Liav Nefesh פורסם ינואר 5, 2014 דיווח פורסם ינואר 5, 2014 מחלקת הדרכה גאה להכריז על קבלת בית הספר לטיסה IFS תחת חסותה המלאה IFS תשמש כזרוע להדרכת טייסים של החטיבה לצד אקדמיית פיקוח הטיהס ותמשיך להסמיך בשלב ראשון לדרגות ה- P1 ו- P2 ובהדרגה נצבור הסמכות נוספות. צוות בית הספר כיום יכנס ישירות תחת מחלקת הדרכה ולא יבוצעו בשלב זה שינויים כלשהם בו אחד מיתרונות השילוב הוא איחוד הכוחות בין הדרכת הטייסים להדרכת הפקחים ויצירת מועדי שיעורים והשגחות משותפות ובכך להעלות את כמות הטיסה ברשת ובתוך זה את מקצועיות הטייסים והפקחים יחד מדריכי בית הספר יהיו זכאים לכל ההטבות והדרישות בדומה למדריך פיקוח טיסה בהיותם צוותי הדרכה בהמשך יבוצע איחוד מערכות האתר וה-MOODLE שמח על המהלך ובטוח שביחד נגיע רחוק יותר בברכה,
Yuval Erez פורסם ינואר 5, 2014 דיווח פורסם ינואר 5, 2014 שמח על איחוד IFS עם מחלקת ההדרכה, בהצלחה בתהליך
Izhar Haviv פורסם ינואר 6, 2014 דיווח פורסם ינואר 6, 2014 כשליאב הזמין אותי לרקוד טנגו, נענתי בשמחה .... אני רואה במהלך הזה בעצם חזרה למצב הטבעי והיחיד שצריך להיות ! אני צופה שבעקבות השינוי אנחנו נראה הרבה יותר פקחים פעילים והרבה יותר טייסים שששים לעלות ולבצע טיסות במרחב האוירי של ישראל ולמעשה זו המטרה של כולנו ! אז שיהיה לכולנו שיתוף פעולה פורה ומוצלח ! (זה אומר שב w14 תהיה נציגות רשמית של צוות חטיבת VATIL ולדעתי זה גם חשוב...) Liav Nefesh וגם Matan Shahak הגיבו לזה 2
Ran Ben Shmuel פורסם ינואר 12, 2014 דיווח פורסם ינואר 12, 2014 כשליאב הזמין אותי לרקוד טנגו, נענתי בשמחה .... אני רואה במהלך הזה בעצם חזרה למצב הטבעי והיחיד שצריך להיות ! אני צופה שבעקבות השינוי אנחנו נראה הרבה יותר פקחים פעילים והרבה יותר טייסים שששים לעלות ולבצע טיסות במרחב האוירי של ישראל ולמעשה זו המטרה של כולנו ! אז שיהיה לכולנו שיתוף פעולה פורה ומוצלח ! (זה אומר שב w14 תהיה נציגות רשמית של צוות חטיבת VATIL ולדעתי זה גם חשוב...) נרשמת ל W14?
Izhar Haviv פורסם ינואר 12, 2014 דיווח פורסם ינואר 12, 2014 נרשמת ל W14? מזמן.... Matan Shahak הגיבו לזה 1
Izhar Haviv פורסם ינואר 13, 2014 דיווח פורסם ינואר 13, 2014 אז אולי נפגש בנתב"ג מה, הכנס בנתב"ג ? שינו את מקום הכנס ולא הודיעו לי ? הסיכוי להפגש בנתבג נראה לי קלוש, סביר יותר שנפגש בכנס עצמו במידה וחברת התעופה שממנה רכשתי כרטיסים לפני מספר חודשים לא תיעלם עד אז..