ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אחרי ששמעתי שאנשים רוצים תוכנה כזאת, אני מנסה לפרסם אותה פה שוב. זאת גירסה חדשה שכתבתי מחדש. למי שעוד לא שמע, התוכנה מפעילה את Flight Simulator, את Squawkbox, מתחברת ושולחת תוכנית טיסה, הכל אוטומטית. הדבר שבפעמים הקודמות הרתיע את רוב המגיבים זה שצריך להתקין Net Framework. אבל זה לא צריך להדאיג אף אחד. תמיד אפשר להסיר, וזה לא מאט את המחשב. תורידו את .NET מהאתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b7adc595-717c-4ef7-817b-bdefd6947019&displaylang=en התוכנה שאני כתבתי ניתן להוריד כאן: http://www.centralgaming.net/FSLaunch-Setup.zip ----------- עכשיו קצת הוראות מסובכות בקשר לשדות תעופה. התוכנה לא יודעת לקרוא את המיקום של החניות מהקבצים של AFCAD אז צריך ליצור קובץ שאומר לתוכנה איפה החניה. הקבצים של שדות התעופה מותקנים בתיקיה: C:\Documents and settings\Name\Application Data\FSLaunch\Airports כאשר Name, הוא שם המשתמש שלך בחלונות XP. כל קובץ נקרא בשם של שדה התעופה עם סיומת של .txt, לדוגמא: LLBG.txt התוכנה מגיעה עם כמה קבצים מוכנים של שדות תעופה שתסתי בהם בתוכו תמצאו שורה כמו: [Gates] B103=N48* 21.4223'|E11* 46.9631'|84.0 הקובץ חייב להתחיל עם [Gates], אח"כ כל שורה מתארת חנייה B103 - שם החניה N48* 21.4223'|E11* 46.9631'|84.0 - הקואורדינטות והזווית של החניה. את המידע הזה ניתן לגזור ולהדביק מהתוכנה AFCAD. * אם תהיה התענינות בתוכנה, אני אולי אבדוק איך למצוא את הקואורדינטות אוטומטית, בשבילי זה לא היה בעיה למצוא את המידע הזה. --------------- שמפעלים את התוכנה, יש לבחור מטוס, לרשום את שדה התעופה, אוטומטית אמורים החניות לעלות (אם לא עולה, צריך להוסיף את החניה ע"פ ההוראות הנ"ל) לבחור חניה ואת השעה. ניתן גם לכוון את הדלק של המטוס. אם רוצים שהתוכנה גם תפעיל את Squawkbox יש לסמן את שתי תיבות הסימון. כדי שהתוכנה גם תשלח תוכנית טיסה אוטומטית, יש ליצור קובץ .sbp עם המסלול בתוכנה כמו FSBuild, ולרשום את היעד מתחת ל- File Flight Plan. אם הכנתם את הקובץ, ניתן גם לרשום מה התוכנה תחליף בסוג המטוס, הגובה וכו'. ניתן לבחור שהמטוס יעלה עם מנועים כבויים או כבוי לחלוטין. נא לשנות את ה- callsign ב- Options\Squawkbox Info. האופציה On Demand עדיין לא פועלת. -------------- לאחר שהכל מסומן כמו שרוצים, ללחוץ Launch Flight Simulator. בתיבה יהיו רשומים כל השלבים שהתוכנה תבצע, לחיצה על Start >> תתחיל את הרצף מהפריט המסומן. אם התהליך נתקע בשלב כלשהוא ניתן להתחיל שוב מהאמצע. -------------- התוכנה תתחבר ל-Squawkbox רק עם התחברתם פעם בהצלחה, ושם המשתמש והסיסמה שמורים כבר בתוכנה. נא למסור לי כל בעיה שמצאתם, אם לא תדווחו אני לא יידע שהיא קיימת, כי אצלי התוכנה עובדת רוב הזמן.
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 נראה אחלה של דבר.. תודה רבה! אולי תוכל לעשות איזה SBRELAY שלא נתקע? יהיה שימושי לאללה :] בכל מקרה אני אנסה את התוכנה ואני אעביר לך את רשמיי..
hagay פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 משה זה נשמע מעניין ננסה את זה. שלחתי לך הודעה פרטית על מה שדיברנו בהרצליה, כנראה שהבעיה היא באמת ה HT, אם תוכל לשלוח לי את התוכנה שמנטרלת רק את ה SBRELAY מה HT זה מאוד יעזור.
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 מה יעזור קוד המקור של התוכנה? התוכנה כתובה ב #C אם תגיד לי בפרטי בשביל מה, אני אשקול את זה.
רפאל פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 ניסיתי להתקין את התוכנה ויש ליה ודעה של יישום 32. אני עובד עם WINDOWS XP.
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 מה זה יישום 32? לא הבנתי. התקנת את ה- Net Framework. ?
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 6, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2004 חוץ ממישהו אחד שאמר לי שהתוכנה עובדת, למישהו אחר זה עובד?
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 תודה לחגי שאמר לי שזה לא עובד, מצאתי שכמה קבצים חסרים בגרסה שפורסמה. אני כרגע מוסיף כמה תכונות וישחרר גירסה עובדת עוד מעט
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 הנה גירסה שעובדת. אם זה עובד אצל יוסי לוי, זה כנראה עובד http://www.centralgaming.net/FSLaunch-Setup.zip יש בגירסה הזאת תוספת של שם משתמש וסיסמה. פשוט קרו לי מקרים שהסיסמה ששמורה ב Squawkbox לא עבדה ולכן ההתחברות נכשלה. כל מה שהתוכנה עושה עם השם הסיסמה זה להדביק אותם בחלון ההתחברות. הם לא נשלחים אלי (עיין ערך SquawkWin) או משהו דומה. --------- יש תכונה חדשה, לא צריך יותר לערוך את הקבצים של שדות התעופה. כל מה שצריך זה תוכנת ה AFCAD. תורידו אותה פה: http://library.avsim.net/download.php?DLID=46238 1) תפתחו את הקובץ לאיזה תקייה שאתם רוצים. תפתחו את התוכנה AFCAD. 2) תבחרו File->Open Airport. 3) כתבו את קוד שדה התעופה - Search. 4) יהיה מוצג לכם כל החניות בשדה התעופה (העיגולים עם ציור של מטוס) 5) תבחרו את החנייה שאתם רוצים להוסיף, לחצן ימני ו- Properties. 6) עכשיו ב- FSLaunch פשוט לבחור File -> Add Gate From AFCAD וזהו. אם רוצים להוסיף עוד חניות, אפשר לחזור לשלב 5. ----------- ע"פ בקשה של חגי, הוספתי אופציה שהתוכנה לא תתחבר בסופו של דבר ל-VATSIM אלא רק תפעיל את Squawkbox. ------------ הוספתי אופציה של השהייה בין הזמנים שהתוכנה לוחצת על דברים. זה שימושי במיוחד במחשבים איטיים. אם התוכנה לא מוצאת חלונות בזמן תגדילו את ה Delay מ-1 למספר גבוה יותר.
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 מצאתי בעיה עם התכונה של הוספת השערים, אז העלתי גירסה מתוקנת. גם ההתקנה לא תדרוס את קבצי החניות שקיימים. http://www.centralgaming.net/FSLaunch-Setup.zip
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 למי שמקבל הודעת שגיאה: could not find window with title: Squawkbox multiplayer - multiplayer games מצאתי אצל חגי שכדאי להוסיף השהייה באמצע התהליך, ולכן יש עדכון נוסף: http://www.centralgaming.net/FSLaunch-Setup.zip למי שהתקין כבר, ורוצה רק את FSLaunch.exe המעודכן: http://www.centralgaming.net/Release.zip למי שאין את הודעת השגיאה הנ"ל, לא צריך להוריד את העדכון הזה.
yossilevy פורסם אוקטובר 12, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 לאחר שעות רבות של עבודה של משה בשליטה מרחוק על המחשב שלי הוא הצליח לתקן את התוכנה שתעבוד ואכן היא עובדת מעולה ללא כל בעיות. אני מייעץ לכם להוריד אותה כי היא ממש טובה . מפעילים את התוכנה, מכינים קפה, כשחוזרים, מה שנשאר זה לשלוח תוכנית טיסה ולהמריא. כל הכבוד משה
DanPadnos פורסם אוקטובר 12, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 נשמע מעניין בהחלט, אני רץ להוריד! כל הכבוד על ההשקעה. תוכל לפרט אילו שדות תעוה כבר כלולים בחבילה? ועוד שאלה - ניתן גם לבחור מטוס בתוכנה, או שנדרשת החלפה התוך הסימ' לאחר שהוא הופעל?
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 12, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 בחבילה כלולים מספר מועט של שדות תעופה. אני לא מאמין בהוספת כל שער ושדה לתוכנה, כי אז התפריטים של החניות יהיו גדולים... פשוט כל אחד יוסיף את החניות שהוא רוצה להתחיל בהם. (אחרי שפותחים את AFCAD להוסיף חניה לוקח 5 שניות). ניתן לבחור מטוס בתוכנה, אני יפרסם גירסה חדשה שמאפשרת שליחת תוכנית טיסה בלי קובץ .sbp ותמונת מסך עוד מעט.
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 12, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 גירסה חדשה, השינויים הם: 1) מצאתי שהמטוס בתוכנית הטיסה לא השתנה כמו שצריך - תוקן. 2) אפשר לבחור IFR/VFR/SVFR. 3) אפשר לשלוח תוכנית טיסה ללא קובץ .sbp. לבחור באופציה Flight Plan. רק לידע כללי. אם לא רוצים שהתוכנה תשלח תוכנית טיסה, להשאיר ריק את שדה היעד ב- File Flight Plan. למי שמתקין על גירסה קודמת, פעם ראשונה תצטרכו לבחור מחדש את המטוס שלכם. קישור להורדה: http://www.centralgaming.net/FSLaunch-Setup.zip למי שהתקין כבר, ורוצה רק את FSLaunch.exe המעודכן: http://www.centralgaming.net/Release.zip
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 12, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 משה זה נראה נהדר! אני כבר מחכה לנסות את זה!
Oren Geva פורסם אוקטובר 12, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 שמע ידידי, לא הגבתי אף פעם בפרסומים שלך כי נראה היה לי תמיד שיש תוכנה קיימת טובה יותר - FSAutoStart אם אתה מכיר. התוכנה הזו גם סוגרת סרביסים מיותרים של ווינדוס ומאפשרת לך להריץ אח"כ את התוכנות בסדר שאתה רוצה. אבל אתה לקחת את זה למקומות אחרים לגמרי, ואני חייב להודות שזה נראה מצויין! כל הכבוד, המשך כך! אני אנסה אותה בסוף השבוע.
the pilot פורסם אוקטובר 13, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2004 יש לי בעייה... זה רושם לי שאני מפעיל את התוכנה: wrote error.txt מה הוא רוצה ממני?! :?
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 13, 2004 לך לספרייה של התוכנה: C:\Program Files\FSLaunch\ תראה שם את הקובץ error.txt. תשלח לי מה רשום שם (או את הקובץ עצמו): fslaunch(at)mbdev.net שנה (at) ל- @ ניתן לפנות אלי דרך המסנג'ר בכתובת moshe_be(at)inter.net.il שוב להחליף (at) ב-@ כל הכבוד!נשמע טוב! מה זה SVFR? לא יודע, זה מה שמופיע בחלון שליחת תוכנית טיסה של Squawkbox. אולי זה מקביל ל CVFR? [/b]
the pilot פורסם אוקטובר 13, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2004 הנה מה שרשום: System.NullReferenceException - Object reference not set to an instance of an object. Full Text: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at FSLaunch.AirplaneInformation.InitializeFuelTanks() at FSLaunch.AircraftComboBox.AircraftComboBox_SelectedValueChanged(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ListControl.OnSelectedValueChanged(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedValueChanged(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ListControl.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex(Int32 value) at FSLaunch.AircraftComboBox.LoadAircraftIntoForm() at FSLaunch.MainForm.OnFormLoad(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl() at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible) at System.Windows.Forms.Control.CreateControl() at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m) at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) מה לשנות?
niralp פורסם אוקטובר 13, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2004 הנה מה שרשום:System.NullReferenceException - Object reference not set to an instance of an object. Full Text: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at FSLaunch.AirplaneInformation.InitializeFuelTanks() at FSLaunch.AircraftComboBox.AircraftComboBox_SelectedValueChanged(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ListControl.OnSelectedValueChanged(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedValueChanged(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ListControl.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex(Int32 value) at FSLaunch.AircraftComboBox.LoadAircraftIntoForm() at FSLaunch.MainForm.OnFormLoad(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl() at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible) at System.Windows.Forms.Control.CreateControl() at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m) at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) מה לשנות? קרתה לי אותה בעיה בידיוק אחרי שהתקנתי את הגרסא החדשה על הישנה(החלפתי את ה-EXE).
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 13, 2004 תנסו את הגירסה שעכשיו העלתי: קישור להורדה: http://www.centralgaming.net/FSLaunch-Setup.zip למי שהתקין כבר, ורוצה רק את FSLaunch.exe המעודכן: http://www.centralgaming.net/Release.zip חוץ מתיקון המקום שאני חושב שגורם לקריסה, הוספתי שרשימת המטוסים תהיה ממוינת