עבור לתוכן
Shadi Abo Ahmad

FSNAVIGATOR הופך לתוכנ חופשית

Recommended Posts

פורסם

המפתח של התוסף הידוע לסימולטור הודיע כי החל משבוע הבא הוא יאפשר להוריד את התוכנה בחינם מהאתר וללא כל תשלום.

הודעה זאת תשמח הרבה אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם השקעה ברכישת התוכנה. אומנם סביר להניח שלא יהיו פיתוחים נוספים, תמיכה טכנית ועדכונים למוצר בגלל חוסר משאבים :!:

** עדכון :

הבחור הודיע במפורש שהוא מפסיק להתעסק בתוכנה.

עצוב לחשוב על זה שבגרסאות הבאות של FS לא נראה את FSNAV

:?

פורסם

זה בסדר לכל דבר יש תחליף לא צריך ממש לדאוג, יש מספיק אנשים שישמחו לפתח ולהרויח כסף על משהו בסגנון...

פורסם

קודם כל, מי יודע אם בכלל תהיה גירסא הבאה של FS?

חוץ מזה, אם התכנה חינמית אני בטוח שמישהו כבר יתאים אותה לגירסא הבאה.

הרי בסופו של דבר זה תלוי בעיקר ב-FSUIPC ולא בשום דבר - הוא המקשר בין FS וכל דבר חיצוני.

פורסם
הרי בסופו של דבר זה תלוי בעיקר ב-FSUIPC ולא בשום דבר - הוא המקשר בין FS וכל דבר חיצוני.

לא ממש מדוייק. אפשר לפתח מודולים פנימיים שיכולים לתקשר ישירות עם FS . נדמה לי ש FSNAV הוא כזה.

פורסם

האמת היא שלא איכפת לי

אני משתמש בזה כמו הרוב רק כדי לתכנן נתיבים עבור הטיסות שלי אני לא צריך יותר מזה כל עוד NAVDATA ממשיך לפעול לא איכפת לי בקשר לגרסא הבאה של FS אני גם מתחיל להזיע...

פורסם

לא ממש מדוייק. אפשר לפתח מודולים פנימיים שיכולים לתקשר ישירות עם FS . נדמה לי ש FSNAV הוא כזה.

אני לא חושב ש FSNAV עובד בלי FSUIPC. אולי מתכנן הטיסות כן, אבל שאר הדברים לא.

בכל אופן, אם הוא יפתח את הקוד לציבור אני לא חושב שFSNAV ימות בגירסא הבאה.

ואם כן...

יש כבר תוכנות חלופיות - מישהו ניסה את FSCOMANNDER?

פורסם

יא אללה איזה פאק פאק! אני לא יודע איך אני יבנה תוכניות טיסה ללא תוכנה כ"כ טובה כמו זאת! זה היה עזר אאאאאאאאאאאאאאדיר! יכולתי לראות כל מסלול ומסלול טיסה והכל! ולתכנן הכל שם! עכשיו מעניין איך בלי זה אני יעשה :?

ורק לידיעתכם, הFSNAV הגירסה ה3 שלו היתה גם חינם..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...