Amit Eisinger פורסם פברואר 27, 2014 דיווח פורסם פברואר 27, 2014 שלום לכולם יש לי כמה שאלות שכנראה מעניינות את כולם: 1. מה בדיוק קורה בנתב"ג ביום שישי ( או שבת)? וכמה מהר מחלקת מבצעים שלנו תגיב? 2. במידה ופותחים את מסלול 21, מה אנחנו עושים בעניין הסינרי ( דוד לא הכין חדש, האפקד לשל דוד לא בסדר)? 3. מה יהיה הנוהל המדיוק במקרה שכל המסלולים יפתחו? 4. האם הדפיות באתר החטיבה יתעדכנו? 5. מה יהיה עם הNAVDATA של הכבדים ושאר המטוסים המבוססים על NAVDATA כמו של NAVIGRAPH? מצטער על כמות השאלות ואולי על הנימה, פשוט אני די חושש ממה שיהיה (אי סדר טוטאלי) בייחוד כי התחלתי להטיס אחרי שמסלול 12\30 נסגר ואפילו את הנהלים הישנים אני לא מכיר(VENUS3) עמית אייזינגר
shachaf yasurr פורסם פברואר 27, 2014 דיווח פורסם פברואר 27, 2014 אמיר פרידלנד רשם לך כבר בפוסט הקודם וכנראה שכחת ... " עד שאין נוטאם רשמי , מסלול 12-30 סגור ברשת.כאשר במציאות תהיה פעילות סדירה במסלול וזה יהיה נכון להפעיל זאת גם ברשת אז יצא נוטאם.כרגע מסלול 12-30 סגור , המסלול היחידי בשימוש הוא 08-26 עד לנוטאם אחר. "
Amit Eisinger פורסם פברואר 27, 2014 מחבר דיווח פורסם פברואר 27, 2014 אני יודע מה הוא אמר, אני שואל מה יהיה אם זה יקרה( ואני מדבר על 03\21 שאבא של חבר שלי שהוא טייס בארקיע אמר שהוא קיבל הודעה שהמסלול נפתח מחר או מחרתיים)
shachaf yasurr פורסם פברואר 27, 2014 דיווח פורסם פברואר 27, 2014 נכון אבל עד שבחטיבה לא יכנס נוטאם אז אין שום דבר ... לגבי הסינרי עובדים על זה
Gal Mintz פורסם פברואר 27, 2014 דיווח פורסם פברואר 27, 2014 המסלול שיפתח הוא 12/30 ולא 03/21 03/21 צפוי להיפתח בסוף מאי - תחילת יוני, וגם זה במידה ולא יהיו עיכובים (טכניים או משפטיים) shachaf yasurr הגיבו לזה 1
Liav Nefesh פורסם פברואר 27, 2014 דיווח פורסם פברואר 27, 2014 מחר נפרסם נוהל עבודה כבר עכשיו אומר - מסלול 12/30 לא יפתח ברשת ב1.3 אלה לפחות כשבוע לאחר מכן.
Amit Eisinger פורסם פברואר 28, 2014 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2014 למה? מה אתם צריכים כדי לפתוח אותו בשבת? אני יכול לנסות לעזור
shachaf yasurr פורסם פברואר 28, 2014 דיווח פורסם פברואר 28, 2014 עמית הכל בסדר אל תדאג .. זה שיקולים של צוות החטיבה .. אם אין לך סבלנות אתה מוזמן לקחת מטוס באופליין ולהמריא משם
David Rosenfeld פורסם פברואר 28, 2014 דיווח פורסם פברואר 28, 2014 מאחר והלחץ אינו נפסק ובכדי לשחרר לחץ די נמאס לי מחוסר הסבלנות הרי חיכיתם לסינרי לFSX מ2006 כיצא הFSX עד 2010 כששיחרררתי את הסינרי! כרגע המסלול עדיין לא פועל המיגדל עדיין בבניה כנ"ל השלוחה. כך שמישהו ידאג לנתונים של 03-21 אורך, רוחב, וסימונים. אני יצור פץ' שיאריך את המסלול ואת הטקסי שנוגעים לזה כמו כן אוריד מספר מיבנים באיזור תחנת הכיבוי, את המחסומים ניתן להסיר ע"י מחיקת קובץ מספריית הסינרי wp-barierl.bgl ברגע שיהיו לי הנתונים וכשהפץ' יהיה מוכן תקבלו עידכון לגבי הורדה והתקנה דוד
Almog Atar פורסם פברואר 28, 2014 דיווח פורסם פברואר 28, 2014 מאחר והלחץ אינו נפסק ובכדי לשחרר לחץ די נמאס לי מחוסר הסבלנות הרי חיכיתם לסינרי לFSX מ2006 כיצא הFSX עד 2010 כששיחרררתי את הסינרי! כרגע המסלול עדיין לא פועל המיגדל עדיין בבניה כנ"ל השלוחה. כך שמישהו ידאג לנתונים של 03-21 אורך, רוחב, וסימונים. אני יצור פץ' שיאריך את המסלול ואת הטקסי שנוגעים לזה כמו כן אוריד מספר מיבנים באיזור תחנת הכיבוי, את המחסומים ניתן להסיר ע"י מחיקת קובץ מספריית הסינרי wp-barierl.bgl ברגע שיהיו לי הנתונים וכשהפץ' יהיה מוכן תקבלו עידכון לגבי הורדה והתקנה דוד היי דוד, המסלול שנפתח מחר זה מסלול 12 ולפי בדיקה שערכתי הכל בסדר עם הסינרי בתצורה הנוכחית, המחסומים לא מפריעים לפעילות השוטפת במתכונת 12/30 יחד עם 26 (אלא אם כן פספסתי משהו). כמו שאני רואה את זה, "חוסר הסבלנות" שאולי מוצג כאן מתייחס לפתיחת 30 בהקשרי נהלי עבודה ברשת ולא לסינרי וזה בסדר גמור ומצויין, רוצים קצת שינוי בנוף אני אנסה לעזור לך עם הנתונים לגבי הפאץ', אני בטוח שכל החטיבה תשמח לראות עדכון לסינרי ! כמו שכתבתי בהודעה השנייה, החלטנו לפתוח את המסלול באיחור יזום על מנת להיערך טוב יותר מול העולם האמיתי וכדי למנוע מצב של "אי סדר טוטאלי" כמו שתואר כאן בתחילת השרשור. חשוב לי להדגיש, אנו לא ניזונים משמועות או מסקאנר כזה או אחר, אנחנו פשוט רוצים להעביר לכם את המידע הכי אמין והכי ריאליסטי שאפשר ואת זה נעשה בצורה טובה יותר אחרי שכולנו נלמד טוב יותר איך העבודה מתרחשת בפועל.
Amit Eisinger פורסם פברואר 28, 2014 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2014 לפי נוטאם התדר הניסיוני של ILS 21 יהיה 109.7 אני אחפש את הCOURSE
Almog Atar פורסם פברואר 28, 2014 דיווח פורסם פברואר 28, 2014 לפי נוטאם התדר הניסיוני של ILS 21 יהיה 109.7 אני אחפש את הCOURSE המידע נמצא כבר אצלנו כמו שאמרתי, אנחנו מתמקדים כרגע בפתיחת מסלול 12/30, לקראת מאי נעדכן אתכם מדיניות לגבי מסלול 21 ברשת.
Joel Strikovsky פורסם פברואר 28, 2014 דיווח פורסם פברואר 28, 2014 לא כ"כ הבנתי מה הלחץ והריגוש? אז מה? יפתחו מסלול ישן-חדש לפעולה. מה כ"כ מרגש בזה שצריך להיות מוכנים ברשת כבר מ Day one? זה נישמע כמו Apple שעומדת לשחרר איזה iPhone חדש וכולם כבר ערב לפני קיבעו לעצמם עמדה בחזית החנות. ישנה לכם את חווית הטיסה זה לא... אנחנו כבר היינו בסיטואציה הזאת של מסלול 12-30. מה כ"כ מרגש בזה? לגבי הסינארי של דוד, לא נעים לי להגיד את זה אבל הלחץ הזה שאתם מפעילים עליו זה לא הוגן, נכון זה לא כ"כ חשוף פה בפורום בפומבי אבל הוא מקבל "תזכורות" בפרטי על בסיס יומי. חבר'ה הוא עסוק בדברים אחרים, לא כל מה שיש לו בראש זה רק בן גוריון אני מניח שיש לו עד כל מיני "ברגמו"ים למיניהם שהוא עובד עליהם. כמו כן, אני לא כ"כ מבין איך אתם מצפים שהוא יבנה לכם משהו שטרם קרה? אפילו אם זה תיקון זניח. מה הוא נביא? סתם להאריך את המסלול זה לא כ"כ יעיל כי אז מה? יבואו עד כל מיני חכמולוגים כאלו ואחרים שיתלוננו, "אבל זה לא ככה במציאות , אין את המבנה הזה ששם, יש שם מבנים אחרים וכבאיות הוצבו אחרת, המסלול בכלל בצבע אחר...וכו." ועד יפרסמו פה תמונות לתמוך בטענתם. הוא לא ישמע את הסוף של זה. תנו למצב להתקבע במציאות לפני שבכלל תחשבו לבקש לשנות בסינרי... זאת דעתי בכל אופן.
Amit Eisinger פורסם פברואר 28, 2014 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2014 לא כ"כ הבנתי מה הלחץ והריגוש? אז מה? יפתחו מסלול ישן-חדש לפעולה. מה כ"כ מרגש בזה שצריך להיות מוכנים ברשת כבר מ Day one? זה נישמע כמו Apple שעומדת לשחרר איזה iPhone חדש וכולם כבר ערב לפני קיבעו לעצמם עמדה בחזית החנות. ישנה לכם את חווית הטיסה זה לא... אנחנו כבר היינו בסיטואציה הזאת של מסלול 12-30. מה כ"כ מרגש בזה? לגבי הסינארי של דוד, לא נעים לי להגיד את זה אבל הלחץ שאתם מפעילים עליו זה לא הוגן, נכון זה לא כ"כ חשוף פה בפורום בפומבי אבל הוא מקבל "תזכורות" בפרטי על בסיס יומי. חבר'ה הוא עסוק בדברים אחרים, לא כל מה שיש לו בראש זה רק בן גוריון אני מניח שיש לו עד כל מיני "ברגמו"ים למיניהם שהוא עובד עליהם. כמו כן, אני לא כ"כ מבין איך אתם מצפים שהוא יבנה לכם אפילו אם זה תיקון זניח משהו שטרם קרה? מה הוא נביא? סתם להאריך את המסלול זה לא כ"כ יעיל כי אז מה? יבואו עד כל מיני חכמולוגים כאלו ואחרים שיתלוננו, "אבל זה לא ככה מציאות , אין את המבנה הזה ששם, יש שם מבנים אחרים וכבאיות הוצבו אחרת, המסלול בכלל בצבע אחר...וכו." הוא לא ישמע את הסוף של זה. תנו למצב להתקבע במציאות לפני שבכלל תחשבו לבקש לשנות בסינרי... זאת דעתי בכל אופן. אני התחלתי להטיס רציני אחרי סגירת 12\30 לכן אני כזה לחוץ
Joel Strikovsky פורסם פברואר 28, 2014 דיווח פורסם פברואר 28, 2014 מסלול 12-30 הוא לא נקודת ה G של בן גוריון אני יכול להבטיח לך את זה. אתה לא תחוש בשינוי בצורה שבה תרגיש שהפסדת משהו בזה שלא הייתה לך הזדמנות קודם לכן ליהנות ממסלול 12-30.
David Rosenfeld פורסם פברואר 28, 2014 דיווח פורסם פברואר 28, 2014 תודה יואל אני מקווה שהאנשים ירגעו את הפץ' אני יכין בתנאי שהנתונים יהיו נכונים. לא נוגע ב12-30! כשיגיע הזמן וכולנו נדע שזהו השדה עבר פאזה ועכשיו אין יותר שינויים לתקופה הנראית לעין יהיה סינרי חדש! דוד Joel Strikovsky וגם Mike Ackermann הגיבו לזה 2