Liav Nefesh פורסם מאי 18, 2014 דיווח פורסם מאי 18, 2014 שלום לכולם, במוצאי שבת ה 7.6 צוות החטיבה יערוך ישיבה חצי שנתית. את החלק הראשון של הישיבה, בין השעות 20:00-20:30, נקדיש לשיחה אתכם, חברי החטיבה. נשמח לשמוע מכם על הרגשתכם, דעתכם, על רעיונות, הערות והארות העולות, ואיך לדעתכם ניתן לשפר את החטיבה. נשמח להשתתפותכם, בברכה,
shachaf yasurr פורסם מאי 18, 2014 דיווח פורסם מאי 18, 2014 ממליץ לכולם להגיע ! כל אחד שיש לו בעיה ,טענה ,שאלה או כל דבר אחר שווה לו להגיע ..
Izik Bakshi פורסם מאי 19, 2014 דיווח פורסם מאי 19, 2014 אני לא בטוח שאצליח להגיע לישיבה ולכן אני מעלה את הנושא כאן. הדרכת טייסים בחטיבה, ייעוד וחזון? אני מציע לצוות החטיבה לקיים דיון נפרד בנושא הדרכת טייסים מתוך מטרה להחליט לאן לוקחים את הנושא הזה. כיום לא מתבצעת הדרכת טייסים ב IFS בפרט ובחטיבה בכלל, ראוי לתת את הדעת על הנושא כדי שלא נתעורר יום אחד ונגלה שפיספסנו. ישנם מספר פתרונות אפשריים, אך המסר הוא שכל פיתרון שבוחרים בו צריך להיות במסגרת מאמץ חטיבתי כולל.
zvi rodes פורסם מאי 31, 2014 דיווח פורסם מאי 31, 2014 מאחר וגם אני לא בטוח שאוכל להשתתף בישיבה אני מציע לצוות החטיבה לשקול בחיוב חידוש ערבי העשרה באמצעות T.S אני בטוח שבין חברי החטיבה ישנם חברים המעונינים להרצות בנושאים שונים הקשורים לתעופה וסימולטור. נושא נוסף ברצוני להעלות ,נושא טיסות פנים ארציות ,חובבי מטוסים קלים ודאי היו רוצים פיקוח בשדות קטנים בארץ.
Ohad Shalev פורסם יוני 6, 2014 דיווח פורסם יוני 6, 2014 לא כתבתם איפה מתבצעת הישיבה באולמי סולם יעקב בחצור הגלילית. אתה בא? Yaron Alterman, Vlad Egorkin, elai bachar וגם 6 אחרים הגיבו לזה 9
Amit Eisinger פורסם יוני 6, 2014 דיווח פורסם יוני 6, 2014 באולמי סולם יעקב בחצור הגלילית. אתה בא? ואוו, איזה השקעה, לפתוח חדר TS שנקרא אולמי סולמות יעקוב בחוצר הגלילית. חברה התעלתם פה על עצמכם, סחתיין