסיוני שני הדברים האלו עובדים מעולה כאשר הם תחת אותה קורת גג.

שלומי לוקסנבורג 'לוקס', DCRM, VATIL4- גם שלומי ממשיך את תפקידו כDCRM אך מעבר לכך גם שלומי חבר חטיבה וותיק עם יידע עצום בנושא טיסה ופיקוח מהעולם הוירטואלי והאמיתי וללא ספק חוליה חשובה בהנהלת החטיבה.

מנהל הפורום- יחד עם שלומי יעבוד מנהל הפורום שבעצם בגדול מחליף את התפקיד שלי, המכרז לתפקיד נסגר הלילה ב23:59 ושם חבר הצוות אשר ימלא את התפקיד אפרסם בהמשך לאחר שתהליך יסתיים. למחלקה הזאת יש מספר דברים חשובים העומדים על הפרק, בין היתר הסדרת מספר עניינים הקשורים לשרת הTS, סדר בפורום מבחינת נראות וכו'

אוהד שלו, VATIL5 הוובמאסטר האגדי- טוב על אוהד אי אפשר לוותר כי אצלו השמיים הם לא הגבול. עם ידע עצום בנושאים הטכניים אוהד העביר את החטיבה לשימוש ביורוסקופ, הקים פורום ושרת TS העובדים מול שרתי ואטסים ובעצם היה חולייה חשובה בכל נושא 'מיהו חבר חטיבה' שאיתי הזכיר מקודם, בעצם אין דבר כמעט שאוהד לא יכול לבצע.

האג'נדה שלנו על רגל אחת:

מסמך יעדים מסודר ייצא בהמשך אך בגדול המטרה העיקרית שלי כמנהל החטיבה היא להמשיך לשמור על כמות הטייסים המכובדת בשמיים הישראלים תוך הגדלת שעות הפיקוח אם זה בעזרת מחלקת הדרכה או אירועים כאלו המשלבים גם מטוסים קלים (וטיסות לשכנים מסביב) וגם מטוסים גדולים.

כמובן שגם אירועים פנים מול פנים, מפגשים וכנסים עומדים על הפרק אך כל דבר בעיתו.

חברים בעזרת האנשים הכתובים למעלה ובעזרת כל אחד ואחד מכם נמלא את השמיים הוירטואליים בישראל בפיקוח ובמטוסים ונעשה את מה שאנחנו יודעים לעשות הכי טוב או כמו שאני אוהב להגיד המטרה שלשמה התכנסנו פה - לטוס ולפקח !!

כמו שאמרתי בתחילת ההודעה, תהליך ההחלפה מתבצע ברגעים אלו ועלול להימשך בלילה/מחר, מבקש את עזרתכם והבנתכם.

וברשותכם אסיים עם כמה מילים עליי:

אלמוג עטר, בן 22 גר בירושלים חבר חטיבה לדעתי מאז פברואר 2003 כאשר עברנו מIVAO לVATSIM, תחת היוזר הוירטואלי שלי כ7300 שעות טיסה ברשת (סה"כ 9500 שעות בחברות וירטואליות) ועוד 500+ שעות פיקוח וירטואליות.

נחשפתי לרשת בעקבות אח שלי שבעבר היה חבר חטיבה פעיל ומשוגע לא פחות ממני, החבר'ה הוותיקים פה עוד זוכרים אותו טס 001 באמצע הלילה ובעצם מאותו רגע רצתי קדימה דרך תפקידי הנהלה ב3 הגירסאות האחרונות של אל על וירטואל, אחראי פורום וחבר צוות.

בגלל אותו סימולטור ואהבה לטיסה שהיה אצלי מאז שאני זוכר את עצמי הוצאתי רישיון טייס פרטי בארה"ב אי שם בגיל 17 וזכיתי (גם בהווה) להחזיק PTT במגדל פיקוח אמיתי... אני חייב להגיד שהייתי בהלם משני דברים, הראשון זה כמה מה שעשיתי בסימולטור ובVRC/ASRC/ROGER WILCO דומה לעולם האמיתי וכמה שזה עזר לי להתקדם והדבר השני זאת העובדה שבגיל 18 אחרי הרבה שנים טובות בתחביב הצלחתי להפוך את החלום למציאות.

אגב, כשאני מדבר על זה שהפיקוח הוירטואלי עזר לי בעולם האמיתי אני מתכוון לכך שאותו אמיר פז שמנהל כיום את האזור היה עושה לי הדמיות תנועה על שדה דוב כשהייתי בן 13, לך תסביר לחבר'ה שלי במגדל איך ולמה אני מכיר את התעבורה של שדה דוב או של נתב"ג בעל פה.....

חברים יקרים, שמח להגיע ליום הזה שבו מאמינים בי ומפקידים בידיי דבר כל כך גדול וחשוב מאוד עבורי כמו חטיבת VATIL.

שלכם,

אלמוג עטר

VATIL1 החדש

פורסם

כל הכבוד !!

תודה רבה איתי על הכל ..

מאמין שאלמוג ייקח את תפקידך וימשיך אותו על הצד הטוב ביותר והנכון ביותר לעשייה נכונה :)

בהצלחה איתי בהמשך דרכך ובעבודתך המכובדת :)

וכמובן לאור בתפקידו ,

ושיהיה לכל חטיבת VATIL שנה טובה !!  

:yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

פורסם

איתי, תודה רבה לך על 4 שנים מדהימות שעשית! 

אל תשכח שבתור אחד שרגיל לעשות מילואים פעם בשבוע גם כאן אתה הולך להיכנס לשירות מילואים פעיל אה??

עכשיו חלאס עם דיבורים ויאללה בטח נראה אותך עושה 001 בלילה :)

פורסם

אלעד זיירמן (תקופת IVAO - החלוץ ;) )

אילן יונש

קובי דוד

תומר חיים

מיקי ליפ

איתי ארנון

ועכשיו:

אלמוג עטר 

ממש,  wall of fame ... למי שלא שם לב אנחנו כבר קרוב ל 14 שנה בעסק בצורה לא רשמית -   מתוכם 10 וקצת שנים של VATIL רשמית. 

לא יאומן איך הזמן עף! 

לפעמיים מפחיד אותי לחשוב איך יראו חגיגות 40 השנה ל VATIL.  הרי אין סיבה שלא נגיע לשם :)  , לדמיין את פרידלנד בגיל  45?  ;)

ארנון, אתה מסכם פרק ענק בהסטוריה של ואטסים ישראל.   כתבת מעל וגם כתבנו לפני על שנעשה פה לאורך התקופה האחרונה, תודה לך על תקופה מדהימה של עשייה ודחיפה!

אין לי ספק שאתה נשאר בגזרה וממשיך לעזור לאלמוג ולחבר'ה.   הנסיון שאתה מביא מהעולם האמיתי הוא נכס עצום לחטיבה. 

זיירמן,

בשקט בשקט מאחורי הקלעים, כבר עשור שאתה מרביץ כאן עבודה.  נראה שהגיע הזמן  לקחת  קצת הפסקה  ולאגור להמשך.אני מקווה לראות אותך לוקח פיקוד בהמשך הדרך.

אני עוד זוכר את הימים שבהם הייתי מגיע אליך הבייתה בתקופה שאתה היית מנהל החטיבה הראשון, כתבנו נהלים למרחב.  תודה זיירמן -  שיחקת אותה עם הרבה הברקות ולא מעט דחיפות של מהלכים, גם כאלו השפיעו על הרשת. הרוב לא מכירים.

אלמוג ,

החלטתי ללכת איתך כמנהל כי אני יודע שיש בך את שיגעון ה VATIL.  אם יש כאלו שישקיעו שעתיים בכתיבת מסמך, אתה מהמשוגעים שיושבים כל הלילה.  אתה מאלו שלא שמים מחסום בין המציאות לבין העולם הווירטואלי. מאלו שפותחים מנוע בסימולטור במהלך המראה ובאמת מסתכלים על מכווני המנוע כי - אולי זה אמיתי :)   בגלל אותו שגעון אני רוצה לראות אותך דוחף את VATIL.  אין לי ספק שאתה והצוות הנכנס הולכים לדחוף את המרחב קדימה.  איך אומרים בכדורסל "רק רשת", או אולי באנגלית זה נשמע יותר טוב: RAK RESHET.. ;)    ובאמת רק רשת, אני יודע שאתה מתכנן לתת דגש על פעילות הרשת - מחכה בקוצר רוח לראות את המפנה.  אני כאן על מנת לעזור ולחבר אותך ואת הצוות לואטסים. 

אור באכתרי/עידו בוך:

עוד סיום תקופה שבה חבר'ה צעירים נפרדים מהמקלדת ומתגייסים לצה"ל.  רציתי להודות לכם על תקופה ארוכה מאוד של עשייה ותרומה - תודה!  מקווה לראות אתכם בהמשך, תהנו בצה"ל!

נראה שאפשר להתחיל לעבוד... 1.1.2014.   לצוות החדש יש 24 חודשים לדחוף.   אולי קצת יותר.  נשתמע ב 2016 :)

פורסם

לאיתי היקר ,מלח הארץ.

ברכות חמות עם סיום תפקידך,הכרתנו היא רבת שנים ורצופת הערכה לפעילותך בתפקידך כמנהל VATIL ישראל ,תודה על עזרתך בקידום נושאים שונים בתחום התעופה הווירטואלית ,תודה על תרומתך רבת השנים לחטיבה, 

מנהיגותך והרמה המקצועית ייחודית אותה הפגנת בשנות פעילותך הרבות.

אין לי ספק כי במנהיגותך ויכולותיך שמשת מנוע ומשענת מרכזית בצמיחה המואצת של VATIL ישראל,שימשת, ותמשיך לשמש, מודל לחתירה למצוינות ,אין ספק שיש הרבה מה ללמוד ממך, הן בהתמדה והן במקצועיות. אבל הדבר הכי חשוב ללמוד ממך הוא להיות בן אדם.

אני מאחל לך שהמשך הקריירה שלך יהיה מוצלח לא פחות ושתהנה ממה שתעשה.

דלתה של VATIL פתוחה בפניך תמיד,נשמח לראותך לוקח חלק פעיל בפעילות החטיבה.

בפרוס השנה האזרחית החדשה אני מאחל לך רק הצלחות ובעיקר נחיתות בטוחות.
פורסם

איתי,

המון תודה לך על תקופה מדהימה, היה לי הזכות להיות סגן שלך בתחילת הדרך.

עשית פה כמה וכמה מהלכים חשובים מאוד, הרבה אירועים ומגוון פעילויות, ואני שמח שזכינו לניהול שלך.

תודה לצוות היקר והרבה הצלחה לצוות הנכנס והמנהל אלמוג עטר.

פורסם

איתי,

אני ממש לא טוב בברכות, אז תסלח לי. :)

אני רוצה להודות לך על כל מה שעשית בשביל החטיבה הזאת!

לפני קצת יותר משנה החלטתי שנמאס לי לפקח בחו"ל ואני רוצה לפקח רק פה בארץ, פניתי ישירות אלייך ומשם העניינים פשוט רצו! תוך מספר ימים כבר עליתי למשמרת ראשונה כדליבירי באירוע השבועי ואת המשמרת הזאת אני לא אשכח. 

מאז עברו המון דברים פה והבנתי שVATIL זה לא רק "לפקח בארץ", זה הרבה יותר מזה! אני פשוט מרגיש גאווה להיות חלק מהחטיבה הזאת וזה בעיקר בזכות הצוות ובזכותך.

תודה!

תודה רבה גם לאור, עידו, אסף, אמיר וכל מי שלקח חלק בניהול החטיבה!

פורסם

חברי צוות החטיבה היקרים העוזבים את תפקידם.

קשה להביע במילים את גודל התודה והערכה לפעילותכם למען "המשוגעים לטיסה וירטואלית" 

תרומתכם לחטיבה עצומה,אין לי ספק כי טביעות אצבעותיכם ניכרות ,עשיתם עבודה מצוינת,

זיירמן,עידו,ואור היקרים,

תודה ,תודה ,תודה רבה.

​אור ועידו,תצליחו בצה"ל ,אני בטוח כי עוד נשמע על הצלחותיכם .

פורסם

איתי ,
תודה ענקית על העשייה , התרומה וההשקעה הגדולה בחטיבה ! 
היה תענוג להיות חבר חטיבה וצוות תחתיך. נתראה ברשת !

אלמוג ,
כל הכבוד ובהצלחה בתפקיד החדש , אני בטוח שבזכותך החטיבה הזו רק תנסוק !
ההתמקדות שלך בנושא הפעילות ברשת היא לדעתי המפתח להצלחת החטיבה  - ושיהיה לנו בהצלחה !

פורסם

איתי אתה זהב 

היה תענוג ואני חושב שעשית עבודה מדהימה. מאוד אהבתי לראות בכנסים את היחס האנושי והנהדר שהענקת לחברי ואטיל חדשים בני 13 שעוד לא ידעו דבר.ותמיד הסתכלת עליהם בגובה העיניים.

באופן אישי מעריץ אותך,אין לי מושג איך אתה מוצא זמן להכל,טייס באלעל, אישה,משפחה וגם ואטיל.והכל באהבה ובמסירות. 

תלמד אותנו פעם מה הנוסחה.

אלמוג, מכיר אותך מאחורי הקלעים דרך כמה חברים כבר בערך 6 שנים,לדעתי מאז שטסת לארה"ב בכיתה י או י"א לעשות רישיון ובאתי לשדה תעופה להגיד לך ולשאר החבורה שלום

לא חושב שיש מועמד ראוי ממך

אתה מקצועי וישר וענייני ולא אוהב בלאגנים, ואני חושב שזה דבר סופר חשוב לחטיבה. 

שיהיה לך המון בהצלחה

מחזיק לך אצבעות

לירדן היקר אני רוצה לאחל את הטוב ביותר-ירדן הוא אחד האנשים עם הוותק הגדול ביותר ובאטיל ובוואטסים.זוכר אותו במפגש הראשון שלנו ב2004 בשדה התעופה בהרצליה. לב ענק, תמיד משקיע מכל הלב,מהרגע הראשון שראיתי צביעה שלו ידעתי שהוא אלוף העולם.

מוכשר בטירוף עם ידע ניהולי ושיווקי לא פחות טוב מהצביעות המדהימות שהוא צובע-בהן כל צביעה חדשה הוא רף סטנדרט חדש. 

ירדן תמיד ידעתי שתגיע רחוק 

זה רק ההתחלה 

פורסם

ראשית אני מאחל לכלל החברים שנה אזרחית חדשה טובה.

תודה לאיתי, שיצא לי להיות איתו שנתיים וחצי בצוות, על ההשקעה הרבה והתרומה לחטיבה, וגם לסיוון שאפשרה לו את זה :) , תודה גם על הטיסות המשותפות בסימולטור, ואני מצפה לראות אותך בחודש הבא בדרך לרומא גם במציאות :]

תודה ענקית מאוד לאלעד זיירמן - על אף שלאורך הכרות רבת שנים לפעמים עשינו קצת חיים קשים אחד לשני :) - אי אפשר להתווכח על כך שאלעד שירת את החטיבה במסירות ובנאמנות עיוורת מהיום הראשון. לאורך כל השנים בצוות החטיבה, ובתקופות הפסקה מהצוות כאחראי פורום. תמיד מעורב ומעורה בהכל, השקיע המון שעות מזמנו האישי תוך שהוא מקריב לא מעט. תמיד היה זמין לכל חבר חטיבה בכל שעה שהיא בכל בעיה. כפי שכולם יודעים, שרתתי בצוות החטיבה 5.5 שנים רצופות תחת 3 מנהלי חטיבה שונים, אבל מה שלא כולם יודעים שאני חייב את זה לאלעד, שהיה הבוחן שלי על עמדת קרקע בן גוריון אי שם במילניום שעבר, והיה זה שדרבן אותי להכנס לתפקיד מנהל האתר בתקופה שהוא היה נטוש וכשעוד בקושי ידעתי איפה אני נמצא, וכך בעצם מצאתי את הבית השני שלי. אז אלעד - סוף סוף אתה זוכה לחופשה אמיתית, המון בהצלחה בסיום התואר באו"פ ואני שם לעזור.

ואחרון חביב לאלמוג - גם את אלמוג אני מכיר שנים ארוכות והוא היה בין הראשונים שהכרתי כאן, עוד מהתקופה שהיינו אני הוא ואבשי תחת איתמר כחברי צוות אלעל וירטואל (אגב מזל טוב לאבשי שהוסמך 172), הוא היה הראשון שעלה איתי לפקח ברשת, הייתי קצין ראשון שלו מספר פעמים בקוקפיט ולמדתי ממנו דבר או שניים. אחרי זה גם כשהוא הגיע למגדל תל נוף ואני כבר טסתי במציאות אז גם זכיתי לתיאומים לא פעם ולא פעמיים :) בנוסף יש לציין את נדיבותו שנתן לי לישון טוב במשמרות לילה בחד"בים שעשינו ביחד :]  . אלמוג - תהיה בטוח שעכשיו כששנינו משוחררים אני עוד אפקוד את הקוקפיט שלך :)

ונ.ב. אחרון - בהקשר לפוסט של אמיר פז - אני נמצא פה כבר המון שנים, ובכל זאת היום למדתי על הסטורית החטיבה משהו חדש (אז לתודות לאלעד נוסיף גם את התודה על היותו המנהל הראשון של החטיבה) :)

פורסם

כשנחשפתי לעולם התעופה הוירטואלית לפני קצת יותר מ-3 שנים התלבטתי בין הקבוצות הפעילות בתחום, אחרי שהבנתי מי הם האנשים שמנהלים פה את העניינים ומי העומד בראשם עשיתי את הבחירה

שלי להצטרף לואטיל, מאז שוב ושוב הופתעתי  מרמת הרצינות וההשקעה האדירה במשהו שהוא תחביב. אין אפס, אי אפשר לטעות כשבוחרים בטייס של חיל האויר (:

די מהר לאחר הצטרפותי  הגעתי לכנס בחגור, לא מכיר אף אחד עדיין, ושם קיבלתי משנה תוקף להתרשמות הוירטואלית הראשונית שלי שפה מדובר בחטיבה שמנוהלת ע"י חבורה של אנשים איכותיים ורצינים עם אהבה בלתי מתפשרת לתחום התעופה.

הדבר השתקף גם בצוות של IFS שבעזרתו עשיתי את צעדיי הראשונים

מי שאחראי לכך בצורה ישירה שנרתמתי לפעול גם אני למען הקהילה ,הוא מי שקלט אותי לחטיבה וזה עידו בוך שהיה המדריך שלי  והיום השותף לניהול ביה"ס יחד עם אור בכתארי ואביב קרבל הם ייצגו את הרמה הגבוהה של החטיבה ושל האנשים שמרכיבים אותה

לכם נתונה תודתי האישית ואיחולי הצלחה בכל מעשיכם.

וללא ספק היעדרותם (ואני מדגיש - היעדרות לפרק זמן מוגבל) תורגש !

תודה איתי על הניהול הרציני ועל הפרוייקט המדהים שהרמת במוזיאון ותודה לכל החברה שפעלו וימשיכו לפעול למען הקהילה שלנו !

המון הצלחה למנהל החדש !

שתהיה שנה מעולה לכולם !

פורסם

תודה מקרב ליבי לכל העושים במלאכה ותורמים בכך למירקם האנושי ולפעילות התעופתית בוואטיל. לאיתי ארנון איש רב פעלים הטס הן באל על במציאות והן בסימולטור בעולם הווירטואלי. למחליף שלו אלמוג אשר צמח בואטיל מנערותו לבאכתארי אשר פעל רבות עד לאחרונה לזיירמן,עידו,אור אוהד שלייו ולאחרים וסליחה באם שכחתי מישהו.כי באיזה תחביב יכול נהג אוטובוס כמוני לעשות הסבה לטייס בואינגים ובמקום לומר:זהירות מהדלת נא לעבור פנימה אני אומר CLEAR TO TAKE OFF אז כל זאת גם בזכות האנשים שפועלים למען ואטיל.

פורסם

ארנון,

תודה על 4 שנים נפלאות , כשהחלטתי להעביר את ניהול החטיבה לפני 4 שנים ( כי הקמתי חברה חדשה וידעתי שלא תישאר לי טיפת זמן לVATIL ) ,

ההחלטה ללא ספק הייתה - "איתי ארנון" , נכון הייתי צריך להפעיל לחץ פיזי מתון על מנת שתסכים , אבל הסכמת.

היום- 4 שנים אחרי- במבט לשעה 6, זו הייתה בחירה נפלאה , וכמות האהבה שאתה מקבל פה רק מוכיחה זאת.

לקחת את החטיבה והצעדת אותה קדימה .

אני מאחל לך הצלחה בדרך החדשה והכי חשוב " נחיתות בטוחות" , וקדימה , ברית או משהו ......

אלמוג,

ברכות מכל הלב על הבחירה לתפקיד,

ללא ספק האיש המתאים ביותר , שחקן בית שגדל במועדון .

אני בטוח שתצעיד את VATIL למקום חדש,

בהצלחה מכל הלב , ותזכור שתמיד אנו פה בשבילך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...