Izhar Haviv פורסם מרץ 17, 2014 דיווח פורסם מרץ 17, 2014 עידו בוך מתגייס היום לצהל ובכך מסתיים פרק חשוב בתולדות ביה"ס לטיסה וירטואליתIFS . עידו היה אחרון הדור שהכרתי ושבזכותו בחרתי ב VATIL ,על מנת להגשים, ולו במעט, את חלום התעופה. הוא מצטרף לשרשרת ארוכה ומכובדת של בני נוער שעיצבו את IFS והשקיעו בה ממיטב שנות נעוריהם . עידו היה פעיל עוד לפני מחזור 20 שבו הכרנו כאשר עידו היה המדריך שלי ועד היום כמנהל שותף ב IFS וכמדריך ראשי שלא הפסיק להדריך הרבה מהמחזורים מאז. יש בו סבלנות אין קץ ונכונות רבה לעזור לזולת ולתרום מידיעותיו ותמיד הוא עושה זאת בטון רגוע ושליו ובשפה יפה וברורה. מעבר לתפקידו המרכזי בIFS , לא היה תחום בחטיבה שעידו לא תרם בו. מעבר להיותו פקח מוסמך ופעיל(!), הוא תרם המון שעות במסגרת תפקידים שונים בחטיבה כולל בארגון אירועי חטיבה וכנסים . מה לעשות שהגיעה השעה שבה עידו מתגייס לתרום את יכולותיו לטובת המדינה כולה ואני סמוך ובטוח שהוא יעשה זאת בצורה הכי טובה שאפשר. היום נותרת IFS ללא הדור שעיצב אותה, אולם צוות המייסדים נמצא בסביבה ופועל במרץ להקים את דור ההמשך. כולי תקווה שקורס הכשרת המדריכים שמציעה מחלקת ההדרכה של VATIL ייצלח בידו לייצר צוות חדש אינטיליגנטי,נבון ובעל רצון ויכולת לתרום שיוביל את ביה"ס קדימה גם בשנים הבאות. עידו היקר , המון תודה על כל מה שעשית למען החטיבה בכלל ולמען IFS בפרט, ותודה פרטית ענקית שלי כחניך שלך, מתרגל , מדריך ומנהל ביה"ס לצידך ! אני מאמין ומקווה שעוד נראה אותך פה (שיבצתי אותך למחזור 45 של קורס טיס פרטי ,כבקשתך...) שמור על עצמך ועלינו ! Shai Selbiger, Liav Nefesh, shachaf yasurr וגם 7 אחרים הגיבו לזה 10
Asaf Katz פורסם מרץ 17, 2014 דיווח פורסם מרץ 17, 2014 בהצלחה עידו! היה מדהים ללמוד ממך ולהקשיב לך כל פעם מחדש
Zeev Bucki פורסם מרץ 17, 2014 דיווח פורסם מרץ 17, 2014 תודה עידו על תרומתך לואטיל והצלחה בהמשך דרכך בצבא.
Izik Bakshi פורסם מרץ 17, 2014 דיווח פורסם מרץ 17, 2014 עידו היקר, המון תודה על תרומתך לחטיבה ובית הספר, אני בטוח כי אתה גם תצליח בצבא בדרכך השקטה. עלה והצלח.
zvi rodes פורסם מרץ 17, 2014 דיווח פורסם מרץ 17, 2014 תודה עידו על הכל ,שיהיה לך בהצלחה בצבא ותזכור לקפוץ לכאן מדי פעם.
Liav Nefesh פורסם מרץ 17, 2014 דיווח פורסם מרץ 17, 2014 בהצלחה עידו, דוגמא ומופת למקצועיות, מקצוענות ורצון לתרום! בהצלחה בצבא, תזכור, בכל מקום שתצטרך - אנחנו פה איתך!
Almog Atar פורסם מרץ 17, 2014 דיווח פורסם מרץ 17, 2014 עידו, בחור שקט שעושה המון - צריכים עוד אנשים כמוך בעולם! תודה על כל התרומה שלך עד כה, כמו שליאב אמר אנחנו תמיד כאן לשרותך.