amir friedland פורסם ינואר 5, 2014 דיווח פורסם ינואר 5, 2014 שלום ,כפי שנכתב בהודעת הפתיחה , מחלקת הדרכה יוצאת בהסמכה מיוחדת וחד פעמית ל 5 חברי חטיבה נבחרים.ההסמכה הינה חד פעמית ומהווה מסלול ישיר מחבר חטיבה ללא ניסיון פיקוח טיסה קודם עד פקח מוסמך מגדל ב''ג ברשת. STU2.הקורס הנל הנו הסמכת בזק ,מה שאומר שמעוד סיום הקורס והכשרת כל חניכי הפיקוח שירשמו צפויה להסתיים בחודש מרס – אפריל !השיעורים יתקיימו אחת לשבוע , בשרת הטיים ספיק החטיבתי בשעות שייקבעו בהמשך.דרישות :- 150 שעות טיסה שלפחות 20 מהם הינם בטיסת ראייה ועוד 50 מכשירים במרחב בינלאומי.- שליטה בשפה האנגלית.- נכונות לתרום והשקיע.- יכולת להגיע ל 85 % מהמפגשים. המעונינים נא לשלוח מייל לכתובת הבא , atc@vatil.org.il שימו לב , האקדמיה שומרת לעצמה לבחור את המתאימים והראויים ביותר מבין המועמדים. שיהיה בצלחה !
Nir Gonen פורסם ינואר 5, 2014 דיווח פורסם ינואר 5, 2014 אחחח כמה שבא לי להירשם, אבל אני לא יכול להבטיח שיהיה לי זמן למפגשים :-( יוזמה מבורכת, אולי בפעם הבאה בשבילי
Sharon Ben פורסם ינואר 5, 2014 דיווח פורסם ינואר 5, 2014 כנ״ל. יכל להיות מעניין לעשות את הדברים מהצד השני של המתרס
Gregory Verba פורסם ינואר 6, 2014 דיווח פורסם ינואר 6, 2014 אני מאוד מעוניין. אשמח לקבל קצת יותר פרטים על שעות וכו'. מקווה שיהיה זמן נוח אחרי העבודה. שלחתי מייל ל atc@vatil.org.il
amir friedland פורסם ינואר 9, 2014 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2014 שלום לכולם ,ההרשמה תיסגר ביום ראשון הקרוב ה 12.01.